Italia, MILANO
...mutta sen maku on hienostunut ja voinen, ja siinä on kultainen kuori. Perinteisesti sitä tarjoillaan tomusokerilla, joka muistuttaa lunta, tehden siitä joulun juhlan symbolin. Sen valmistus vaatii pitkän kohotuksen, mikä vaikuttaa sen pehmeään rakenteeseen ja erottuvaan makuun. pakkaus 9x2 kappaletta, 1 lava = 10 pakkausta, viimeinen käyttöpäivä 30/04/25...
Portfolio (26)
Ranska, Montpellier
...Provençen 13 jälkiruoan esittely Viite C60 "Provençen 13 jälkiruoan" -lahjapakkaus sisältää: - 290 g joulun makuisten makaronien sekoitus (+/-10 makaronia) - 140 g nougat- ja calisson-sekoitus* - Metallinen keräilylaatikko...
Portfolio (9)
Ranska, Malataverne
...RANSKALAINEN KÄSITYÖVALMISTUS JA PALMUÖLJYTTÖMÄT, NÄMÄ ESPANJALAISET KEKSIKSET TARJOAVAT MATKAN VÄLIJÄRVELLÄ. Mantecados tai mantecaos ovat murenevia keksejä, joissa on kanelin tai sitruunan kuoren makua. Nämä erikoisuudet ovat tyypillisiä andalusialaiselle leivonnalle ja niitä syödään yleensä joulun aikaan, erityisesti jouluna. Vähän historiaa )) On useita versioita mantecadon alkuperästä...
Portfolio (188)
Belgia, Holsbeek
Brouwerij de Vlier panostaa Kessel Blondin ja Kessel 69:n valmistamiseen ympäri vuoden. Myös kolme aperitiiviolutta on aina saatavilla. Lisäksi joka kaudelle valmistetaan erityinen sesonkiolut, niin sanotut erikoisuudet. Keväällä tämä on Holsbeekse lentetripel, kesällä Caroussel ja joulun aikaan Xmas pimeään talvikauteen. Kaksi vakiotuotettamme on nimetty tietenkin panimon alkuperäisen sijainnin...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play