Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI on käsityöyritys, joka sijaitsee Piemonte alueella, ja se on erikoistunut vuodesta 1997 päivittäiseen tuorepastan, raviolien, lasagnen ja korkealaatuisten gourmet-annosten valmistukseen elintarvikealan ammattilaisille (HORECA) sekä vähittäismyyntiin, niin itsenäisille kuin organisoiduillekin. Jokainen tuotteemme on tulosta jatkuvasta huomiosta raaka-aineiden tutkimiseen ja valintaan,...
Portfolio (57)
Italia, Castellazzo Bormida (al)
Valtrebbia Tartufi, joka sijaitsee Piacenzan alueen sydämessä, alueella, joka on erityisen sopiva tryffelien keruuseen, erottuu tuoreiden tuotteidensa korkeasta laadusta ja kyvystään taata jatkuva toimitus jopa vähemmän hedelmällisinä kausina. Kiitos harkitun resurssien hallinnan ja yhteistyön paikallisten tryffelinkeraajien kanssa, yritys tarjoaa markkinoiden suurimman tryffelitarjonnan erittäin ...
Portfolio (34)
Italia, Forlì
... sinkkiä. Luomuraaka tattari on ihanteellinen keittojen ja vihanneskeittojen valmistamiseen, mutta sitä voidaan käyttää myös erityisten pastojen, kuten pizzoccherien tai polenta taragnan, valmistamiseen. Raaka tattari mahdollistaa myös erinomaisen leivän valmistamisen. Kuorittuja tattarinsiemeniä ei tarvitse liottaa; riittää, että huuhtelet ne juoksevan veden alla ja keität niitä kattilassa suolavedessä (suhde: 1 osa tattaria ja 2 osaa vettä) 20-30 minuuttia, kunnes vesi on täysin imeytynyt.
Portfolio (50)
Italia, Milano
FOG on käsintehty, gluteeniton, luomupastabrändi, jonka pakkaus on kierrätettävä. Valmistamme taikinaa ilman lisäaineita ja testaamme kaikki tuotteet varmistaaksemme korkeat laatuvaatimukset. Teemme tukkukauppaa jälleenmyyjien, verkkokauppojen, horeca-toimintojen kanssa ja kehittämämme yksityisbrändiprojekteja. Uskomme, että ruoka voi kehittyä menettämättä perinteistä herkullisuuttaan.
Portfolio (4)
Italia, Sandrigo
CaXa on yritys, joka on erikoistunut kuivattujen palkokasvien, viljojen ja pseudoviljojen tukkutoimituksiin sekä luomuna että perinteisenä. Tämän lisäksi CaXa tarjoaa konsultointi- ja välityspalveluja elintarvikealalla. Vuonna 2011 perustettu CaXa voi ylpeillä merkittävällä kokemuksella palkokasvialalla, kiitos sen henkilöstön eri jäsenten, jotka ovat työskennelleet alalla lähes kaksikymmentä vuo...
Italia, Savona
... jauheena, palmuöljyttömät liemikuutiot. Palmuöljyttömät, laktoosittomat levitteet hasselpähkinällä ja kaakaolla, mantelilla. Levitteet bufalomaidosta ja kamelimaidosta. Makeat täytevoiteet. Täytetyt extrudoidut keksit hasselpähkinä- tai mantelivoilla, gluteenittomat. Gluteenittomat riisi-, sorgo-, tattari- ja hirssiekstrudoinnit. Energiajat ja urheilujuomat.
Portfolio (5)
Italia, Monte Di Malo
Molino Fochesato on erikoistunut pehmeän viljan jalostamiseen jauhojen ja elintarvikkeisiin, eläinravintoon ja teollisuuteen käytettävien sivutuotteiden valmistamiseksi. Myllärimme tarina on perhesukuinen, ja se jatkuu nykypäivään saakka jatkuvilla muutoksilla ja parannuksilla oikeassa tasapainossa perinteen ja innovaatioiden välillä. Pidämme erittäin tärkeänä sukupolvelta toiselle siirtyvää tieto...
Italia, Medicina
BIO- ja tavallisen couscousin tuottajat, valmistettu yksinomaan hienojauhetuista tai täysjyväjauhoista viljoista (kovapuintinen vehnä, maissi, riisi, tattari, kamut, speltti, ohra, hirssi) ja palkokasvien jauhoista (pavut ja linssit erityisesti) sekä kvinoasta, yksittäisissä tai monikomponenttisissa resepteissä. Sertifioidut luomutuottajat CCPB:n toimesta, meillä on myös BRC- ja IFS-sertifikaatit, jotka on myöntänyt TÜV. Pakkaus: 1 tonnin Big Bag, paperipusseja 20 ja 5 kg, tai sellofaanipusseja 250 g, 500 g, 1 kg - pyynnöstä myös asiakkaan toimittamalla etiketillä.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play