Italia, Radicofani
...Se on juusto, joka on valmistettu lampaanmaidosta noin 30/32 °C lämpötilassa. Tämän tyyppisellä käsittelyllä saadaan aikaan valkoinen, hieman mureneva pecorino, jonka maku on kuiva ja hienovarainen. Tuotantoa on suunniteltu kahdessa koossa: yksi noin 1,450 kg:n kulhojuustona ja toinen noin 1,900 kg:n suoraan muotoiltuna. Ennen kaupallistamista se käsitellään mustalla plastikoatilla kuoren päällä. Kypsytys kestää noin 60/70 päivää.
Portfolio (48)
Italia, Martina Franca
...Pecorino Agrodolce on aroma- ja voimakkaasti maustettu juusto, joka syntyy puolikypsän pecorino-juuston pippuristen sävyjen ja tuoreen vincotto-viinin makeiden nuottien yhdistelmästä. Tummanruskea, kova kuori kätkee sisäänsä murenevan ja hieman sulavan massan, jossa on maito-, tuoremehu- ja viinivivahteita. Tämä juusto on ihanteellinen niille, jotka etsivät ainutlaatuista ja alueellista makua, täydellinen rikastuttamaan ruokia ja aperitiiveja.
Portfolio (29)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play