Ranska, Baie-Mahault
...Tutustu pakastettujen lihatuotteidemme valikoimaan, jotka on valittu laadun ja tuoreuden perusteella. Jokainen pala on huolellisesti valmistettu ja pakastettu nopeasti, jotta kaikki ravintoarvot ja maku säilyvät. Ihanteellinen päivittäisiin aterioihisi tai erityisiin tilaisuuksiin, pakastettu lihamme on saatavilla monenlaisina: naudanliha, kana, sianliha, lammas ja paljon muuta. Hyödynnä pakastettujen tuotteidemme käytännöllisyys ja pitkä säilyvyys, samalla nauttien joka suupalasta mureaa ja herkullista lihaa. Tilaa nyt optimaalista kulinaarista kokemusta varten.
Portfolio (51)
Ranska, Paris
... luonnollisten palkintojen avulla. Nämä 100% yksikomponenttisista lihoista valmistetut herkut ovat gluteenittomia, eivät sisällä vehnää, soijaa, maissia, eläinproteiineja tai maitotuotteita. Ne ovat täydellisiä koirille, joilla on rajoitettu ruokavalio tai jotka ovat allergisia. Ihanteellinen koulutukseen tai mihin tahansa aikaan, rakas karvakuonosi rakastaa näitä ravitsevia ja herkullisia kuivattuihin lihoihin perustuvia välipaloja. Herkulliset ja rapeat, herkkumme on valmistettu oikeista lihoista. Koiran koko: 5 Kg max 5-10 Kg 10-20 Kg 20-30 Kg 30-50 Kg 50 Kg ja yli A la carte: Naudanliha, Riista, Kana...
Portfolio (115)
Ranska, Avançon
...La Moutarde à l'Ancienne au Miel on maukas mauste, joka yhdistää sinapin potkun hunajan makeuteen. Täydellinen liha-, kala- tai kasvisherkkujen kaveriksi, tämä sinappi tuo ainutlaatuisen vivahteen resepteihisi. Valmistettu laadukkaista raaka-aineista, se on ihanteellinen gourmenteille, jotka etsivät uusia makuja. Lisää lusikallinen meidän Moutarde à l'Ancienne au Miel -sinappia vinaigretteihisi tai marinadiisi unohtumatonta makua varten. Kokeile sitä ja muunna ruokalajisi todellisiksi kulinaarisiksi mestariteoksiksi.
Portfolio (62)
Ranska, Laissac
... pippureista! Kuivattuna liha, kinkun pähkinä, joka on valmistettu työpajassamme, tarjoaa säilöntäaineettoman ja nitriitittömän lihatuotteen, 100 % luonnollisen. Muuten luonto tekee työnsä kuivaamalla näitä kauniita kokonaisia lihapaloja hellävaraisesti kuivureissamme, jotka on käsin suolattu ja pippuroitu. Tämä kinkun pähkinä poistuu kuivureista 3-4 kuukauden kuluttua, viipaloidaan ohueksi ja asetetaan lasipurkkiinsa ennen kuin se pakataan alipaineeseen, mikä takaa sen säilyvyyden 3 kuukautta huoneenlämmössä. Alkuperä: Laissac, Aveyron Paino: 70g Säilyvyys: 90 päivää...
Portfolio (29)
Ranska, Soreze
TOM PRESS tarjoaa ammattilaisille kaiken tarvittavan säilyttämiseen, elintarvikkeiden käsittelyyn ja ruoanlaittoon: N°1 kotitekoisten intohimoisten keskuudessa. TOM PRESS suunnittelee ja jakaa yli 5 000 tuotetta säilyttämiseen, ruoanlaittoon ja elintarvikkeiden käsittelyyn. Tämän välineistön avulla voit tuottaa ja käsitellä hedelmiä ja vihanneksia, lihaa ja kalaa, maitotuotteita, viljoja sekä val...
Portfolio (195)
Ranska, Castelnaudary
...{"COMPOSITION":"Liha ja sian veri, alkuperä Ranska, SELLERI, suola, pippuri, mausteet","CONSEIL DU CHEF":"Valmistettu säilykeherkkua muistuttava lihamakkara on koostumukseltaan kuin rillette, nautittuna huoneenlämpöisenä se nostaa voileipäsi uudelle tasolle ja yllättää ystäväsi."}...
