Italia, Pasturo
...Se on pehmeä D O P -juusto, joka valmistetaan yksinomaan täysmaidosta. Juustolla on sylinterimäinen muoto, tasaiset pinnat, suora reuna ja keskipaino noin 12 kg, vaihdellen tuotantotekniikoiden mukaan. Kuivasuolauksen jälkeen juustot asetetaan sopiviin kypsymistiloihin. Tänä aikana, joka voi kestää kaksi tai kolme kuukautta, juuston sisälle tehdään useita reikiä, jotta gorgonzolalle tyypillisten homeiden kehitys ja vihreä väritys voivat tapahtua. Juuston massa on yhtenäinen, heinänvärinen, ja siinä on runsaasti homeita. Maku on makea ja ominaista. Keskipaino: 12 kg Minimaalinen kypsytys: 90 päivää...
Portfolio (7)
Italia, Misano Adriatico
..."FORMAGGIO KRAFT FETTINE CLASSICHE" -juustolla nautit 7 herkullisesta viipaleesta, yhteensä 175g. Täydellinen voileipiin, salaatteihin tai pastaruokiin, tämä juusto tekee jokaisesta annoksesta entistä herkullisemman ja ravitsevamman. Laadun ja tuoreuden ansiosta et voi vastustaa tätä herkkua.
Portfolio (200)
Italia, Radicofani
...Se on juusto, joka on valmistettu puhtaasta lampaanmaidosta. Sen paino on noin 7,500 kg. Canestrato säilyttää entistä voimakkaammin juuston ikimuistoista makua. Perinne elää vahvasti tuotannossamme, kiitos omistautumisemme etsiä ja vaalia sitä, mikä on arvokkainta ja unohtumatonta, ja mikä on periytynyt muinaiselta maatalouskulttuurilta juuston alalla. Itse asiassa tuotteissamme voi löytää sen...
Portfolio (48)
... leikkaus - Saatavilla myös manuaalisella langan kelaamisella - Pyörän läsnäolosensorit - Valmistettu EC-standardien mukaisesti Valinnaiset lisävarusteet: - Sarja, jolla voi jakaa pyörän 3 – 4 levyksi Syvyys: 950 mm Leveys: 950 mm Korkeus: 1350 mm...
Portfolio (47)
...Se on nuorin Parmigiano Reggiano, joka on juuri täyttänyt 12 kuukautta. Tämä on vähimmäiskypsyys, jotta konsortio voi myöntää sille D.O.P.-nimityksen. Juusto on vielä pehmeää ja sileää, erityisen sopivaa niille, jotka haluavat nauttia maidon pehmeistä ja makeista mauista. Asiantuntijat kutsuvat sitä "tuoreeksi" tai "pasta-juustoksi", koska siinä ei vielä ole kypsille juustoille ominaista rakeisuutta.
Portfolio (3)
Italia, Codogno
... kypsytys, on pakko tapahtua alkuperäalueella; näin ollen vain maitoa ja italialaista perinnettä. Noin 32-34 kg painavan juustokappaleen valmistamiseen tarvitaan 500 litraa maitoa, joka saapuu juustolaan 1-2 tunnin kuluessa lypsystä. Maitoa annetaan levätä 12-18 tuntia, jolloin osa rasvasta nousee pintaan, ja muotti poistetaan, jotta puolirasvainen maito voi tuottaa erinomaisen pitkään kypsyvän juuston, säilyttäen tuoreen maidon maun.
Portfolio (4)
Italia, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Sonninon tehdas Sonninon tehtaalla, joka on toiminut vuodesta 1987, valmistetaan: lehmän mozzarella, ricotta, voi, tuorejuusto ja mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Pontinian tehdas Pontinian tehdas on yrityksen ensimmäinen tehdas, jossa valmistetaan bufala-mozzarellaa, ricottaa ja bufalavoi; se kuuluu Campania DOP bufala-mozzarella -yhdistykseen. Francia...
Italia, S. Maria C.v
Titaly.it on Campanian erikoistuotteiden verkkokauppa. Verkkosivuston kautta voit ostaa parhaat tuotteet, joita Campanian ruokakulttuuri voi tarjota. Monien tuotteiden joukossa on kuuluisa limoncello, joka on valmistettu Campanian sitruunoista, sekä ainutlaatuinen bufala-mozzarella, joka erottuu aromistaan ja maustaan. Puhumattakaan ainutlaatuisista aglianico- ja falanghina-viineistä. San Marzano...
