Italia, Salerno
... käsittelyvaiheet, joissa korostuu raaka-aineiden valinta, tuotteen tarkastus, muuntaminen ja valmistus. Kaikki vaiheet tapahtuvat tarkassa valvonnassa tuotannon standardien varmistamiseksi voimassa olevien sääntöjen mukaisesti. Tule tutustumaan uuteen myymäläämme, joka on nyt myös Lounge Bistrot, Piazza Portanovassa Salernossa. Ota mukaasi herkkuja varastostamme, mutta anna meidän kokin asiantuntemuksen...
Portfolio (8)
Italia, Imperia
...Giuseppe Calvi & C. srl on vanha öljyalan yritys, joka perustettiin vuonna 1921 Giuseppe Calvin toimesta ja jota nykyään johtavat Gianni ja Luca Calvi yhdessä pienen mutta pätevän yhteistyöryhmän kanssa. Pääkonttori sijaitsee aina osoitteessa 56 via Garessio, Imperia Onegliassa, kun taas yrityksen öljymylly sijaitsee Pontedassiolla, oliivilehtojen keskellä Oneglian laaksossa. Yrityksemme strategia on hyvin yksinkertainen: tarjota hyviä ja luonnollisia tuotteita, jotka on valmistettu taidolla ja puettu elegantisti. Näin ...
Portfolio (44)
Turkki, Kocaeli
Tanska, Kobenhavn
... / laadunvalvonta / kuorman seuranta / tuotekehitys) avulla. Suuren verkostomme, erittäin kokeneiden johtajien, kokeneen QC-tiimin, ammattimaisen palvelun ja nopean viestinnän ansiosta olemme rakentaneet vahvan maineen kalasektorilla Skandinaviassa luotettavana kumppanina, joka kattaa kaikki kalatarpeesi koko Euroopassa. Teemme tällä hetkellä yhteistyötä monien luotettavien tehtaiden kanssa, jotka...
Norja, Sandhornøy
...kuningasrapukimpaleet, lumirapu kimpaleet, simpukkaliha, kuivatut merisimpukat, lahtisimpukat, lohifileet, turskan mäti, kalansyöksy, kuiva merikurkkua, savustettu lohi, lohifileet, lohipalat, lohifileet ja lohen sivutuotteet. Tuoretuotteet: Atlantin turska, viljelty lohi, Atlantin taimen, pollock, saithe, Atlantin lohi, Atlantin lohifileet, Atlantin lohifileet, äyriäiset - elävät lumiravut, elävät punakuningasravut. Pakastetut kalatuotteet: Pakastettu taimen, pakastettu saithe, pakastettu lohi, pakastettu turska HG, pakastettu silli, pakastettu capelin, pakastettu haddock, pakastettu makrilli.
Portfolio (3)
...aikaisemman esiintymisensä, hitaasti kasvavansa ja yli sadan vuoden elinikänsä vuoksi vaellussiikoja pidetään "elävänä fossiilina" vedessä. Siksi kaviaarin keräämiseen käytetään vähintään kymmenen vuotta kypsyneitä vaellussiikoja. Lajin mukaan kaviaarin väri voi vaihdella harmaasta tummanharmaaseen ja ruskeaan. Hyvin valaistuissa ympäristöissä se näyttää läpikuultavalta ja kultaruskealta. Frosista...
Alankomaat, Bv Nijkerk
... erikoistuneet erilaisten raaka-aineiden vaihdon helpottamiseen, mukaan lukien maataloustuotteet, energialähteet, metallit ja muut raaka-aineet. Monipuolinen valikoimamme koostuu laajasta valikoimasta hedelmiä, vihanneksia, viljoja, palkokasveja, pakastettuja/elävä/tuoreita mereneläviä eri puolilta maailmaa. Tarjoamme kattavan valikoiman korkealaatuisia tuoretuotteita, kuten omenoita, banaaneja, appelsiineja...
Portfolio (111)
... myyty tuote Francisconde-ryhmällä (80 % myynnistä). Raitakarvainen etana (Otala Lactea) on etana, joka on kotoisin Etelä-Espanjasta, Etelä-Portugaliasta ja Pohjois-Afrikasta. Tätä etanaa arvostetaan ja kulutetaan paljon Italiassa, Ranskassa ja Iberian niemimaalla, ja esimerkkejä sen gastronomisista käytöistä ovat "la Cargolade" tai "Caracoleta guisada" tai "caracoleta de cebolada". Moura-etana (Helix Aspersa) on Välimeren alueen etana, jota käytetään herkuissa kuten "Escargot de Bourgogne" Ranskassa, "Caracoles-Cascorro" Espanjassa ja Portugalissa "Caracoleta-Assada".
Portugali, Matosinhos
..." ja "CONSERVEIRA" sekä muita, ja sen tuotteiden laatu on tunnustettu maailman neljässä kolkassa. Asiakkaidensa tarpeista aina huolehtien CONSERVAS PORTUGAL NORTE:n pääasiallinen tavoite on tarjota terveellinen tuote, joka on erinomaista laatua ja kilpailukykyiseen hintaan.
