Italia, Sizzano
...Viini kaikille ruokalajeille Valkoinen liha Tuoreet ja keskikokoiset juustot VÄRI Intensiivinen rubiininpunainen AROMA Mausteiset ja kukkaiset nuotit Tyypillinen pippurinuotti MAKU Suolainen, miellyttävän intensiivinen Hienovaraiset ja harmoniset tanniinit LÄMMÖTILA: 16-18 °C ALKOHOLI: 13% vol...
Portfolio (13)
Italia, San Stino Di Livenza
...Hieman kuparinkeltainen valkoinen, voimakkaalla ja herkällä aromilla. Maku täynnä suoloja ja merkittävää hienostuneisuutta. Rypälelajike: Pinot Grigio Alue: Sylvoz Typologia: D.O.C.
Portfolio (43)
Italia, MILANO
...Il Martini Bianco on vermutti. Tämä ei ole muuta kuin maustettu väkevöity viini, joka on luotu Torinossa 1700-luvun lopulla ja tunnustettu jopa perinteiseksi italialaiseksi maataloustuotteeksi. Valkoinen vermutti saadaan lisäämällä valkoviiniin erityisiä aromiaineita. Pääasiallinen perusta on artemisia, pieni lääkekasvi, jota käytetään absintin valmistamiseen, erittäin katkera tisle, jota...
Portfolio (229)
Italia, Modena
...PROSECCO DOC Sen kukkainen ja hedelmäinen tuoksu, raikas, kevyt ja eloisa maku: Prosecco DOC on viini, joka symboloi yksinkertaista, hienostunutta juomista, joka tunnistetaan ainutlaatuisesta Made in Italy -elämäntyylistä. Prosecco DOC: n valmistuksessa käytettävät rypäleet ovat pääasiassa Glera, joka on tyypillinen laatu Italian koillisosasta jo roomalaisten ajoista lähtien. Glera on valkoinen rypälelajike. Sen oksat ovat tummanpähkinänvärisiä ja ne tuottavat suuren määrän vaaleankeltaisia rypäleitä.
Portfolio (2)
Italia, Barletta
...Limoncellolla täytetyt dragée, alkoholi 25 %Vol, keltainen suklaakuorrutus, praliinien valmistus erityisillä likööreillä, jotka toimitetaan yksityisellä merkillä, hyllyikä 24 kuukautta, gluteeniton, vegaaninen, saatavilla: Rhum-likööri (rommi) tumma suklaa, Irish cream maitosuklaa, Sambuca-likööri valkoinen suklaa ja muita 40 liköörimakua, mukaan lukien grappa ja italialainen viini.
Portfolio (10)
... hitaasti. Nyt on meren ilman vuoro, joka ennen alas virtaamista on varastanut Appennin metsien balsamit. Kauden mukaan ikkunat avataan ja näin jatketaan yhdeksän kuukautta. Sitten mennään kellariin: täällä kypsymisprosessi päättyy kahden vuoden jälkeen. Tuloksena on liikuttava elämys, mutta on oltava valmis tuntemaan: on osattava aistia, melkein kuunnella, sen viipaleen harvinaista makeutta, ja varokaa poistamasta sen kevyttä ja helposti sulavaa rasvaa, joka antaa sille harmoniaa ja pehmeyttä. Valkoinen leipä ja paikallinen viini ovat sen ihanteelliset kumppanit.
Portfolio (10)
VIINITILA - OMA TUOTANTO - PUNAINEN JA VALKOINEN VIINI VIESTI...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play