... pakastamista/ sulatusta ja kypsennystä
- Helppo sekoittaa kerman ja vaahtojen kanssa
Vakiovalikoimat:
Omena, aprikoosi, mustikka, musta kirsikka, metsän hedelmät, päärynä, ananas,
vadelma, punakirsikka, mansikka.
Ei-vakiovalikoimat (tai räätälöidyt hedelmäprosentit) saatavilla pyynnöstä.
Esimerkiksi: Mustaherukka, karpalo, pihlaja, kiivi, mango, raparperi, passion, persikka, granaattiomena, passion, persikka, granaattiomena ja paljon muuta.
... hallitsevat raparperi, bourbon-vanilja, appelsiininkukka ja sudenkorennon puu. Ne tukevat bergamotin ykkösnuottia, sydämen nuotteja vihreistä nuoteista ja ylang ylangista, sekä pohjanuotteja tiikerivineistä ja santelipuusta.
...
Proteiinit 1g
Suola 0.03 g
Minimipäivämäärä 2 vuotta
Marjahillo 240g
Hilloamme valmistetaan käsityönä työpajassamme FaverollessurCherissä LoiretCherissä.
Ja hedelmämme ostetaan paikallisesti aina kun se on mahdollista. Mansikat tulevat Solognesta. Poimimme mustikoita Soingista Solognessa. Sitten elokuun lopussa ja syyskuun alussa saapuvat MontprèsChambordin omenat ja päärynät. Lopuksi Saint Aignan sur Cherin luumut ja raparperi.
... pneumattinen puristus. FA ja FML. Ei rikkiä viininvalmistuksessa.
Kypsytys: Säiliössä.
Pullotus: Tilalla.
Tilavuus: 75 cl
Alkoholi: 12°
Maistelu: Hyvin vahva kultainen sävy! Tuoksu: kvartsikivinen, akasia, säilötyt sitrushedelmät ja raparperi, iiriksen juuret ja vihreä tee! Maku on voimakas ja hunajainen, mutta myös mineraalinen.
Tilavuus: 75 cl
Alkoholi: 12°...
...Kiitä pieniä opettajia tarjoamalla heille pieni tuoksukotelo
Kotelo 1:
- Lapsuuden pehmeyttä oleva kynttilä
- Lotus-kukka imupulveri (100g)
- Tuoksuva karhupasta (vanilja tai raparperi-mansikka)
Kotelo 2:
- Pussi, joka saa minut sulamaan vanilja tai raparperi-mansikka
- Herkullinen suklaakynttilä.
- Aloe Vera -riippuvalaisin
Ole hyvä ja tarkenna kommentissa toivomasi tuoksut. Samoja paketteja voidaan tehdä myös ATSEM:lle, lastenhoitajille, soijavahasta valmistetuille opettajille, Grasse-tuoksuilla, käsityönä.
...MAISTAMISMUISTIO:
KUKKAISET, RAIKKAAT JA PAHDITUT.
TUOKSU
Jauhettu valkoinen kukka, kypsä aprikoosi, tuore raparperi ja minttu yhdistyvät tuhkamaisiin mineraaleihin ja ripaukseen valkoista pippuria.
MAKU
Pehmeä maku, joka räjähtää nopeasti kuplivaksi, korostettuna hapokkuudella ja katkeruudella. Jälkimaku esittelee läpitunkevaa jännitettä, jota korostavat inkivääri, tupakka ja paahteiset vivahteet.
...-nektari:
Tämä nektari on suodattamaton tuote, joka on valmistettu Bioland-raparperista Osnabrückin alueelta.
Agavesiirappi toimii tässä vaihtoehtoisena makeutusaineena.
• Raparperi-schorle:
Valmiiksi sekoitettu, jossa on korkea osuus raparperimehua (40 %), vettä ja fruktoosia, hiilihapotettu.
Raparperi-schorlemme on alkoholittomana ja nyt saatavilla myös 0,7 litran pullossa.
Nauti schorle jääkylmänä, ripauksella Aperolia.
... makeutetaan luonnollisilla makeutusaineilla. Sokerilla valmistetuista hilloista löytyy erityisiä, erittäin haluttuja makuja, kuten Kiwi, Mansikka ja Raparperi sekä jopa Metsämarjahillo. Viimeksi mainittua käytetään myös sekoitettuna grillikastikkeisiin. Sokerittomat hilloja sopivat diabeetikoille.
... (Citrushedelmät, Keltaiset hedelmät, Punaiset hedelmät, Eksoottiset hedelmät, Porkkanat ja Raparperi), jotka on tarkoitettu tuoreille maitotuotteille (jälkiruokakermat, jogurtit), jäätelöille, pakastetuotteille tai maitopohjaisille jälkiruoille, leivonnaisille ja makeisille.
... kokonaisvaltaista laadunhallintaa. Viljellyistä vihanneksista 90 % myynnistä menee ulkomaisille asiakkaille, vihannesten jalostajille pakastetuissa, säilykkeissä, neljännessä kategoriassa ja kuivatuotteissa. Laadun takaamiseksi erikoistuminen on tärkeä tekijä. Vuosien varrella olemme keskittyneet muutamiin tuotteisiin: punakaali, valkokaali, kukkakaali, ruusukaali, savoykaali, purjo, raparperi, selleri ja juuriselleri. Viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana olemme myös voineet keskittyä vesikrassin teolliseen jalostukseen.
Géraldinen Cantine on tilauspohjainen työpaja, joka valmistaa käsityönä makeita ja suolaisia piirakoita tuoreista ja kauden tuotteista. Géraldinen Cantinella ei ole myymälää, kaikki tapahtuu suoraan työpajassa.
Ruokalistamme vaihtelee vuodenaikojen mukaan (kauden hedelmät ja vihannekset, kuten mansikat, raparperi, sikuri...) sekä vuoden tärkeiden hetkien mukaan, kuten joulupöytä, kuninkaallinen...
GINA MAISTELIJOILLE
St. Giles Distillery on ylpeästi itsenäinen, Norfolkissa sijaitseva korkealaatuisen ginin tuottaja, ja se on palkitun St. Gilesin, St. Giles Divers’ Editionin sekä St. Gilesin vadelma-, raparperi- ja inkivääriginin koti. Käsintehty räätälöidyssä kuparipannussamme, jokaisella tuotteellamme on oma ainutlaatuinen, monimutkainen ja hienovarainen luonteensa, mutta ne yhdistyvät...
Fallani on valmistanut käsintehtyjä karkkeja vuodesta 1926. Yritys on kehittynyt käsityöpajasta rakenteelliseksi yritykseksi, ja tänään se jakaa tuotteitaan Italiassa ja ulkomailla. Fallanin tunnetuimmat karkit ovat Klassinen Sarja, jossa on klassisia makuja: ohra, raparperi, minttu ja anis. Fallani valmistaa myös muita sarjoja: Nuori Sarja, Yrttisarja, Ilman Lisättyä Sokeria -sarja ja Luomusarja. Lisäksi valmistetaan myös räätälöityjä karkkeja.
Olemme pakastettujen (IQF) hedelmien valmistaja, kuten: vadelmat, mansikat, mustat ja punaiset viinimarjat, kirsikat, mustikat, karhunvatukat, raparperi, aronia ja karviaismarjat. Yrityksemme perustettiin vuonna 1991. Meillä on tällä hetkellä kolme tuotantolaitosta Puolassa. Tuotamme vuosittain yli 15 000 tonnia pakastettuja hedelmiä. Meillä on ISO 22000, BIO ja Kosher -sertifikaatit.