...
Käsityöterriini porsaanlihasta ja katajasta
Ja lopuksi purkki käsintehtyä levitettä vihreistä oliiveista ja chorizosta
Pieni +:
Täydellinen laatikko charcuterie-harrastajille, avaimet käteen -laatikko aperitiiville!
Tuotenumero: 2200056000000-1-1
Paino: 3 kg
Mitat: 35 × 26 × 10 cm
Painotietoa: Tuote altis kuivumiselle
Ainesosat: Ranskalainen porsaanliha, Ranskalainen sianrasva, suola...
Uskomme Espanjassa valmistettujen tuotteiden laatuun, ja siksi haluamme jakaa niitä koko maailman kanssa.
Asturialaiset ovat ylpeitä vuohenjuustostaan, valencialaiset paellastaan, riojalaiset viinistään, mutta koko Espanja iloitsee, kun tuotteemme ja reseptimme ylittävät rajamme. Espanjalaisina olemme ylpeitä gastronomiastamme ja maamme tuotteiden monimuotoisuudesta.
Gourmet Corporation perustetti...
Perustettu vuonna 2002, MAISON VOISINE on perheyritys. Olemme valmistaja ja tukkumyyjä Aquitainen paikallisista käsityötuotteista. MAISON VOISINE perustettiin luomaan paikallinen ja alueellinen jakelutyökalu, jossa on hyvä, soveltuva jäähdytyslaitteisto. Yritys tarjoaa suoria toimituksia asiakkaillemme, kuten teurastajille, lihamyyjille ja ruokakauppiaille. Useiden sukupolvien ajan kasvattajina, t...
...baskilainen pasteija Espelette-paprikalla, maalaistyyppinen pasteija, rillettes, hure, baskilainen mustamakkara, confit-makkarat ja Ibaïona-porsaan confit) sekä riistasta (jäniksen terriini, villisian terriini ja palombe-salmis). Lopuksi, Maison Mayté valmistaa välttämättömiä baskilaisia reseptejä, kuten axoa, piperade ja baskilaiset sisäelimet sekä reseptejä kuten cassoulet tai boeuf bourguignon.
ENS casing on erikoistunut luonnollisten HALAL-koteloiden (lampaan- ja naudanliha) myyntiin ja jakeluun, jotka on tarkoitettu makkaratuotantoon, kuten charcuterie, merguez, makkarat ja saucisson. ENS casing on BOA:n (Boyauderie des Alpes - Ranska) jakelija. Meidän yrityksellämme on myös yksinoikeus sen tuotteisiin, jotka tulevat Algeriastä (Jus el-Arabi, etikka, appelsiinikukka jne.) Ranskan markkinoilla. Ystävällisin terveisin.
Luonnollisessa ja aidoissa ympäristöissä perhe ROUCH on vuodesta 1870 lähtien valmistanut todellisia paikallistuotteita, jotka ovat rustiikkisia ja täynnä makua. Ariégeoisin maalaishammas, kuivattu maksamakkara, Ariégeoisin tuhkamakkara, foie gras, ankka- ja villisianmuhennokset, hirvimakkarat jne... ROUCHin lihatuotteet valmistetaan Euroopan standardien mukaisessa laboratoriossa Ferrièresissä, Ar...
Erikoistuneet ravinteikkaisiin elintarvikkeisiin, joita et voi ostaa kaupoista. Kaikki luonnolliset, korkealaatuiset makkarat, nitraatittomat pekonit, charcuterie ja gluteenittomat leivonnaiset. Kaikki ilman lisäaineita ja 100 % luonnollisia - vähähiilihydraattisia, keto-ystävällisiä, paleota, diabeetikoille ja painonpudotukseen. Elinikäinen unelma toteutui omistajien Michaelin ja Kate Olivern...