Puola, Warszawa, Poland
...Laktoosi on luonnollista maitosokeria. Se muodostaa 3,5 % - 5,0 % lehmänmaidosta ja voidaan saada suodatusprosessin avulla. Tämän jälkeen laktoosi kiteytetään ja käsitellään. Kokoja jaotellaan verkon mukaan. Foodcom voi tarjota liikekumppaneilleen erilaisia karkeuksia, jotka soveltuvat useisiin käyttötarkoituksiin.
Portfolio (278)
Alankomaat, Schiedam
... vuonna 1955. Projektikuljetuksen käsite juontaa juurensa rahtikuljetusalan kaukaisiin alkuperiin ja voidaan yksinkertaisesti kuvata tavaroiden ja materiaalien liikkumisen hallinnaksi, ei-standardikokoisissa paketeissa ei-standardimenetelmillä ei-standardikohteisiin. Projektikuljetus on käytännössä arkkitehti kuljetusketjussa, joka tunnistaa ja suurelta osin suunnittelee tehokkaimmat tavat...
Portfolio (1)
Ranska, Saint-Etienne
... kalaa, leikkeleitä, meren antimia - meidän Espace Surgelés -alueeltamme: juustoja, leipiä, vihanneksia, pakastettua lihaa, meren antimia, jälkiruokia, ranskalaisia perunoita - meidän Espace Epicerie -alueeltamme: säilykkeitä, kastikkeita, palkokasveja, kuivattuja hedelmiä, mausteita, leivonnaisia, viljoja ja tärkkelyksiä, leipiä ja tortilloja - meidän Espace Boissons -alueeltamme: PET-juomia...
Portfolio (187)
Ranska, Agen Cedex 9
... ravitsemuksellisia ja makuetuja: soijan, tofun ja sen erikoistuotteiden parempi sulavuus, aktiivisten probioottien runsaus, käsityönä valmistaminen, joka kunnioittaa tuotetta, runsas proteiinipitoisuus ja Omega 3 -rasvahappoja, juustomaiset maut, sekä luonnollinen kolesterolin, laktoosin ja gluteenin puuttuminen.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play