Puola, Warszawa, Poland
...Perunaproteiinin saamiseksi perunat puhdistetaan, höyrytetään ja kuoritaan. Tärkkelys uutetaan vedellä, mikä tuottaa proteiinipitoisen lietteen, jota käsitellään hapolla, kuivataan ja prosessoidaan hienoksi jauheeksi. Tämän prosessin raaka-aineena käytetään Puolasta peräisin olevia tärkkelysperunoita. Perunaproteiini on erittäin helposti sulavaa, ja sen sulavuusaste on noin 85 %, ja sillä on...
Portfolio (278)
ufs.country_names.RU, Pogar
...Perunahiutaleiden sovellukset: - Perunamuusin valmistus - Perunalastut ja välipalat - Kerma- ja sosekeittojen pohja - Lihavalmisteiden ala - Kosteuden säätelijä leipomotuotteissa - Puolivalmisteet Pogar-perunahiutaleiden edut: - Tuotanto asiakkaan spesifikaation mukaan - Yli 1500 hehtaaria omia perunapeltoja - Ranskalaisista perunoista syntyvää jätettä ei käytetä - Tiettyjen perunalajikkeiden...
Portfolio (5)
Kiina, Zhangjiakou
... tai useampi jauhaminen tai myllytys standardihiutaleiksi tai standardijauhetuiksi hiutaleiksi. Perunahiutaleilla on kirkkaan valkoinen väri. Uudelleen hydratoidessa ne muuttuvat kuivan jauhomaiseksi rakenteeksi, jossa on tuoreesti keitetyn ja muussatun perunan tyypillinen maku. Perunahiutaleet ovat monikäyttöinen materiaali, jota käytetään yleensä ruokailussa ja leivonnaisissa, ja niitä sovelletaan myös muissa elintarviketeollisuudessa.