Italia, Orbassano
...Uunilasagne on klassikko ja yksi ruokalajeista, joka tekee italialaisesta keittiöstä tunnetun ympäri maailmaa. Tämä versio, kaikkein tunnetuin, on maustettu tyypillisellä bolognese-lihakastikkeella ja bechamel-kastikkeella. Rustiikkisen makuinen lasagne, aivan kuten italialaisissa kodeissa valmistettu, valmis nautittavaksi ja joka tarvitsee vain lämmittää.
Portfolio (57)
...Vuohenmaidosta valmistettu Caciotta, joka on tuotettu vain Sardinian laitumilta saatavasta maidosta. Pehmeä ja tasainen, herkullisen raikas maku.
Portfolio (54)
Italia, Misano Adriatico
...Tämä "Montepulciano d'Abruzzo DOC" -viini TERRE DEGLI EREMI:ltä on valmistettu huolella valituista rypäleistä, jotka tulevat meijän kellarista Italiassa. Jokaisessa pakkauksessa on 12 pulloa, joissa on 37,5 cl. Nauti sen intensiivisestä mausta ja ainutlaatuisesta luonteesta, joka on täydellinen liha- ja juustoruokien seuraksi.
Portfolio (200)
Italia, Brusaporto
...1 kg:n tortelloni-linja, jossa on perinteisiä, rakastetuimpia makuja, valmistettu valituista raaka-aineista perinteisten reseptien mukaan. Saatavilla myös: - Ricotta- ja pinaattitortellonit 1 kg - Sienitortellonit 1 kg - Juustotortellonit 1 kg - Liha-tortellonit 1 kg...
Portfolio (10)
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Valmistettu valituista sianlihasta, keskikarkeasta jauhatuksesta ja kuutioidusta läskistä, pakataan kollageenisuoleen ja kypsytetään. PROSCIUTTO - sian reisi "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Valmistettu valituista sianlihasta, on tyypillinen toskanalainen makkara, joka on maustettu fenkolinsiemenillä ja pakattu kollageenisuoleen. PANCETTA puhtaasta sianlihasta, rullattu tai tasainen, suolattu ja kypsytetty toskanalaisittain.
Portfolio (7)
Italia, Martina Franca
...Pekorino Affumicato on kypsytetty juusto, joka on valmistettu lampaanmaidosta ja savustettu luonnollisesti vehnäpuusta. Tämä juusto on tunnettu hienostuneesta maustetusta maustaan ja pehmeästä koostumuksestaan, mikä tekee siitä täydellisen nautittavaksi yksin tai osana juustotarjotinta. Pekorino affumicato on käsityötuote, joka on valmistettu perinteisiä menetelmiä noudattaen ja aidoista raaka-aineista. Sen käsityöläisvalmistus ja ainutlaatuinen maku tekevät siitä erinomaisen tuotteen italialaisen juustoperinteen joukossa.
Portfolio (29)
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale on sian poskesta valmistettu leikkele. Lihaa hierotaan suolalla noin viisi päivää. Mustapippuri ja chili lisätään, ja liha maustetaan rosmariinilla ja salvialla, jotta siitä tulee entistä maukkaampaa. Kypsymisaika, joka vaihtelee 60:stä 90 päivään, tapahtuu optimaalisissa ilmasto- ja kosteusolosuhteissa. Sitä käytetään keittiössä monissa resepteissä ja kastikkeissa: pasta alla carbonara, gricia ja amatriciana mainitakseni tunnetuimmat.
Portfolio (10)
Italia, Città Di Castello
...Tryffeliöljy pastalle, kastikkeille, salaateille, munille, lihalle ja kalalle. Työskentelemme myös öljyn parissa, jossa on 100 % luonnollisia aromeja! Tryffeliöljy, joka on valmistettu parhaasta extra-neitsytoliiviöljystä. Käytä vain muutama tippa antaaksesi jokaiselle annokselle tunnistettavan maun: pasta, riisi, liha, täytetyt ruoat, munakkaat, salaatit.
Portfolio (2)
Italia, Airola
... on valmistettu parhaista italialaisista ja kansainvälisistä lihoista, huolellisesti valikoituina. Lihat ja leikkeleet, kuten Gambero Rosson palkitsema Marchigianotto, edustavat kulinaarista huippua. Cillo Lihaketju takaa eläinten hyvinvoinnin ja lopputuotteen laadun. Cillo Experience -projekti juhlii Italiaa ja sen klassikoita, välittäen kulinaarista kokemusta ja italialaista intohimoa. Sabatino...
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone sijaitsee Crespina Lorenzanassa, Pisa maakunnassa, ja se on historiallinen brändi, joka on toiminut yli 150 vuotta korkealaatuisessa lihanjalostuksessa. Yritys tuottaa ja jakaa erittäin korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu perinteisellä taidolla ja huolella, kunnioittaen moderneja tuotantostandardeja ja käyttäen vain laadukkaita raaka-aineita, sekä maasta että merestä, jotka pystyvät tyydyttämään jopa vaativimmat makumieltymykset.
Italia, Marcon
...Ca' Nostra on ravintola-pizzeria, joka sijaitsee Marconissa, Venetsian maakunnassa, ja tarjoaa herkullisia liha- ja kalaruokia, jotka on valmistettu hienoimpien venetsialaisten reseptien mukaan. Ca' Nostrassa voit nauttia parasta paikallista ja kansallista ruokakulttuuria, kiitos keittiön, joka käyttää vain parhaita raaka-aineita, mukaan lukien erinomaista tuoretta kalaa, joka on pyydetty...
Italia, Montespertoli
Käsityönä valmistettu porchetta ja paistettu porchetta-bustit...
Italia, Francavilla Fontana
Agriturismo Tredicina Brindisissä on synonyymi terveellisille ja aidoille makuille. Ravintolan tarjoama menu koostuu kokonaan ruokalajeista, jotka on valmistettu alkuperäisten apulialaisten reseptien mukaan, käyttäen elementtejä, jotka on viljelty, kasvatettu tai tuotettu tilalla. Öljy, viini, vihannekset, juurekset, leipä, leikkeleet, liha, hedelmät ja hillot ovat erityispiirteitä agriturismista, jota arvostetaan sen historian, arvojen, herkullisten ruokien ja hyvinvoinnin vuoksi.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play