...Cashew-pähkinä on syötävä, munuaisen muotoinen siemen cashew-hedelmästä, joka on trooppinen puu, alkuperältään Keski- ja Etelä-Amerikasta. Sitä viljellään pääasiassa maailman trooppisilla alueilla, kuten Intiassa, Vietnamissa ja Länsi-Afrikassa. Tieteelliseltä nimeltään Anacardium occidentale, cashew-pähkinä on arvostettu makean makunsa ja rapean koostumuksensa vuoksi.
...Muut pakkaukset VRAC ja SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Cashew-pähkinän laatu määräytyy pääasiassa sen koon ja värin mukaan. Mitä valkoisempi ja norsunluunvärinen siemen on, sitä parempi sen laatu. Rapsakka ja hienostunut VIJAYA Reilun kaupan kokonainen cashew-pähkinä on erinomaista laatua; se on luonnollinen pähkinä, ilman lisättyä suolaa, eikä se ole saanut mitään maustamista tai uppopaistamista. Se ilahduttaa aperitiivisi ja ruoanlaittotaitojasi.
Viite: 20900...
...Saksanpähkinä on minkä tahansa Juglans-suvun puun pähkinä, erityisesti persialainen tai englantilainen saksanpähkinä, Juglans regia. Teknisesti saksanpähkinä on kivihedelmän tai kivihedelmäpähkinän siemen, joten se ei ole todellinen kasvitieteellinen pähkinä.
Tarege Trade House on erikoistunut lääkekasveihin, mausteisiin, öljyisiin siemeniin, kuivattuihin hedelmiin ja vihanneksiin, ja se on vientiyritys Turkista. Pääasialliset Turkki-alkuperäiset tuotteemme ovat laakerinlehti, oreganot, rosmariini, timjami, pinjansiemenet, kuivatut aprikoosit, kuivatut viikunat, auringonkukka, lakritsijuuri, salvia, punapippuri, sumakki, mahleb, kirsikkasiemenet, kirsi...
...Kola-pähkinä tai kola (tai kola) on Cola-suvun puiden siemen, joita kutsutaan yleisesti kolatieriksi (tai kolatieriksi), ja joita edustavat pääasiassa Cola nitida ja Cola acuminata.
Länsi- ja Keski-Afrikan trooppisista metsistä kotoisin oleva kola-pähkinä on ollut paikallisten asukkaiden arvostama jo pitkään sen stimuloivien ominaisuuksien vuoksi, johtuen sen korkeasta kofeiinipitoisuudesta (1-4 %).
- Helpottaa ruoansulatusta
- Antimikrobinen aine
- Tulehdusta ehkäisevä...
... yhtä hyvin lämpimiin ruokiin kuin salaatteihin, alkupaloihin tai jopa jälkiruokiin.
Tämä pieni siemen on erittäin keskittynyt välttämättömiin rasvahappoihin, mikä tekee siitä erittäin kaloripitoisen (yli 600 kcal/100 g). Kuluta kohtuudella, jotta voit hyötyä sen todistetuista hyödyistä, kuten raudan ja fosforin sisällöstä sekä monista mineraaleista ja vitamiineista.
... mineraalirikas ja auttaa vähentämään "huonon" kolesterolin tasoa. Se on ravitseva välipala, joka hillitsee näläntunnetta.
Manteli (tässä merkityksessä) on öljyinen siemen, jonka liha on vaaleaa, rapeaa, makeaa tai katkeraa (villimanteleissa). Pitkänomainen ja litteä, itävyspään terävä, se on peitetty hieman karhealla ruskealla kuorella. Kun tämä kuori poistetaan varovasti, mantelia sanotaan kuorimattomaksi.
... sademetsän yläjuoksuilla. Erityisesti Perussa, koska se tarvitsee virtaavaa vettä kasvaakseen. Se kasvaa siellä 1000-2000 metriä merenpinnan yläpuolella. Nykyisin kasvatusalueita on Kaakkois-Aasiassa ja Thaimaassa. Hedelmät ovat avautuvia hedelmiä ja muistuttavat tähtianista. Jokaisessa viisihaaraisessa hedelmässä on siemen. Kun yhdeksän kuukautta on kulunut, kasvin ensimmäiset hedelmät kypsyvät. Kun...
... (kovettunut), se on hedelmän kuori (kuori), öljyinen siemen vaalealla, rapealla (eloisalla) lihalla, joka voi olla makea (makea) tai karvas (kovettunut) (villiversio).
Se on pähkinä, jolla on suuri ravitsemuksellinen merkitys sen rikkaita fytosteroleja, kertatyydyttymättömiä rasvahappoja, proteiinia, kuitua, vitamiineja (B1, B2, B3 ja E), magnesiumia, mangaania, kuparia, fosforia, rautaa, sinkkiä, kalsiumia ja kaliumia.
Tämä on hyvä energianlähde, joka koostuu korkeasta kalori- ja ravintoainepitoisuudesta.