Laatu, hygienia ja jäljitettävyys ovat tuotantomme perusta. Tarjoamme vain tuoreita ja korkealaatuisia tuotteita. Asetamme siten korkeimmat vaatimukset raaka-aineidemme laadulle. Vain valitsemalla laadukkaita ja korkealaatuisia ainesosia tarjoamme tärkeän perustan hyvälle ravitsemukselle. Hampurilaistemme, köfte-hampurilaistemme, grillattujen pihvien, steak hachén, kebap cicisten, makkaraspesialit...
Saksa, Röttenbach
MiVEG GmbH mahdollistaa huipputehokkuuden grillivartaatuotannossa 100 % asiakastyytyväisyydellä. MiVEG GmbH on tehokkaiden vartaisjärjestelmien valmistaja ja erikoistunut nopeaan elintarvikkeiden automaatioon. Toisessa sukupolvessa toimien olemme kehittäneet ja valmistaneet taloudellisia shashlik-vartaisjärjestelmiä elintarviketeollisuudelle, lihankäsittelyyn ja ravintoloille yli 40 vuoden ajan. V...
Lähetysliike Fries on valmistanut liha- ja makkaraherkkuja käsityönä yli 130 vuoden ajan perinteisten, perittyjen reseptien mukaan - alueellisista herkuista, kuten suolasilavasta tai Bad Orber -painopäästä, aina maailman herkkujen äärelle. Voit saada verkkokaupasta tilatut tuotteet halutessasi vielä samana päivänä DHL-kuriirin iltatoimituksella.
Espanja, Piedrahita-Ávila
Makkara- ja kinkkutehdas. Kinkut, luuttomat ja viipaloitu. Olkapäät, lanteet, makkarat ja Iberian sianliha.
Food Technology Thielemann on omistajavetoisesti toimiva keskikokoinen yritys elintarviketeknologian alalla. Yhdistämme vuosikymmenien kokemuksen kaikilla merkittävillä maailmanmarkkinoilla innovatiivisiin yksityiskohtaratkaisuihin, jotka tarjoavat asiakkaillemme ratkaisevan kilpailuedun taloudellisuudessa ja laadussa. Tässä keskitymme työntekijöidemme energian ja koko asiantuntemuksen konsultoin...
Portfolio (9)
Saksa, Eislingen
Kehitys ja valmistus täydellisille linjoille ja koneille, jotka tuottavat suuria määriä aerosolitölkkejä, putkia, pulloja tai muita sylinterimäisiä kappaleita alumiinista ja muovista.
Italia, Basilicanova-Montechiarugolo
La Rovom on yritys, joka on erikoistunut moduuliratojen valmistukseen ja asennukseen lihan käsittelyyn. Montechiarugolossa, Parmassa sijaitseva yritys palvelee leikkuulihoja, kinkkuja ja teurastamoja tarjoamalla tuotteita, kuten lavat, kärryt ja vaaka-astiat ilmaliikenteeseen. Yritys käyttää tuotteidensa valmistuksessa alumiinia, erittäin kestäviä seoksia ja ruostumatonta terästä, mikä takaa eritt...
Italia, Castelnuovo Rangone
Vemac on johtava yritys, joka suunnittelee ja rakentaa automaattisia linjoja tuoreiden, kypsennettyjen ja kypsytettyjen lihatuotteiden käsittelyyn. Automaattisten lihankäsittelykoneiden ja pakastinjärjestelmien lisäksi, Vemac tarjoaa automaattisia salamien kuormauslinjoja ja kinkkujen lajittelujärjestelmiä. Vemac pystyy täyttämään kaikki liha-alan käsittely-, automaatio- ja robotiikkatarpeet. Lisä...
Italia, Napoli
LIHAVALMISTEIDEN MUUNTAMINEN JA MYYNTI SEKÄ RUOKAKAUPPA KAIKENTYYPPISILLE ELINTARVIKKEILLE. JUURISTAMME VOIMISTAMINA OLEMME VALMIITA TÄHÄN UUTEEN SEIKKAILUUN. NE JOTKA RAKASTAVAT MEITÄ, SEURATKAA MEITÄ.
Saksa, Wilnsdorf
Nita Hygiene GmbH kehittää hygienian ja puhdistuksen ratkaisuja elintarviketeollisuuden laadun ja turvallisuuden parantamiseksi, ohjenuoranaan "Enemmän puhtautta ja tyytyväisyyttä". Nämä tuoteratkaisut on erityisesti suunniteltu helpottamaan päivittäistä työtäsi. Tulevaisuudessakin nita-tuotteita ja -järjestelmiä kehitetään edelleen ja optimoidaan yrityksesi käyttöön. • Puhdistuslaitteet ja vaaht...
