...Juuston valmistuksen jälkeen, biologisesta herasta, valmistetaan luomuricotta.
Kuten muidenkin ricottojen kohdalla, heraa rikastetaan tuoreella luomumaidolla, joka on olennaista pehmeämmän ja kermaisemman ricottan saamiseksi. Erinomainen sellaisenaan tai herkullisena suklaan, sokerin tai rommin kanssa. Keittiössä sitä voidaan käyttää herkullisten jälkiruokien tai piirakoiden valmistamiseen, mutta myös maukkaisiin suolaisiin ruokiin, kuten ricotta- ja pinaattitäytteisiin ravioleihin ja kanelloneihin. Termosuljettu astia, paino noin 2,00 kg.
...Täytetyt paprikat juustolla 2.9 kg italialaisia tuotteita Marseillessa, Ranskassa
Nämä herkulliset Croc'Ella-paprikat ovat täytettyjä juustolla ja niitä voi nauttia joko alkupalana tai pääruoan kanssa. Ne herättävät varmasti sekä sinun että vieraidesi makunystyrät.
Ainesosat: Paprikat (38%), auringonkukkaöljy (37%), lampaanricotta (18%) (pastöroitu lampaan hera, suola), etikka, suola, sokeri...
...Ricottan, lampaan- ja vuohenjuustojen erinomaisuus, käsintehty käyttäen vain Sisilian karjasta saatua maitoa ja vanhojen alueellisten perinteiden mukaan.