Slovakia, Košice
... juuston ystäviin ja kulinaarisiin intohimoisiin. Tämä juusto ei ole vain herkullinen, vaan myös terveellinen valinta, sillä se on valmistettu korkealaatuisesta maidosta ja se on vapaa keinotekoisista lisäaineista. Se on erinomainen kalsiumin ja proteiinin lähde, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat ylläpitää tasapainoista ruokavaliota. Olitpa sitten järjestämässä illalliskutsuja tai nauttimassa rauhallista ateriaa kotona, Tami-tatranský cheese balkan type 200g nostaa varmasti ruokailukokemustasi.
Portfolio (105)
Espanja, Malaga
...Mini quicheista pieniksi purtaviksi suurempiin jaettaviksi, Preco Food valmistaa ne rapeasta voipohjasta, täytettyinä luonnollisilla ja tuoreilla, aina ja vain ensiluokkaisilla raaka-aineilla. Caprese (tuore tomaatti, basilika ja Edam-juusto) Juusto, sipuli ja pekoni Tuore pinaatti ja vuohenjuusto Kinkku ja juusto Juusto ja sipuli KATEGORIA: Quiches...
Portfolio (29)
Belgia, Schaerbeek
...Pehmeät maissitortillat, jotka on täytetty erilaisilla aineksilla, kuten lihalla, juustolla, vihanneksilla ja salsalla. Enchiladat: Tortillat, jotka on täytetty lihalla tai juustolla, kääritty ja paistettu suolaisessa kastikkeessa. Quesadillat: Tortillat, jotka on täytetty juustolla ja joskus muilla aineksilla, sitten taitettu ja kypsennetty, kunnes juusto sulaa. Tostadat: Tortillat, jotka...
Portfolio (14)
Espanja, Madrid
...Arla® Havarti viipaloitu kermajuusto. Perinteinen tanskalainen Havarti on pehmeä ja kermaisa juusto, joka sulaa helposti eikä vapauta liikaa rasvaa. Se on ihanteellinen kaikenlaisiin ruokiin, jotka kaipaavat pehmeän ja kermaisen juuston kosketusta, kuten pizzoihin ja pastoihin. Arla® Havarti 1 kg viipaloituna ravintolakäyttöön on täydellinen voileipiin ja välipaloihin, kylminä tai kuumina.
Portfolio (9)
Italia, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato on perinteinen juusto, joka on valmistettu pastöroidusta lampaanmaidosta, johon on lisätty juoksutetta ja suolaa. Pecorino Toscano DOP Stagionato -juustolla on vähintään 120 päivän kypsytys, ja se sopii erinomaisesti rikastuttamaan italialaisen keittiön perinteisiä ruokia.
Portfolio (10)
Ranska, Paris
... ilmassa, juustomme on kiinteä rakenne ja erottuva maku. Tämä perinteinen tuotantomenetelmä on säilytetty laadun varmistamiseksi. ean13:0016027491066 upc:016027491066 Koiran koko:5 Kg max A la carte:Juusto Analysoitavat ainesosat:Raakaproteiini 65.0%/ Raakaöljyt 9.5% Lehmänmaito:maitotuotteet; merisuola Pureskelutaso:Taso 1 - Pieni pureskelija...
Portfolio (115)
Ranska, Montmorot
..."vache bleue" (sininen lehmä), punaiset tai punaiset ja vihreät etiketit "Perinteinen" kypsytys tarkoittaa, että nämä Comté-juustot on kypsytetty perinteisen Comté-menetelmän mukaan, jota käytettiin, kun yrityksemme perustettiin lähes 140 vuotta sitten. Comté-juustoja kypsytetään optimaalisen fermentaation edistämiseksi. Jokainen juustopyörä käy läpi vähintään kolme kellaria, jokainen...
Portfolio (18)
Espanja, Salteras
T S M F O O D S - Espanja - Perustettu marraskuussa 2010 Sevillassa maatalous- ja eläintuottajien ryhmäksi eurooppalaisille markkinoille. Meillä on tähän tarkoitukseen tilat Salterassa, Sevillassa ja Pariisissa, lähellä Rungisin markkinoita. Kaikilla tuotteillamme on tarvittavat laatu- ja jäljitettävyystodistukset, ja ne täyttävät tiukimmat eurooppalaiset merkintästandardit, jotka ovat välttämättö...
