Ranska, Carpentras
... Käsityöterriini porsaanlihasta ja katajasta Ja lopuksi purkki käsintehtyä levitettä vihreistä oliiveista ja chorizosta Pieni +: Täydellinen laatikko charcuterie-harrastajille, avaimet käteen -laatikko aperitiiville! Tuotenumero: 2200056000000-1-1 Paino: 3 kg Mitat: 35 × 26 × 10 cm Painotietoa: Tuote altis kuivumiselle Ainesosat: Ranskalainen porsaanliha, Ranskalainen sianrasva, suola...
Portfolio (16)
Ranska, Pessac
...Makkarat, salamit, lonza, lampaan kinkku, vuohen kinkku, paikalliset erikoisuudet, guanciale, pancetta, raaka kinkku, coppa, Desulo kinkku, villisika, porcini-makkara, cannonau-salami, oliivi-salami...
Portfolio (8)
Ranska, Carquefou
...Tuore pakattu: - Chipolatas luomu X6 - Chipolatas 2X2 leikattava - Makkarat X4 - Savustetut makkarat X2 - Frankfurtin makkarat X4 - Makkarat 2X1 leikattava - Valkoinen verimakkara X2 - Musta verimakkara X2 - Luomu pekoni - Savustettu pekoni - Kinkku luun kanssa X3 viipaletta - Savustettu grillikinkku X2 viipaletta - Kypsä paisti viipale - Vendée kinkku X4 viipaletta - Maksapasteija viipale - Maalaistyyppinen pasteija viipale - Pasteija kuoressa X2 - Päärynäpasteija viipale...
Ranska, LA ROCHETTE
Henri Raffin on 100 % perheomisteinen pk-yritys vuodesta 1937, joka sijaitsee Ranskan Alppien sydämessä. Valmistamme paikallisia kuivalihoja: kuivalihoja, kuivattuja kinkkuja, perinteisiä makkaroita ja terriinejä. Tarjoamme laajan valikoiman Savoijin makkaroita sekä vanhanajan kuivalihoja, jotka ovat saaneet useita palkintoja Ranskan maatalouskilpailussa. Savoijin kinkkumme valmistetaan Haute-Savo...
Portfolio (1)
Ranska, Auros
Perustettu vuonna 2002, MAISON VOISINE on perheyritys. Olemme valmistaja ja tukkumyyjä Aquitainen paikallisista käsityötuotteista. MAISON VOISINE perustettiin luomaan paikallinen ja alueellinen jakelutyökalu, jossa on hyvä, soveltuva jäähdytyslaitteisto. Yritys tarjoaa suoria toimituksia asiakkaillemme, kuten teurastajille, lihamyyjille ja ruokakauppiaille. Useiden sukupolvien ajan kasvattajina, t...
Portfolio (31)
Ranska, Saint-Jean-Le-Vieux
...baskilainen pasteija Espelette-paprikalla, maalaistyyppinen pasteija, rillettes, hure, baskilainen mustamakkara, confit-makkarat ja Ibaïona-porsaan confit) sekä riistasta (jäniksen terriini, villisian terriini ja palombe-salmis). Lopuksi, Maison Mayté valmistaa välttämättömiä baskilaisia reseptejä, kuten axoa, piperade ja baskilaiset sisäelimet sekä reseptejä kuten cassoulet tai boeuf bourguignon.
Ranska, Foix
Luonnollisessa ja aidoissa ympäristöissä perhe ROUCH on vuodesta 1870 lähtien valmistanut todellisia paikallistuotteita, jotka ovat rustiikkisia ja täynnä makua. Ariégeoisin maalaishammas, kuivattu maksamakkara, Ariégeoisin tuhkamakkara, foie gras, ankka- ja villisianmuhennokset, hirvimakkarat jne... ROUCHin lihatuotteet valmistetaan Euroopan standardien mukaisessa laboratoriossa Ferrièresissä, Ar...
Ranska, Domont
ENS casing on erikoistunut luonnollisten HALAL-koteloiden (lampaan- ja naudanliha) myyntiin ja jakeluun, jotka on tarkoitettu makkaratuotantoon, kuten charcuterie, merguez, makkarat ja saucisson. ENS casing on BOA:n (Boyauderie des Alpes - Ranska) jakelija. Meidän yrityksellämme on myös yksinoikeus sen tuotteisiin, jotka tulevat Algeriastä (Jus el-Arabi, etikka, appelsiinikukka jne.) Ranskan markkinoilla. Ystävällisin terveisin.
Bruche-laakson charcuterie tuottaa kinkkuja, hapankaalia ja erilaisia makkaroita.
Ranska, Grand Fougeray
Ranska, Haguenau
Ranska, Toulouges
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play