Italia, San Fermo Della Battaglia
Kaikki tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista, ja erilaiset muodot vastaavat HoReCa- ja GDO-maailman tarpeisiin. Eri leikkuutavat eivät muuta pizzamozzarellan makua; jokainen pizzakokki voi löytää täydellisen mozzarellan pizzalleen, joka on helppo annostella ja aina käyttövalmis. Laaja logistinen organisaatio, joka koostuu omasta kalustosta ja erikoistuneista kuljetusyrityksistä...
Roverbasso Maitotila perustettiin vuonna 1980 omistaja Modolo Dinon intohimosta juustonvalmistukseen. Hyödyntäen yli kahdenkymmenen vuoden kokemustaan, hän on tänään saanut aikaan huipputeknologian tuotantolaitoksen. Yritys käyttää hyväkseen äskettäin rakennettua käsittelytilaa. 3 500 neliömetrin alueella sijaitsevat moderni tuotantolaboratorio, uusi suolausosasto, jossa käytetään ehdottomasti hui...
Italia, Tassullo
Vuodesta 1935 Dalla Torre on valmistanut voita Val di Nonissa, noin 1500 m²:n alueella, joka on täysin vihreän ympäröimä. Dalla Torren tuotantomääristä 60 % menee vähittäiskauppakanavaan (GDO), 20 % ravintola- ja cateringkanavaan (HO.RE.CA.) ja 20 % kolmansille osapuolille omalla brändillä GDO:lle. IFS (International Featured Standard) Food -sertifiointi. Dalla Torre on saanut kansainvälisen serti...
... makuista ja tärkeän tiheää öljyä toimitetaan sekä pulloissa että kanistereissa, jotta se on helppo siirtää. Kalabrian tyypilliset tuotteet ovat erityisen sopivia pizzaravintoloille ja ravintoloille, jotka haluavat tuoda Kalabrian korkealaatuiset tuotteet pöydilleen. Food Arena on valmis järjestämään toistuvia lähetyksiä tai tarjoamaan alennuksia suurista tilauksista sekä tarjoamaan näytteitä tuotteidensa tason osoittamiseksi. Se voi myös tarjota neuvontaa siitä, mikä voisi olla paras tilaus asiakkaan tyypin ja toimittajan kokemuksen mukaan.
Italia, Torino
Syntyimme vuonna 1982 Torinossa, Piemonten sydämessä, korkealaatuisten leikkeleiden ja juustojen jakelijoina. Siitä lähtien tuotevalikoimamme on laajentunut merkittävästi, mutta kunnioitus perinteitä ja laatuketjua kohtaan on pysynyt tunnusmerkkinämme. Olemme perinteinen yritys, joka voi tarjota laadukkaita ja huolella valittuja tuotteita. Yrityksen politiikka perustuu laatuun, perinteeseen ja...
Italia, Vigonza
... ovat aina valmiita antamaan kattavaa tietoa asiakkaan kuluttamista tuotteista sekä uusista vaihtoehdoista, jotka parhaiten vastaavat sekä ravintoloitsijan että markkinoiden tarpeita. Olemme halunneet panostaa verkkokauppajärjestelmään, jotta asiakas voi tarkastella sivustoa silloin, kun hänellä on aikaa ja rauhaa, jotta hän voi hyvin harkita toiveitaan ja tarpeitaan. Jos hän tarvitsee lisäneuvoja sähköpostitse tai puhelimitse, olemme valmiita kuuntelemaan.
JUUSTO - VOI - LIHAKauppa...
Mozzarellan tuotanto ja myynti pizzerioille, bocconcini, savustettu juusto ja scamorza, ricotta, voi ja preziosella.
Italia, Palagano
... juustoja ja maitotuotteita, jotka tulevat kasvatuksesta, sekä erilaisia tuotteita, kuten kiduksia, hilloja, munia ja kaikkea, mitä tila voi tarjota... taatakseen terveellisen ja aito ruokavalion. Ja niille, jotka haluavat viettää päivän maatilalla, järjestetään opetusaktiviteetteja.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play