Portfolio (37)
Ranska, Lyon
Ranska, Mietesheim
...Hapankorvasose on valmiiksi valmistettu maustekastike, joka on tarkoitettu lämmitettäväksi. Se tuo miellyttävää potkua ja pippurista makua kaikkiin liha-, kala- tai jopa kasvispohjaisiin ruokiisi. C-vitamiinirikas hapankorva valmistetaan Ranskassa Alsacessa kasvatetusta ja käsin kuorituista juurista. Ainesosat: Vesi, hapankorvajuuret, auringonkukkaöljy, maito, etikka, vehnäkuitu, maissitärkkelys, sakeuttaja: guarkumi, ksantaanikumi, suola, luonnolliset aromit, hapottava aine: sitruunahappo, säilöntäaine: natriumsulfidi.
Portfolio (80)
Ranska, Bréal-Sous-Montfort
... - Keitot - Merenelävät - Vihannekset - Liha Clean label, ilman lisättyjä aromeja, ilman säilöntäaineita, ilman väriaineita, ilman makuaineita, ilman lisäaineita, ilman aromeja - Extraits Culinaires Sign’Nature® - Lihafondit - Kalaliemet ja äyriäiset - Duxelles ja vihannesfondit - Luonnolliset aromiratkaisut - Marinadit - Kastikepohjat ja kastikkeet - Mausteseokset - Sitovia pohjia - Juustoaromit ja -jauheet - Toiminnalliset seokset lihan valmistukseen...
Portfolio (3)
Ranska, La Fouillade
...Ferme de la Rousse'n luomu coppa on valmistettu niskasta. Liha on maukasta ja mureaa. Sitä voi nauttia raakana ohuina viipaleina alkupalana, ja grillattuna se sopii täydellisesti raclette- tai brunssiruokien kanssa.
Portfolio (11)
Ranska, Compiègne
...Yleiset elintarvikkeet: karkit, leivonnaiset, katkaravut, simpukat, pähkinät, maapähkinät, pasta, välipalat, pakastettu kala, pakastettu liha. Eläinruoka: pelletit, kuivatuotteet. Ei-elintarvikkeet: ruuvit, mutterit,… Pystysuora pakkauskone, joka täyttää ja muotoilee pussit, on erityisesti suunniteltu irtotuotteiden pakkaamiseen rullamuovista. Kompaktin ja matalan muotoilun ansiosta kone soveltuu erinomaisesti herkille tuotteille. Ruostumattomasta teräksestä ja komposiittimateriaaleista valmistettu rakenne tekee koneesta täydellisen teollisuuteen...
Portfolio (59)
...Rommi, joka on herkullinen ja elegantti, on käsityönä tislaamalla valmistettu Occitanien alueella. Pain de Sucre -ananas on herkullisin kaikista ananaksista. Sen luonnollisesti valkoinen liha tuo esiin hienovaraisia hunajan ja kookoksen vivahteita. Trooppinen välihuomautus! Tämän upean Gascon-astian runsaat muodot kutsuvat yhteisöllisyyteen. Täydellinen pullo hyvän elämän juhliin! Ranskalaiset...
Portfolio (23)
Ranska, Auros
...Ankanmaksa-pate 20 % Viikonlopun pate, 175 g:n purkki, 20 % ankanmaksaa. Valmistettu Périgordin ESAT:issa (työkyvyttömien työntekijöiden uudelleenintegrointilaitos). Ainesosat: rasva ja liha sekä sianmaksa Lounais-Ranskasta IGP, ankanmaksa 20 %, suola, pippuri. Meiltä löytyy myös samassa koossa: - Basquilainen pate Espelette-paprikalla - Maalaistyyppinen pate Gascognen flocilla - Ankaterriini...
Portfolio (31)
...Tämä maalaistyyppinen pate pommeau'lla on valmistettu Bricquebecin cisterciittimonkkien toimesta Manche'ssa. Se on alkuperäinen, korkealaatuinen pate, joka on valmistettu käsityönä!
Portfolio (10)
Ranska, Saint Christol De Rodières
...99 % Luomu valkoviinietikkaa* - 1 % Tryffelin makua* *Valmistettu viinistä, joka on tehty luomuviljellyistä rypäleistä Tarjoiluehdotus: Salaatinkastike, vaalea liha, foie gras ja kala. Tätä tuotetta on saatavilla myös 25 cl pullossa, 3-5-10 litran tukkupakkauksissa ja 220 litran tynnyrissä.
