Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
Max Zander on alusta alkaen erottunut tuotteidensa laadulla, jotka on valmistettu käsityönä alkuperäisen saksalaisen tyylin mukaan. Vuodesta 1968 olemme jatkaneet työtä saman laadun ylläpitämiseksi, joka on ansainnut asiakkaidemme luottamuksen. Max Zanderissa tuotteemme käyvät läpi tiukan laadunhallinta- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmän, raaka-aineiden ja ensiluokkaisten ainesosien valinna...
Portfolio (28)
Valmistamme iberialaisia kinkkuja, kuten bellota, cebo de campo ja cebo, sekä iberialaisia paloja. Olemme tuoreiden ja pakastettujen iberialaisten sianlihojen myyntipiste. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... teemme teurastuksia lähes koko vuoden. Suora myynti tehtaasta loppukäyttäjälle ja ammattilaisille tukkumyyntinä. Toimitamme koko EU:n alueelle. Jakaamme myös tyypillisiä tuot...
Portfolio (7)
Espanja, Fresno De La Vega (león)
Bulgaria, Rakovski
Pienessä mutta taivaallisessa Bulgariassa, joka sijaitsee Euroopan kaakkoisosassa, korkeiden vuorten ja tasankojen välissä, on kaupunki, jolla on rikas historia, joka kertoo meille, että ahkera työ ei ole myytti vaan todellisuus - perheeni on vuosikymmenten ajan kasvattanut ankkoja, joita ruokitaan puhtaalla maissilla, tarjoten luonnollisen ja terveellisen ympäristön. Perheeni velvollisuus ja rak...
Portfolio (10)
...Valmistettu valituista vähärasvaisista paloista ja marmoroidusta Iberian sianlihasta. Maustettu valituilla mausteilla (paprika punaiselle Iberian chorizolle) ja kuivattu luonnollisessa kuivauslaitoksessa.
Espanja, Salteras
T S M F O O D S - Espanja - Perustettu marraskuussa 2010 Sevillassa maatalous- ja eläintuottajien ryhmäksi eurooppalaisille markkinoille. Meillä on tähän tarkoitukseen tilat Salterassa, Sevillassa ja Pariisissa, lähellä Rungisin markkinoita. Kaikilla tuotteillamme on tarvittavat laatu- ja jäljitettävyystodistukset, ja ne täyttävät tiukimmat eurooppalaiset merkintästandardit, jotka ovat välttämättö...
Italia, Marmirolo
... teollisuusrakennukseen, joka on kunnostettu yhteisön ohjeiden mukaisesti. Vuodesta 1999 lähtien tuotanto- ja myyntirakennus on voinut hyödyntää tiloja ja laitteita, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimukset. Toimistojen aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 08.00–12.00 ja 13.30–18.00. Myymälän aukioloajat ovat maanantaisin klo 15.30–19.30 ja tiistaista lauantaihin klo 09.00–12.30 ja 15.30–19.30.
... edistämiseksi ja näkyvyyden lisäämiseksi. Markkinoimme seuraavia tuotekategorioita: suolaiset/makeat elintarvikkeet, juomat, alkoholi, gourmet-elintarvikkeet, tuoreet/pakastetut/valmiit tuotteet, hedelmät ja vihannekset, savustetut lihat ja siipikarja, kalat, lihat ja makkarat, mustamakkarat, suolatut lihat ja paljon muuta. Asiakkaamme ovat kaupallisia ammattilaisia, ravintoloita, suuria jakeluketjuja, teollisuutta ja tukkukauppiaita. Toimimme Wissousissa, Essonnessa, ja tiimimme on täällä vastaamassa kysymyksiinne ja neuvomaan tuotteistamme.
Portfolio (186)
Belgia, Florenville
Blaise salaison on erikoistunut korkealaatuisiin paikallistuotteisiin, jotka valmistetaan käsityönä ilman kemiallisten aineiden lisäystä. Kuten makkarat, kinkunpalat ja cobourg-makkarat, savustetaan perinteisesti pyökki-rouheella, ja tämä valmistus noudattaa tiukkoja käsityöreseptiä ja -menetelmiä. Eksklusiiviset tuotteet, kuten Orval-olutmakkara, hunajamakkara tai sipulikaulakoru, ovat vuosien...