..."Allgäun perinteinen juusto"; kovajuusto raakamaitosta, jossa vähintään 50 % rasvaa; perinteisesti käsityönä valmistettu; kypsytetty vähintään 5 kuukautta; maku: hienosti maustettu, aromikas, hieman pähkinäinen Rasvapitoisuus: 50 % Maku: hienosti maustettu, aromikas, hieman pähkinäinen...
Portfolio (9)
Kreikka, Eleftherio
...Vuohenjuusto on perinteinen tuote, joka on ollut läsnä kreikkalaisella 'pöydällä' antiikista lähtien. Se valmistetaan 100 % puhtaasta vuohenmaidosta, joka tulee vapaana laiduntavista vuohista, jotka elävät Thessalian vuorilla, ja sillä on tyypillinen valkoinen väri. Se on äärimmäisen ravinteikasta, sisältäen vitamiineja ja kalsiumia, ja sillä on ainutlaatuinen, runsas maku sekä miellyttävä, erottuva aromi. Pakkaus Kaikki tuotteemme ovat saatavilla: 15 kg, 7 kg, 4 kg, 2 kg, 1 kg, 400 g, 200 g pakkauksissa, sekä kuutioina tai annoksina.
Portfolio (2)
...Caciocavallo on Cilenton alueelta perinteinen, raakamaitoisesta bufalasta valmistettu juusto, jonka muoto on pallomainen ja halkaisija 9-12 cm sekä korkeus 12-20 cm. Tämä muoto syntyy käsityönä valmistetusta juustonjuuresta. Kuori on hyvin ohut, sileä ja valkoinen. Juusto on puolikova, joustava ja ivoryn värinen. Tyypit ja Muodot Valkoinen ja Savustettu. Koko: noin 1 kg vakuumipakatut Koodi: CACIOFERR Säilyvyysaika: 60 PÄIVÄÄ...
Portfolio (10)
Ranska, Auxerre
... Contrôlée.","Bouche":"Rapsakat ja elegantit tanniinit, hienous, kaunis tasapaino, hyvä joustavuus, pitkäkestoinen aromisuus.","Temps de garde":"20 vuotta.","Œil":"Kaunis intensiivinen purppuran väri.","Taux d'alcoolémie":"14%","Vinification":"Kypsytys uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä kolmanneksen ajan.","Millésime":"2018.","Domaine":"Château d'Issan.","Culture":"Perinteinen."}...
Portfolio (190)
Ranska, Gennevilliers
...Hillon samettinen koostumus tuo suuhun makeutta, ja baobab-hedelmän hieman hapokas vivahde herättää makuhermot. Tätä seosta arvostetaan erityisesti makeana lisukkeena (aamiainen, leivonnaiset...) tai suolaisena (foie gras, juusto...) Se on perinteinen käsintehty tuote, joka on luotu yksinomaan Seneafoodille. Seneafoodin hillot ovat 100% luonnollisia, ilman väriaineita tai säilöntäaineita voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Ainesosat: Baobab-hedelmä (bouye) 45%, sokeri 40%, pektiini 15% Pääasiallinen maku: makea ja samettinen Koostumus: hillo, jossa on palasia...
Portfolio (9)
Ranska, Landeleau
... reseptinsä ansiosta se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat huolissaan painostaan ja/tai terveydestään. Tämä pannukakku on hyvin paistettu säilyvyyden vuoksi. Sitä voi nauttia kylmänä voileipänä tai aamiaisella ja välipalana (voilla tai suklaalla, hillolla…), ja se voidaan täyttää lounaalla ja illallisella. Ruokaidea: Aterialle voit täyttää sen kaikella, mitä voit kuvitella: - voi, gruyère-juusto, kinkku, muna, - voi, savustettu lohi, sitruunamehu - juusto, salaatti - makkara - savustettu pekoni - pienten vihannesten kanssa...