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone sijaitsee Crespina Lorenzanassa, Pisa maakunnassa, ja se on historiallinen brändi, joka on toiminut yli 150 vuotta korkealaatuisessa lihanjalostuksessa. Yritys tuottaa ja jakaa erittäin korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu perinteisellä taidolla ja huolella, kunnioittaen moderneja tuotantostandardeja ja käyttäen vain laadukkaita raaka-aineita, sekä maasta että merestä...
Italia, Zola Predosa
Italian markkinoiden johtava IGP-sertifioidun mortadellan tuottaja. Eksklusiivinen ja sertifioitu laatu, aito mortadella valmistettu bolognalaisen perinteisen reseptin mukaan - Sertifikaatit VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Gluteeniton mortadella. Brändit: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Vienti ympäri maa...
Saksa, Remagen
Tarjoamme räätälöityjä pakkausteknologioita pumpattaville tuoteaineille elintarvike- ja kemianteollisuudessa. Ratkaisukeskeisyys ja integraatio ovat meidän ja teidän vahvuuksia.
Saksa, Elmshorn
Belgia, Manage
Belgia, Lovendegem
Espanja, Pobladura de Pelayo García
Luxemburg, Esch-Sur-Alzette
Espanja, Salamanca
Belgia, Mussy La Ville
Ranska, Paris
VIF-ohjelmisto on suunnattu kaikille elintarviketeollisuuden aloille: leipomo-konditoria, maitotuotteet, valmiit ateriat, merenelävät, leikkeleet, suolatut lihat, siipikarja, hedelmät ja vihannekset, kauppa, lihateollisuus.
Kreikka, Athens
... välttämättömälle odotukselle... Kaikki lihat ovat tuoreita ja sertifioitua laatua, perunat tuoreita ja paistettuja auringonkukkaöljyssä, vihannekset tuoreita ja tuoreita pilkottuja, öljymme on neitsytoliiviöljyä ja fetamme on kreikkalaista. Naudan jauheliha on pakastettua.
Belgia, Aalter
Yli 25 vuoden kokemuksella lihasta ja vähittäiskaupasta voit pitää meitä kokeneena asiantuntijana. Yrityksemme sydän sijaitsee Itä-Flanderin Aalterissa, jossa seuraavat viisi pilaria keskitetään: - Valinta & osto - Leikkaus & valmistus - Säilytys & varastointi - Tilauksen keräys & kuljetus - Palvelu & hallinto...
Ranska, Wissous Cedex
VARACHAUX-yhtiö perustettiin vuonna 1968. Se on pk-yritys, joka on erikoistunut lihapohjaisiin elintarvikkeiden väliin tuleviin tuotteisiin (PAI). Hankimme raaka-aineet ranskalaisista ja eurooppalaisista teurastamoista ja leikkaamoista, ja myymme tuotteitamme valmisruokateollisuudelle ja yhteisöruokailulle. Toimintamme keskittyy raakojen ja kypsien lihatuotteiden teolliseen valmistukseen valmisruo...
Belgia, Izier
Tutustu Durbuy'n aitoihin luonnollisiin säilykkeisiin: Meillä on laaja valikoima säilykkeitä ja käsintehtyjä leikkeleitä, kaikki valmistettu PERINTEISEN TAVAN MUKAAN. Löydä aito maku! Kaikki säilykkeemme valmistetaan käsityönä. Meillä ei käytetä teollista suolausta, vaan perinteistä menetelmää. Savustaminen tapahtuu myös perinteisesti, käyttäen tammen purua. Cobourg: Kinkun sydän, käsin kuivasuola...
Ranska, Pamiers
Yritys perustettiin vuonna 1984, kun se osti pienen paikallisen lihatuotantoyrityksen Ariègestä. Monien vuosien ajan Commengesin perhe on keskittynyt laadukkaiden lihatuotteiden jälleenmyyntiin. Ja vuonna 2000, uuden vuosisadan kynnyksellä, pitkän kokemuksemme ansiosta sianlihan jalostusalalta, päätimme ryhtyä itse valmistajiksi. Commengesin lihatuotteet syntyivät. Tänään on jo kolmas sukupolvi li...
Portugali, Ponte De Lima
A Quinta dos Fumeiros Lda perustettiin vuonna 1988 Poiares Ponte de Limassa, ja se on aina kasvattanut sikoja perinteisellä ja perhekeskeisellä tavalla, etsien laatua ja halua kuulla lohduttavia sanoja, kun perhe ja ystävät maistavat heidän makkaroitaan. Kaikki tämä tapa hyödyntää sitä, mitä maa ja eläimet tarjoavat, aloitti uuden syklin, joka johti Quinta dos Fumeiros – Ponte de Liman tyylisiin m...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play