Portfolio (132)
Ranska, Castelnaudary
... käytännöllisiä ja herkullisia ratkaisuja keittiöön. Solvia vie makunystyrät ja viisi aistia matkalle ulkomaille bio-mausteiden, kastikkeiden ja valmistettujen vihannesten avulla. Sitoutumisemme laadukkaisiin tuotteisiin: - Valmistus Ranskassa - Liha ja vihannekset Ranskan alkuperää - Clean label -reseptit ja ravitsemuksellisesti tasapainoiset - PME+ -sertifiointi tuotantopaikoillamme (RSE) - Tehokkaat tuotantovälineet ja kansainvälisten standardien (IFS, BRC, Bio) akkreditointi Lisätietoja varten, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!
Portfolio (56)
Ranska, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: tukkukauppias siipikarjassa ja riistassa Rungisissa. Riista: kauris, hirvi, villisika ja peura. Pieni riista: sinisorsa, metsäjänis, fasaani. Erikoisuudet: kastikkeessa valmistettu siipikarja, grillattu siipikarja, luomusiipikarja ja Label Rouge -leikkeitä, maatilapossuja koko Ranskasta, kalkkunoita, ankkafileitä, kyyhkysiä, paistia (grillattua paistia ja valmistettua paistia...
Portfolio (24)
Ranska, Saint-André-Le-Puy
... kuivuvat hitaasti perinteistä kypsytystä kunnioittaen. Yli 9 kuukautta kypsytettyinä ne paljastavat kaikki hienoutensa. MAUSTEVARRET Panostamme siihen, että valitsemme parhaat palat makkaramme valmistamiseen. Ne ovat peräisin olkapäästä, rinnasta tai kinkusta, pääasiassa Auvergnen tai Rhône-Alpesin alueelta, ja jokainen valittu liha liittyy taitavaan sekoitukseen. Näin varmistamme, että jokaisessa reseptissämme on sekä mureutta että voimakasta aromia. Luonnollinen suolitus tehdään käsin.
Portfolio (2)
Ranska, Carquefou
...makkara, potka, rinta, olkapää * Erikoisliha: paistit (Orloff, pekoni, savustettu, luumujen kanssa...) Kesätuotteet: * Vanhan ajan makkarat: chipolatat, yrttichipolatat, merguez, brasse-makkara, liha, täyte, grillattava chorizo, filee mignon...
Ranska, Nogent Sur Oise
... valmistettu erikoisuus, joka yhdistää mausteita ainutlaatuisen reseptin mukaan, mikä tekee chorizostamme tunnetun. Tuotteemme: Kuivattu kinkku-salamia, Chorizo kaula, Chorizo-tikkuja, Chorizo PP D32 tikku, Viipaloitu chorizo, Chorizo-kuutioita, Chorizo-muruja, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Viipaloitu chorizo cular, Chorizo D 55 tarjoilija, Chorizo tarjoilija PP D55, Viipaloitu Chorizo D55...
Ranska, Saint-jean-d'ardieres
... kautta, jotka on valmistettu yhdestä ainoasta rypälelajikkeesta, gamay noir à jus blanc. Nämä viinit, jotka ovat helppoja nauttia, sopivat erinomaisesti erilaisten ruokien kanssa. Raaka- tai haudutettu ruoka, bistro-annokset tai fuusiokeittiö, punainen tai valkoinen liha, marjat, juustot ja mausteiset ruoat. Kaikki herkulliset halut ovat hyviä, ja se on tilaisuus maistaa yhtä heidän viineistään, MODE, CLASSIC tai CHIC, hetkesi inspiraation mukaan.
Ranska, Poitiers
...Miksi valita halal-liha Poitiers'ssa. Tuoreen lihan laatu on vaikea kuvata, koska se on hämmentävä ajatus, jota ohjaavat asiakkaiden mieltymykset. Koska rapea liha on eläinkudosta, joka soveltuu ruokakäyttöön, laatuominaisuudet vaikuttavat erilaiset tekijät, kuten lihaksen rakenne, valmistettu osa, aineen tila, sekoitusaineiden yhteinen vaikutus, kuoleman jälkeiset vaikutukset, esikäsittely...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play