Liettua, Bajorai, Vilniaus R.
...Juusto, joka on tuotettu kahdella alueella, Friuli Venezia Giulia ja Veneto, lehmänmaidosta. Erottuu "vuorituotteena", sillä sen aromintensiteetti vaihtelee keskitasosta korkeaan kypsymisajan mukaan; tuore, vähintään 60 päivää, puolikypsä, vähintään 4 kuukautta, kypsä, vähintään 10 kuukautta ja ikääntynyt, vähintään 18 kuukautta. Kuori on ohut, sileä ja vaaleankeltainen, joka kovettuu ja tummuu...
Portfolio (10)
Italia, Vedelago
...Latterie Venete juontaa juurensa Trevison historiallisista osuuskunnista: maatalousosuuskunnasta San Pio X, joka perustettiin vuonna 1951 Vedelagossa, ja Latteria Sociale Pedemontana del Grappasta, joka perustettiin vuonna 1887 Cavaso del Tombassa. Tämä alue on DOP-alue asiago pressato- ja asiago d'allevo-juustoille, montasio- ja casatella-juustoille, sekä tyypillisten juustojen, kuten Latteria...
Faksi...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play