Portfolio (3)
...Gundogdu Bohca Juusto 176g Löydä Gundogdu Bohca juuston ainutlaatuinen maku, perinteinen turkkilainen juusto, joka sopii täydellisesti mihin tahansa gourmet-ruokaan. Valmistettu korkealaatuisesta maidosta, tämä juusto tunnetaan kermaisesta koostumuksestaan ja rikkaasta maustaan. - Paino: 176g - Ihanteellinen salaateille, voileiville tai itsenäiseksi välipalaksi. - Nauti Turkin aito maku jokaisessa suupalassa.
Portfolio (9)
VEGA MANCHA on kansainvälinen tavaramerkki, joka kattaa QUESOS VEGA SOTUELAMOSin, CENTRAL QUESERA MONTESINOSin ja QUESERIA LAFUENTEn valmistamat maitotuotteet. Perinteinen lampaanjuustotilamme sijaitsee pienessä paimenten kylässä, joka ei ole kovin kaukana Albacetesta, La Manchan alueella. Juustomme valmistetaan muinaisilla menetelmillä, jotka antavat tälle 100 % paikallisesta lampaanmaidosta...
Portfolio (10)
Unkari, Budapest,
Kurtos Kalacs, perinteinen leivonnainen Unkarista. Useita makuja: kaakao, sokeri, kaneli, manteli, kookos, suklaahippuja, rusinat, juusto, jäätelö. Suosittu tuote Euroopassa, jota löytyy useista tapahtumista: - joulumarkkinat, - vapaa-ajan keskus, - ranta, - häät, - seremonia, - kongressi, - messut, - festivaali - markkinat...
Saksa, Mertingen
Olemme perinteinen baijerilainen perheyritys kolmannessa sukupolvessa. Tuotamme yli 80 vuoden ajan monia premium-tuotteita eri toimipisteissämme. Jogurtti-, jälkiruoka- ja juustospesialiteettimme omaavat tarinan, ja myymme tuotteitamme yli 75 maassa ympäri maailmaa. Intohtomme kohdistuu brändeihimme, maitoon ja nautintoon. Innovaatio, laatu, yhteistyömaataloustuottajien kanssa sekä tuotteidemme kestävä valmistus ovat meille erittäin tärkeitä arvoja.
Italia, Torino
Syntyimme vuonna 1982 Torinossa, Piemonten sydämessä, korkealaatuisten leikkeleiden ja juustojen jakelijoina. Siitä lähtien tuotevalikoimamme on laajentunut merkittävästi, mutta kunnioitus perinteitä ja laatuketjua kohtaan on pysynyt tunnusmerkkinämme. Olemme perinteinen yritys, joka voi tarjota laadukkaita ja huolella valittuja tuotteita. Yrityksen politiikka perustuu laatuun, perinteeseen ja...
Käsityönä valmistettu juusto, perinteinen maidon käsittely, käsijuusto. Vierailijat voivat seurata juustonvalmistusprosessia. Näyttelyjuustola, saaren juusto.
Espanja, Granada
La Quesería 1907 on NATURAL FOOD GOURMET IBERICA SL:n juustomerkki, joka on perustettu tavoitteena tarjota asiakkaillemme kaikissa tuotteissamme paras laatu, käyttäen siihen parhaimpia raaka-aineita ja hyödyntäen alan parhaita ammattilaisia niiden valmistuksessa. Perinteinen juustonvalmistus, LA QUESERIA 1907, juustot valmistetaan käsityönä vanhojen juustonvalmistajien tapojen mukaan...
Espanja, Salamanca
GARCÍA FILLOY S.L. on juustola, joka perustettiin vuonna 1956 La Fregenedassa, Salamancan maakunnassa; erinomaisessa ympäristössä 110 km päässä kaupungista, Portugalin rajalla. Kyseessä on perinteinen perheyritys, joka valmistaa juustoa käsityönä ja on osannut sopeutua uusiin aikoihin sukupolvenvaihdoksen myötä menettämättä kuitenkaan olennaista, laatua ja makua; ja jonka uusi johto on onnistunut...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play