Italia, Misano Adriatico
...Tutustu CORDISCO Caciocavallo savustetun ainutlaatuiseen makuun. Koko 2 kg:n muoto tyydyttää jokaisen maun. Korkealaatuinen käsityötuote, joka on savustettu huolellisesti, intensiivisen ja täyteläisen maun saavuttamiseksi. Täydellinen jokaiseen tilaisuuteen, ihanteellinen ruoan seuraksi tai nautittavaksi sellaisenaan. Saatavilla nyt!
Portfolio (200)
Italia, Martina Franca
...Caciocavallo Baby on tuore ja herkkä juusto, joka sopii täydellisesti jokaiseen tilaisuuteen. Sen pehmeä koostumus ja kevyt maku tekevät siitä erinomaisen valinnan alkupaloihin, voileipiin tai yksinkertaisesti nautittavaksi sellaisenaan. Tämä juusto on valmistettu korkealaatuisesta maidosta ja se edustaa yhtä Puglian juustoperinteiden erikoisuutta. Jokainen suupala on kutsu löytää paikallisten tuotteiden tuoreus ja herkullisuus, mikä tekee siitä pakollisen jokaiselle juuston ystävälle.
Portfolio (29)
...Caciocavallo on Cilenton alueelta perinteinen, raakamaitoisesta bufalasta valmistettu juusto, jonka muoto on pallomainen ja halkaisija 9-12 cm sekä korkeus 12-20 cm. Tämä muoto syntyy käsityönä valmistetusta juustonjuuresta. Kuori on hyvin ohut, sileä ja valkoinen. Juusto on puolikova, joustava ja ivoryn värinen. Tyypit ja Muodot Valkoinen ja Savustettu. Koko: noin 1 kg vakuumipakatut Koodi: CACIOFERR Säilyvyysaika: 60 PÄIVÄÄ...
Portfolio (10)
Italia, Noci
...Caciocavallo on puolikypsä juusto, joka on valmistettu yksinomaan lehmänmaidosta ja muotoiltu perinteisesti käsin. Sen nimi "caciocavallo" juontaa juurensa siitä, että tätä tuotetta kypsytetään parina "hevosen selässä" puupalkkien päällä vähintään 45 päivän ajan. Se on intensiivisen keltainen, sillä on tahmea koostumus ja miellyttävä, hieman voimakas maku, joka on erinomainen nautittuna sellaisenaan tai leivän kanssa, myös grillattuna tai hyvän lasillisen apulialaisviinin kera.
Portfolio (10)
...SCAMORZA JA CACIOCAVALLO LEHMÄSTÄ JA VESIBUFFALOSTA, VALKOISET JA SAVUSTETUT...
Portfolio (9)
...Italialainen teollisuus vuodelta 1962, läsnä Aversanon alueella, nyt kolmannessa sukupolvessa, ensimmäinen yritys, joka valmisti juustotehtaita bufalamaidon käsittelyyn, nyt läsnä Kampaniassa ja myös kansainvälisesti. Valmistamme koneita venyvälle juustolle - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, jogurtti jne. Lisäksi toteutamme asiakaskohtaisia ja räätälöityjä projekteja, joita tukee...
Portfolio (1)
Italia, San Donaci
...Viini, joka on valmistettu 100 % Primitivo -rypäleistä. Tuotantoalue: Salento, Brindisin ja Lecce'n maakuntien välillä. Punaviinin valmistus tapahtuu lämpötilansäätelyllä käymisprosessin aikana. Se erottuu pehmeistä tanniineistaan ja pitkäkestoisesta maku- ja tuoksuelämyksestään. Tuoksussa korostuvat kypsien punamarjojen, kuten mansikoiden, vadelmien ja mustikoiden, aromit myös hyytelöiden muodossa. Ihana kypsien juustojen, kuten Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, bolognese-kastikkeella maustetun pastan ja riistapihvien kanssa.
Portfolio (5)
Isca dell'Abate -nimisessä paikassa Peritossa, Salernon maakunnassa, sijaitsee Fattoria dell'Alento, juustola, joka toimii kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tuotanto on monipuolista ja täysin paikallisten tuotteiden pohjalta. Myynnissä on bufalapalloja, bufalapikkupalloja, mozzarellaa, mozzarella-köynnöksiä, bufalijuustoja, caciocavalloa, bufalaricottaa, scamorzaa, savustettua caciocavall...
... -kansallispuiston sydämessä, yhdessä Italian kauneimmista ja puhtaimmista alueista, joka on Välimeren ruokavalion kotimaa ja joka on jo pitkään ollut Unescon aineettoman kulttuuriperinnön luettelossa. Yrityksen vahvuus perustuu perinteisten menetelmien käyttöön, syvälliseen eläintietämykseen ja tuotantoketjun kaikkien vaiheiden toteuttamiseen yrityksessä. Tuotteista mainittakoon bufalomozzarella, myrttimozzarella, ricottakukkainen, vuohenjuusto, caciocavallo ja jogurtti.
Italia, Scario
Cilenton tyypillisten tuotteiden kauppa - Italia - Luomu - Gluteenittomat leikkeleet, juustot, extra-neitsytoliiviöljy, luomutuotteet, gluteenittomat öljyssä säilytetyt tuotteet, säilykkeet, vanhoista viljoista valmistettu pasta, Giffonin hasselpähkinät, makeiset, liköörit, käsityöläisolut, panettone, fragolino, tonnikala extra-neitsytoliiviöljyssä, anjovisfileet, cacioricotta, caciocavallo...
Italia, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte on italialaisten elintarvikkeiden ja juomien jakeluyritys. Elintarvikesektorilla toimimme tuotteiden kaupallistamisessa, kuten: Juustot: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola dolce ja piccante, savustettu scamorza, Caciocavallo. Kinkut: prosciutto San Daniele, prosciutto di Parma, prosciutto Nazionale, prosciutto mec ja prosciutto formato...
Portfolio (2)
Azienda Agricola Giovanni Bisceglia, Extra Neitsytoliiviöljy Garganosta, Caciocavallo, Oregano, Hunajan myynti, Limoncino myynti, Kaprikset, Puglian öljy, Garganon oliivit, Extra Neitsytoliiviöljy Garganosta, Biologinen DOP-öljy Garganosta, Extra Neitsytoliiviöljy Puglian, Puglian tyypillisten tuotteiden myynti, Garganon tyypilliset tuotteet, Öljyn myynti, Tyypillisten Puglian tuotteiden verkkokauppa, Ravinto, Välimerellinen ruokavalio, Öljyn tuotanto, Toscanan öljy, Caciocavallo Podolico, Öljy tölkissä...
Italia, Albanella
MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANO KÄSITYÖTUOTTEET TUOREET JA PIZZERIA TUOTTEET MOZZARELLA JULIENNE PIZZERIA TOMATTI SÄILÖTYSTUOTTEET PRONTO PIZZA ETIKASSA JA ÖLJYSSÄ OLIVIT JA PARHAAT LIHATARJOUKSET TARJOAMME ALUEELLISTA EXKLUSIVITEETTIA JA KULJETUS SISÄLLYTTÄVÄT...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play