Ignalat-juustola on keskikokoinen perheyritys Puglian alueelta, joka on toiminut markkinoilla vuodesta 1948 ja erikoistunut maitotuotteiden valmistukseen käyttäen ainoastaan valikoitua puglialaista lehmänmaitoa. Ignalat tuottaa erilaisia maitotuotteita: tuoreita, savustettuja, kypsytettyjä sekä erilaisia tyypillisiä puglialaisia erikoisuuksia, kuten mozzarella nodino ja treccia, burrata, savustett...
Sacco System on kansainvälinen bioteknologian keskus elintarvike-, ravintolisä- ja lääketeollisuuden innovaatioille, ja se koostuu neljästä yrityksestä:
1) Caglificio Clerici (perustettu 1872) tuottaa jauhetta, tahnaa ja nestemäistä juustonvalmistusainetta ja on markkinajohtaja entsyymialalla.
2) Sacco tuottaa maitohappobakteereita, ravintolisiä ja käynnistyskulttuureja elintarvikkeiden fermento...