Ranska, Paris
... ilmassa, juustomme on kiinteä rakenne ja erottuva maku. Tämä perinteinen tuotantomenetelmä on säilytetty laadun varmistamiseksi. ean13:0016027491066 upc:016027491066 Koiran koko:5 Kg max A la carte:Juusto Analysoitavat ainesosat:Raakaproteiini 65.0%/ Raakaöljyt 9.5% Lehmänmaito:maitotuotteet; merisuola Pureskelutaso:Taso 1 - Pieni pureskelija...
Portfolio (115)
Ranska, Montmorot
..."vache bleue" (sininen lehmä), punaiset tai punaiset ja vihreät etiketit "Perinteinen" kypsytys tarkoittaa, että nämä Comté-juustot on kypsytetty perinteisen Comté-menetelmän mukaan, jota käytettiin, kun yrityksemme perustettiin lähes 140 vuotta sitten. Comté-juustoja kypsytetään optimaalisen fermentaation edistämiseksi. Jokainen juustopyörä käy läpi vähintään kolme kellaria, jokainen...
Portfolio (18)
Ranska, Auxerre
... Contrôlée.","Bouche":"Rapsakat ja elegantit tanniinit, hienous, kaunis tasapaino, hyvä joustavuus, pitkäkestoinen aromisuus.","Temps de garde":"20 vuotta.","Œil":"Kaunis intensiivinen purppuran väri.","Taux d'alcoolémie":"14%","Vinification":"Kypsytys uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä kolmanneksen ajan.","Millésime":"2018.","Domaine":"Château d'Issan.","Culture":"Perinteinen."}...
Portfolio (190)
Ranska, Gennevilliers
...Hillon samettinen koostumus tuo suuhun makeutta, ja baobab-hedelmän hieman hapokas vivahde herättää makuhermot. Tätä seosta arvostetaan erityisesti makeana lisukkeena (aamiainen, leivonnaiset...) tai suolaisena (foie gras, juusto...) Se on perinteinen käsintehty tuote, joka on luotu yksinomaan Seneafoodille. Seneafoodin hillot ovat 100% luonnollisia, ilman väriaineita tai säilöntäaineita voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Ainesosat: Baobab-hedelmä (bouye) 45%, sokeri 40%, pektiini 15% Pääasiallinen maku: makea ja samettinen Koostumus: hillo, jossa on palasia...
Portfolio (9)
Ranska, Landeleau
... reseptinsä ansiosta se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat huolissaan painostaan ja/tai terveydestään. Tämä pannukakku on hyvin paistettu säilyvyyden vuoksi. Sitä voi nauttia kylmänä voileipänä tai aamiaisella ja välipalana (voilla tai suklaalla, hillolla…), ja se voidaan täyttää lounaalla ja illallisella. Ruokaidea: Aterialle voit täyttää sen kaikella, mitä voit kuvitella: - voi, gruyère-juusto, kinkku, muna, - voi, savustettu lohi, sitruunamehu - juusto, salaatti - makkara - savustettu pekoni - pienten vihannesten kanssa...
Portfolio (3)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play