Puola, Warszawa, Poland
...Happokaseiini valmistetaan pastöroidusta ja rasvattomasta maidosta, joka on koaguloitu suolahapolla. Koagulaation jälkeen saatu juustomassa erotellaan ja huuhdellaan heraproteiineista lopputuotteen puhdistamiseksi. Tämän jälkeen se tiivistetään, jauhetaan ja kuivataan. Lopputuote on hienojakoinen, irtonainen jauhe, jolla on vaalea väri, neutraali haju ja maku. Foodcom SA toimittaa luonnollista ja tuoretta happokaseiinia, jonka rakeet vaihtelevat 30:stä 90:een.
Portfolio (278)
Ranska, Creissels
...Puolimanuaalinen puristus – käsin leikattujen juustolohkojen leikkaus Tilavuus 2000–5000 litraa Käsin täytettävä juustomassa Käsin asetettavat puristussyklit Käsin muotteihin asettaminen altaan reunalla...
Portfolio (45)
Italia, Pollena Trocchia
Bianchi Orizzonti -sivusto: sivusto, joka on omistettu juustoteollisuudelle ja maitoteollisuudelle. Bianchi Orizzonti srl tuo ja vie maitoa ja sen johdannaisia. Bianchi Orizzonti syntyi intohimoisten ja alan asiantuntijoiden ideasta, joilla on yli kaksikymmentä vuotta kokemusta, ja se toimii maidon ja sen johdannaisten kaupallistamisessa, välityksessä, tuonnissa, viennissä ja jalostuksessa. Olemme...
Alankomaat, Schiedam

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play