Belgia, Waterloo
... markkinoihin tarjoamalla myös muita mätiä eri lähteistä, mutta myös muita erikoisuuksia, kuten lohen mäti, taimenmäti ja muita herkkuja, kuten kuningasrapu, foie gras, savustettu lohi ja savustettu sturgeo, sahrami, tryffelit jne.
Italia, Bagnoregio
Olemme yritys, joka on perustettu Keski-Italiaan. Olemme luoneet ulkoisen etanan kasvatuksen luonnossa ja kehitämme jalosteita, sekä omista etanoistamme että niiden limasta. Panostamme tuotteidemme laatuun ja makuun. Olemme kehittämässä kastikkeita ja voiteita, ja etsimme vakaita jakelijoita, joiden kanssa voimme kasvaa.
Espanja, Badalona
Elävien ja säilöttyjen etanoiden tuonti ja vienti...
Islanti, Stykkisholmur
Hviludrangar ehf on islantilainen tuotanto- ja kauppayritys. Meillä on 3 sukupolvea kokemusta alalta, ja voimme tarjota parasta laatua kilpailukykyisin hinnoin. Yritys on perheomisteinen, ja lähestymistapamme liiketoimintaan on erittäin henkilökohtainen. Uskomme, että tämä on ainoa oikea tapa edetä.
Portugali, Póvoa De Varzim
A POVEIRA:n säilykkeet ovat läsnä maailman vaativimmissa maissa, ja niiden merkit tunnetaan laadusta, erinomaisuudesta ja perinteisestä valmistuksesta. Kokemus, korkeat laatuvaatimukset ja jatkuva innovaatio ovat A POVEIRA:n tunnusmerkkejä, jotka pyrkivät tarjoamaan kuluttajalle parhaan tuotteen säilykkeiden alalla. Meidän säilykkeemme tunnetaan maailmanlaajuisesti hyvästä laadustaan ja herkullisesta maustaan. Ne valmistetaan tuoreesta kalasta, joka on pyydetty Portugalin rannikolta, ja ne valmistetaan perinteisen esikeittomenetelmän mukaan.
Portugali, Olhao
Kalan säilykkeiden ja pateiden tuottaja Olhãoissa. Tuotanto perinteisin menetelmin, aina laadun ja raaka-aineiden tuoreuden varmistamiseksi. Valmistamme sardiinipateita, makrillipateita, tonnikalapateita, äyriäispateita sekä sardiini-, makrilli-, tonnikala-, turska- ja lohisäilykkeitä.
Portugali, Malveira-Mafra
MESTRE GOURMET ® -merkki on luotu vaativia kuluttajia ajatellen. Meillä on laaja valikoima käsintehtyjä tuotteita, kuten öljyjä, säilykkeitä, hilloja, makeisia, teetä, uutteita, hunajaa, pähkinöitä ja viinejä. Olemme avoimia käsintehtyjen tuotteidemme jälleenmyynnille gourmet-kaupoissa sekä kansallisesti että kansainvälisesti.
Olemme käsityöteollisuus, joka on erikoistunut kalasäilykkeiden, anjovisten ja etikkakalan valmistukseen. Tuotteemme pyydetään Välimeren vesiltä, jotka ovat korkeinta laatua. Meillä on kolme tehdasta, yksi Espanjassa ja kaksi Romaniassa, joten voimme tarjota erittäin hyvän hinnan laadun lisäksi.
Espanja, Sevilla
Olemme korkealaatuisten gourmet-tuotteiden valmistajia, jotka tulevat mereltä. Erikoisalaamme ovat käsin pinseteillä valmistetut, vähäsuolaiset Cantabrian anjovikset, joissa ei ole ruotoja. Lisäksi valmistamme muita gourmet-tuotteita, kuten marinoituja sardelleja tai Carbonerasin punakampasimpukoita säilykkeinä tai pakastettuna. Meillä on myös oma brändi ja franchising. Olemme läsnä sekä kansallisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Lisätietoja löytyy osoitteesta aquisantona.com...
Portugali, Olhao
Conserveira do Sul on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1954 Olhãon kaupungissa. Conserveira do Sul keskittyy kalasäilykkeiden ja pateiden tuotantoon. Valmistamme sardiini-, makrilli-, tonnikala- ja karapau-säilykkeitä kasviöljyssä sekä erilaisissa kastikkeissa, kuten tomaatti-, etikka- ja sitruunakastikkeessa. Conserveira do Sul:n teollinen toiminta takaa kalatuotteiden asianmukaisen teknologisen ja hygienisen käsittelyn säilykkeiksi. Yritys täyttää kaikki voimassa olevan lainsäädännön vaatimukset.
Espanja, Guadalajara
... ensiluokkaisista raaka-aineista (soija, ohra, herneet...) ja sertifioitu CAAE:n (Ekologisen tuotannon sertifiointielin) toimesta. Suoritetaan säännöllisiä eläinlääkärintarkastuksia. Etanoiden keruu tapahtuu käsin, jotta voidaan valita ne yksilöt, jotka ovat saavuttaneet optimaalisen kasvun kaupattavaksi. Keruun jälkeen etana käy läpi kuivaus- ja puhdistusprosessin; sen jälkeen se varastoidaan...
