Italia, Sizzano
...Viini kaikille ruokalajeille Valkoinen liha Tuoreet ja keskikokoiset juustot VÄRI Intensiivinen rubiininpunainen AROMA Mausteiset ja kukkaiset nuotit Tyypillinen pippurinuotti MAKU Suolainen, miellyttävän intensiivinen Hienovaraiset ja harmoniset tanniinit LÄMMÖTILA: 16-18 °C ALKOHOLI: 13% vol...
Portfolio (13)
Italia, Martina Franca
...Bronte-pistachiojuusto on voimakkaan makuinen pecorino, jota pehmentävät mausteiset vivahteet pistachion yhdistelmän ansiosta. Tämä juusto on erinomainen valinta niille, jotka etsivät ainutlaatuista ja erottuvaa makua, rikastettuna kuivatuilla hedelmillä, joita on käytetty jo muinaisista ajoista lähtien. Energinen ja kuitupitoinen, pistachio sopii täydellisesti pecorinon voimakkaaseen makuun, tarjoten unohtumatonta makuelämystä.
Portfolio (29)
Italia, Noci
Ignalat-juustola on keskikokoinen perheyritys Puglian alueelta, joka on toiminut markkinoilla vuodesta 1948 ja erikoistunut maitotuotteiden valmistukseen käyttäen ainoastaan valikoitua puglialaista lehmänmaitoa. Ignalat tuottaa erilaisia maitotuotteita: tuoreita, savustettuja, kypsytettyjä sekä erilaisia tyypillisiä puglialaisia erikoisuuksia, kuten mozzarella nodino ja treccia, burrata, savustett...
Portfolio (10)
Ranska, Auxerre
...{"Nez":"Yliampuvia nuotteja kypsistä mustista kirsikoista, luumuhillosta ja mustista vadelmista sekä ehdotuksia lakritsista, sokeroiduista orvokeista ja lehtien rapinasta sulatetun suklaan vivahteella.","Accord metvin":"juustot, riista, kastikkeet, mausteiset ruoat, punaiset lihat.","Appellation":"Pomerol.","Conditionnement":"6 pullon 75cl pahvilaatikko.","Le conseil de l'œnologue":"tarjoa 16-18...
Portfolio (190)
Ranska, Brissac Loire Aubance
...Keltakuoristen hedelmien aromit, voimakkaat kukkaiset ja mausteiset nuotit (vanilja). Runsas maku, jossa on täyteläisyyttä ja volyymia. RUOKA/VIIINI YHDISTELMÄ: Kastikkeessa olevat kalat, Saint-Jacques-äyriäiset, savustetut kinkut, juustot. PALVELULÄMPÖTILA: 9°C. 6 pullon laatikko, 75cl...
Portfolio (12)
Italia, Maruggio
...Purppuranpunainen Bouquet: Herkkä, hyvin ominainen Maku: Hyvät tanniinit ja rakenne, pehmeä ja ympäröivä Tarjoilulämpötila (celsius): 16° - 18° C Suositeltu: Punaiset lihat, villisika, mausteiset juustot, lihat, lammas, lihakastike, grilliliha, härkä, makkara, juustot.
Portfolio (8)
Ranska, Saint-jean-d'ardieres
... kautta, jotka on valmistettu yhdestä ainoasta rypälelajikkeesta, gamay noir à jus blanc. Nämä viinit, jotka ovat helppoja nauttia, sopivat erinomaisesti erilaisten ruokien kanssa. Raaka- tai haudutettu ruoka, bistro-annokset tai fuusiokeittiö, punainen tai valkoinen liha, marjat, juustot ja mausteiset ruoat. Kaikki herkulliset halut ovat hyviä, ja se on tilaisuus maistaa yhtä heidän viineistään, MODE, CLASSIC tai CHIC, hetkesi inspiraation mukaan.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play