Espanja, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) sijaitsee Guijuelossa (Salamanca) ja keskittyy lähes yksinomaan iberian sian teollistamiseen. Sen tavoitteena oli rakentaa teurastamo, jossa on paloittelu- ja rasvakeittosektio, joka tarjoaisi teurastuksen ja paloittelun sikoja varten, joita sen teollisuus tarvitsi, sekä muuttaa pekonia rasvaksi sulatusprosessin avulla, aloittaen toimintansa vuonna 1982. Nykyään ...
Portfolio (8)
...Sianlihasta valmistettu säilyke, tyypillinen Emiliassa. Liha tulee sian kaulasta, käsin täytettynä luonnollisiin suoliin ja kypsytetty vähintään 90 päivää, sillä on makea ja miellyttävä maku ja se on pääosassa alkupaloissa ja aperitiiveissä.
Portfolio (54)
Italia, Treviso
...Salumi, joka on valmistettu naudan vatsan anatomisesta osasta, suolataan lyhyeksi ajaksi, jonka jälkeen se huuhdellaan juoksevalla vedellä, maustetaan pippurilla ja luonnollisilla mausteilla, kypsytetään ja savustetaan luonnollisesti. AINEKSET: sertifioitu halal-naudanliha, suola, pippuri (makea tai tulinen). Säilöntäaineet E 250, E 252, E 300, mausteet ja luonnolliset aromit. OMINAISUUDET...
Portfolio (5)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play