Espanja, Barcelona
Jamonprivé on gourmet-verkkokauppa, josta löydät maan suurimmista perinteistä tulevat kinkut ja makkarat, kuten Guijuelosta ja Jabugosta, Maiorcan kotitekoisen soppressatan, extra-neitsytoliiviöljyn, viinit, merenelävien säilykkeet, pateet, suolan, mausteet, kinkkuvarusteet, lahjakotelot, joulukorit ja monia muita tuotteita. Saat parhaat gourmet-tuotteet suoraan kotiisi!
Ranska, OSSES
Basque-maakunnassa sijaitseva ARNABAR-yritys on erikoistunut foie gras -tuotteiden ja baskimaalaisten tuotteiden valmistukseen. Se tuottaa ja markkinoi seuraavia paikallisia tuotteita: foie gras -lohkot, kokonaiset foie gras -palat, puolikypsät foie gras -tuotteet, ankka-confit, axoa, baskilaiset reseptit, pateet ja rilletit, makkarat, suolatut lihat, Espelette-paprika, baskilaiset viinit ja juomat, makeat erikoisuudet, meren antimet jne. ARNABAR tarjoaa myös herkullisia lahjapakkauksia, joita voidaan antaa yrityslahjoina.
Luxemburg, Ehlerange
... yhdistää nämä uuteen internet-teknologiaan helpottaaksemme arkea. Luotettava ja eksklusiivinen toimittajamme ja kumppanimme: Artisal ja Kern. Tuotteemme: Teurastamo: naudanliha, Angus-naudanliha, vasikka, sianliha, porsas, lammas, siipikarja, hevonen, riista ja eksoottinen liha. Lihatuotteet: italialaiset tuotteet, kypsennetyt tuotteet, makkarat, salamit ja suolatut tuotteet. Juhlapalvelu: salaatit ja pateet. Kalat: kalavartaat, äyriäiskoktailit, äyriäiset, kalafileet, kalapihvit. Tuotteet COLOP, TRODAT, REINER, AMANO...
Espanja, A Coruña
EMBUTIDOS OBRADOIRO keskittyy jalostettujen tuotteiden valmistukseen, joita se markkinoi Sadepor-brändin alla. Tämän yrityksen tavoite on alusta alkaen ollut valmistaa valikoima tuotteita, jotka erottuvat korkealaatuisuudellaan ja huolellisuudellaan. Nämä Sadeporin markkinoille tuomat tuotteet valmistetaan parhaista raaka-aineista, jotka tulevat emoyhtiöltä, ja noudattaen aina galicialaisia...
Espanja, Petrer
EXCLUSIVAS QUIROS. Se on yritys, joka on erikoistunut elintarvikkeiden ja juomien jakeluun ravintoloille ja pienelle kaupalle. Tuotteita kuten; kalajäätelöt, säilykkeet, makkarat, juustot, öljyt, suolatut tuotteet, juomat jne..... Sijaitsee Alicanten maakunnan sisäosassa (Medio Vinalopo). Kattaa alueet Petrel Sax, Salinas, Villena, Elda, Castalla, Monovar Pinoso. Nuori yritys, mutta monen vuoden kokemus alalta, jatkuva koulutus ja päivitys.
Portugali, Coimbra
... aterioista ja juustoista. PROBARin tuotteet käsitellään tiukimpien hygienia- ja elintarviketurvallisuusvaatimusten mukaisesti. HACCP-menetelmä varmistaa laatulupauksemme. PROBAR vie tuotteitaan koko Eurooppaan ja on jo läsnä portugalinkielisissä maissa. Haluamme innovoida ja vastata markkinoiden tarpeisiin, joten etsimme jatkuvasti uusia kumppanuuksia uusien asiakkaiden kanssa.
La Maison Laborie, joka perustettiin vuonna 1932, on erikoistunut Auvergnen lihajalosteisiin. Laborien tuotteet valmistetaan käsityönä, ne ovat aitoja ja maukkaita. Lihat ovat ranskalaista alkuperää ja useat Laborien tuotteet ovat palkittuja. La Maison tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä lihajalosteita, mukaan lukien: Auvergnen kuivia kinkkuja, kuivia makkaroita, kuivia makkaraa, pekonia, purkkeja, säilykkeitä, lahjapakkauksia jne.
Espanja, Arévalo-Ávila
Olemme perheyritys, joka on saavuttanut harmonisen tasapainon esi-isiemme kokemuksen ja moderneimpien teknologioiden välillä, mikä on johtanut suuresta suvusta peräisin olevaan tuotteeseen, joka ylentää työtämme ja haastaa meidät parantamaan itseämme päivittäin. Perinteiset tuotteet, jotka rikastuttavat makuaistia, ikiaikaiset tuotteet, kinkut, lihakset, chorizot, jotka on valmistettu äärimmäisellä huolella, kypsytetty huolella viimeisimmän sukupolven kuivaamoissa, jotta voimme toimittaa teille poikkeuksellisen laadukkaan ja unohtumatonta makua tarjoavan tuotteen.
Belgia, Vilvoorde
...Luka, joka sijaitsee Vilvoordessa, on lihatuotteiden valmistaja ja toimittaja, erikoistunut keitettyihin kinkkuihin. Valikoimaamme kuuluvat myös emulsio tuotteet (esim. keitetyt makkarat, lihaleivät, ...) ja kypsymistuotteet (esim. pekoni, pancetta, filet d'Anvers).
Bulgaria, Sofia
... tuottamaan teille mitä tahansa lihasta, erinomaisella laadulla ja EU:n tai maakohtaisten teollisuusstandardien mukaisesti – merkittävästi alhaisemmalla kustannuksella. Tuotteet voivat olla viipaloituja tai viipaloimattomia, jäähdytettyjä tai pakastettuja, ja ne voivat olla laajasta valikoimasta, mukaan lukien saksalaiset, espanjalaiset, italialaiset jne. tyyppiset. Olisimme todella iloisia saadessamme...
Belgia, Gent
... huoneenlämmössä. Pitkän säilyvyyden ja kätevän (yksittäisen) pakkauksen ansiosta tuotteet ovat ihanteellisia myytäväksi eri kanavissa: suurjakelu, tukkukauppa, myymälät, huoltoasemat, cash & carry, automaatit jne. Breughelillä on myös useita tuotteita, jotka sopivat paremmin kylmäkaappiin: (Knack) So-Si Frankfurterit, kuivat makkarat multipaketeissa ja Apero mini-maalaistalon makkarat. Tuotanto asiakkaan spesifikaatioiden mukaan ja yksityiset merkit ovat neuvoteltavissa. Breughel takaa ylimääräisen laadun ja erinomaisen, joustavan palvelun!
Espanja, Lugo
LUALCO S.L. on lihateollisuuteen kuuluva yritys, joka keskittyy tuoreiden, jäähdytettyjen ja pakastettujen lihatuotteiden leikkaamiseen ja kaupallistamiseen. Sen tilat, jotka ovat EEC:n hyväksymiä, sijaitsevat Vilamouressa, Santiago de Saa:ssa (Lugo). Sen toimintoihin kuuluvat muun muassa: leikkuusali, makkarat (galicialainen chorizo, salchichón, chicharrones, zorza jne.), suolatut tuotteet...
Haute Savoien ja Rhône-Alpesin suolatut tuotteet luonnollisessa suolistossa, ilman väriaineita tai kemiallisia säilöntäaineita. Makkarat on peitetty luonnollisella kukalla. Kinkun pähkinä vähintään 6 viikon kuivausajalla. Huippuluokan kuivattu lihatuote säilytetään kypsymissolussa Pontchâteaussa tuotteen kunnioittamiseksi.
Solucione Gastronomicas Ubeda on vahvasti vakiintunut alcoyalainen yritys alueellamme. Se on ensiluokkaisten brändien jakelija. Tuotteet on erityisesti suunnattu yhteisöille, organisaatioille, ravintoloille ja majoitusliikkeille. Esimerkiksi: Pakastettu kala, äyriäiset, kalasäilykkeet, äyriäissäilykkeet, kinkut, makkarat, öljyt, suolatut tuotteet, juomat, lampaanjuustot sekoitus jne.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Yritystä johtaa Sara Ubeda Jimenez.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play