Islanti, Hólmavík
Hólmadrangur on johtava katkarapujen käsittely- ja markkinointiyritys.
Espanja, Vilanova De Arousa
... säilykkeensä vuonna 1942. Tämä oli säilykkeiden aikakauden alku. Vuonna 1983 Francisco Lafuente González kuoli, ja liiketoiminta siirtyi kokonaan Manuel Lafuente Gonzálezille, joka vuonna 1988 jäi eläkkeelle ja luovutti liiketoiminnan lapsilleen. Johtoon astui Rosa Lafuente Lestón, joka yhdessä sisarustensa kanssa päätti keskittyä korkealaatuisten, ainutlaatuisten ja premium-säilykkeisiin suunnattujen...
Yhdistynyt kuningaskunta, London
... olosuhteissa. Suosimme eri lajien ja alkuperien kaviaareja tiukkojen valintakriteeriemme mukaan. Lisäksi yrityksemme ydinarvot yhdistävät ekologian ja kestävän kehityksen, mikä takaa tuotteidemme korkeimman laadun ja puhtauden. Imperial Gold Caviar - Kala painaa noin 30 kiloa, se tuottaa suurempia ja kiinteämpiä munia, joissa on tunnettu tumman kultainen kaviaari ja kermaisen ylellinen maku, joka jättää...
Bulgaria, Nova Zagora
Toimitan 100 % kestävää ja luonnollista Helix Aspersa Maxima -etanaa, jotka on munittu ja kasvatettu puhtaassa, ympäristöystävällisessä Pitovon maaseudulla, Slivenissä, Bulgariassa käyttäen 100 % bioystävällisiä menetelmiä. Koko prosessin ajan käytetään vain luonnollisia menetelmiä ilman haitallisten prosessien tai ympäristölle vaarallisten aineiden käyttöä.
Espanja, Sevilla
...anjoviset...) Kaikkien tuotteidemme laatu, asiakaspalvelu ja käsityövalmistus ovat ominaisuuksia, jotka erottavat Sea Delightin vankkana yrityksenä, joka panostaa tarjoamaan tuotteen, joka erottuu vertaansa vailla olevalla maullaan ja laadullaan. Olemme työskennelleet yli 15 vuotta maailman suurimpien jakelijoiden kanssa. Voitte pyytää viittauksia asiakkailtamme, jos niin haluatte. Työskentelemme...
Portfolio (3)
Ranska, MONTREDON CORBIERES
Erikoistunut merenelävien käsittelyyn, MERISUD markkinoi tuotteitaan kahdella brändillä: Richesses de la Mer tuoretuotteiden osastolla ja Armand Blot herkkuruokien osastolla. Noin viisikymmentä tuotetta edustaa eteläistä keittiötä. Pastis, konjakki, tomaatti, sahrami, fenkoli, valkoviini, oliiviöljy... Vähintään 50 % kalasta koostuvista tuotteista, kuten merisiilien korallikeitosta, zarzuela...
...Saumoneraie Saint Martin -perinteisessä savustamossa kunnioitamme suurta perinnettä, jotta voimme esitellä todellisille ystäville aitojen lohien makua. Jokainen lohi käsitellään yksilöllisesti, se on valittu tuoreena (eikä pakastettuna), suolattu kuivasuolalla Guérande "Nature&Progrès", herkullisesti kylmäsavustettu pyökki- tai koivupuun savussa, ilman lisäaineita tai säilöntäaineita. Tarjoamme myös herkullisen valikoiman savustettuja ja marinoituja lohia, pastis fenouil, Bourbon-pippuri, Vodka tilli.
13.000 m2 Helix Aspersa Muller -limakannan kasvatusta. Limakoiden kasvatus ja myynti gastronomisiin tarkoituksiin sekä kosmetiikan tuotantoa liman perusteella. Limakomme kasvatetaan Italiassa (Bergamo) ja ne saavat ravintonsa vain niistä kasveista, jotka kasvavat luonnollisesti pelloillamme. Tarjoamme vain korkealaatuisia ja aitoja tuotteita. Vain italialaisia kasvatuksia.
Turkki, Balıkesir
Olemme yritys, joka tuottaa ja vie eloonjääneitä, käsiteltyjä tai puolikäsiteltyjä maa-äyriäisiä.
Espanja, Santoña
...galicialaista mustekalaa ja centolloa. Lisäksi tarjoamme valmiita tuotteita, jotka on suunniteltu sloganilla "lämpimäksi ja valmiiksi", kuten keitetty mustekala omassa liemessään vakuumipakkauksessa, täytetyt kalmarit omassa musteessaan ja täytetyt paprikat béchamel-kastikkeella ja tonnikalalla tai sienillä ja katkaravuilla, jotka ovat todellinen herkku. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä.