Ranska, Faverolles-Sur-Cher
... Proteiinit 1g Suola 0.03 g Minimipäivämäärä 2 vuotta Marjahillo 240g Hilloamme valmistetaan käsityönä työpajassamme FaverollessurCherissä LoiretCherissä. Ja hedelmämme ostetaan paikallisesti aina kun se on mahdollista. Mansikat tulevat Solognesta. Poimimme mustikoita Soingista Solognessa. Sitten elokuun lopussa ja syyskuun alussa saapuvat MontprèsChambordin omenat ja päärynät. Lopuksi Saint Aignan sur Cherin luumut ja raparperi.
Portfolio (28)
Ranska, Bordeaux
...pienissä puukäymälöissä tapahtuva erillinen käymisprosessi, jonka jälkeen kypsytys tammitynnyreissä (uuden tynnyrin osuus voi olla jopa 100%). Maistelu: Erittäin raikas ja voimakas tuoksu, kypsät hedelmät, jotka saavat haluamaan purra niihin, vadelma ja raparperi. Suussa tuntuu energian, raikkauden ja hapokkuuden räjähdys. Erittäin helposti nautittava ja virkistävä, melko rohkea Bordeaux-viiniksi, mutta täydellisesti onnistunut.
Portfolio (43)
Ranska, Saint-Georges-Sur-Eure
...Kiitos, että ilmoitat valitsemasi tuoksun huomautuksissa tilauksen yhteydessä. Valittavana olevat tuoksut: Unien vangitsija, nougat, kuppikakku, kirsikka, mansikka, mandariini, punaiset hedelmät, madeleine, appelsiinikukka, puuvillakukka, riisipulveri, raparperi-mansikka, iltapuku, monoï, vanilja, talven nektari, suolakarameeli, ylang ylang.
Portfolio (81)
Tunnetko jo Simone a Soif!? Simone a Soif! on hedelmäinen yrtti-vesi, joka on täydellinen terveelliseen aperitiiviin ilman krapulaa. Se on luonnollinen vaihtoehto kemiallisille virvoitusjuomille ja liian makeille mehuilla: juoma, joka koostuu vedestä, yrttihöyrystä (hydrolaatista) ja oikeista kauden hedelmistä (ei tiivisteitä). Simone a Soif! on paitsi luomusertifioitu, myös täysin ilman lisäaine...
Portfolio (5)
Ranska, Lys Haut Layon
... pneumattinen puristus. FA ja FML. Ei rikkiä viininvalmistuksessa. Kypsytys: Säiliössä. Pullotus: Tilalla. Tilavuus: 75 cl Alkoholi: 12° Maistelu: Hyvin vahva kultainen sävy! Tuoksu: kvartsikivinen, akasia, säilötyt sitrushedelmät ja raparperi, iiriksen juuret ja vihreä tee! Maku on voimakas ja hunajainen, mutta myös mineraalinen. Tilavuus: 75 cl Alkoholi: 12°...
Portfolio (43)
Belgia, Namur
...Omena, mustaherukan lehdet, ruusunmarja, porkkana, sitruunamelissa, luonnollinen aromi, kokonainen sitruunaverbena, mustaherukkamarja, omenapalat, sambukankukat, berberi juurakko, sitruunamyrtti, kamomilla, raparperi, ruusupetaleita, niittykukka, malva. Valinta: Pussi - 100 g Annospaketti: 12-15 g/L Veden lämpötila: 100 °C Anna: 7-10 min...
Portfolio (46)
Ranska, Thiaucourt-Regnieville
...Kiitä pieniä opettajia tarjoamalla heille pieni tuoksukotelo Kotelo 1: - Lapsuuden pehmeyttä oleva kynttilä - Lotus-kukka imupulveri (100g) - Tuoksuva karhupasta (vanilja tai raparperi-mansikka) Kotelo 2: - Pussi, joka saa minut sulamaan vanilja tai raparperi-mansikka - Herkullinen suklaakynttilä. - Aloe Vera -riippuvalaisin Ole hyvä ja tarkenna kommentissa toivomasi tuoksut. Samoja paketteja voidaan tehdä myös ATSEM:lle, lastenhoitajille, soijavahasta valmistetuille opettajille, Grasse-tuoksuilla, käsityönä.
Portfolio (26)
Softeistradition yli 60 vuotta Herkkä Softeis, joka sulautuu suussa kermaisen pehmeänä, erottuu paitsi makuominaisuuksistaan myös: - luotettavasta tasapainosta pehmeyden - ja koostumuksen vakauden välillä - houkuttelevasta väristä - korkealaatuisten raaka-aineiden käytöstä sekä - hyvästä käsiteltävyydestä ja helposta käsittelystä. Softeispulverimme, joita on kehitetty yli 60 vuotta Teltow'n BIO...
Portfolio (13)
Ranska, Villegouge
...Appelsiini ja Hapan Kirsikka: Kultamitalit Yleisessä Maatalouskilpailussa Viikunat, Appelsiini/omenat/pähkinät, kvittenit, mustaherukka, karhunvatukka, vadelma, raparperi, aprikoosi...
Portfolio (10)
...-nektari: Tämä nektari on suodattamaton tuote, joka on valmistettu Bioland-raparperista Osnabrückin alueelta. Agavesiirappi toimii tässä vaihtoehtoisena makeutusaineena. • Raparperi-schorle: Valmiiksi sekoitettu, jossa on korkea osuus raparperimehua (40 %), vettä ja fruktoosia, hiilihapotettu. Raparperi-schorlemme on alkoholittomana ja nyt saatavilla myös 0,7 litran pullossa. Nauti schorle jääkylmänä, ripauksella Aperolia.
Portfolio (9)
Belgia, Gent
... makeutetaan luonnollisilla makeutusaineilla. Sokerilla valmistetuista hilloista löytyy erityisiä, erittäin haluttuja makuja, kuten Kiwi, Mansikka ja Raparperi sekä jopa Metsämarjahillo. Viimeksi mainittua käytetään myös sekoitettuna grillikastikkeisiin. Sokerittomat hilloja sopivat diabeetikoille.
Ranska, Clermont Ferrand
...niittyleinikki, terminalia, enkelikukka, ohdake, kaura, epilobium, raparperi, nokkonen, mustaherukka, scutellaria) ja standardoidut uutteet (inkivääri, kaneli, rhodiola, ginseng, siperialainen ginseng, centella asiatica, boswellia, garcinia, ashwagandha, griffonia simplicifolia, lakritsi, wakame, valkosipuli, maito-ohdake, kahvi, orapihlaja, soija, kissankynsi, hypericum, karpalo, mustikka, oliivi...
Ranska, Nogent-Sur-Seine
... (Citrushedelmät, Keltaiset hedelmät, Punaiset hedelmät, Eksoottiset hedelmät, Porkkanat ja Raparperi), jotka on tarkoitettu tuoreille maitotuotteille (jälkiruokakermat, jogurtit), jäätelöille, pakastetuotteille tai maitopohjaisille jälkiruoille, leivonnaisille ja makeisille.
... kokonaisvaltaista laadunhallintaa. Viljellyistä vihanneksista 90 % myynnistä menee ulkomaisille asiakkaille, vihannesten jalostajille pakastetuissa, säilykkeissä, neljännessä kategoriassa ja kuivatuotteissa. Laadun takaamiseksi erikoistuminen on tärkeä tekijä. Vuosien varrella olemme keskittyneet muutamiin tuotteisiin: punakaali, valkokaali, kukkakaali, ruusukaali, savoykaali, purjo, raparperi, selleri ja juuriselleri. Viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana olemme myös voineet keskittyä vesikrassin teolliseen jalostukseen.
Belgia, Grez-Doiceau
Géraldinen Cantine on tilauspohjainen työpaja, joka valmistaa käsityönä makeita ja suolaisia piirakoita tuoreista ja kauden tuotteista. Géraldinen Cantinella ei ole myymälää, kaikki tapahtuu suoraan työpajassa. Ruokalistamme vaihtelee vuodenaikojen mukaan (kauden hedelmät ja vihannekset, kuten mansikat, raparperi, sikuri...) sekä vuoden tärkeiden hetkien mukaan, kuten joulupöytä, kuninkaallinen...
Yhdistynyt kuningaskunta, Norwich
GINA MAISTELIJOILLE St. Giles Distillery on ylpeästi itsenäinen, Norfolkissa sijaitseva korkealaatuisen ginin tuottaja, ja se on palkitun St. Gilesin, St. Giles Divers’ Editionin sekä St. Gilesin vadelma-, raparperi- ja inkivääriginin koti. Käsintehty räätälöidyssä kuparipannussamme, jokaisella tuotteellamme on oma ainutlaatuinen, monimutkainen ja hienovarainen luonteensa, mutta ne yhdistyvät...
Belgia, Céroux Mousty
...chili, unikko, seesami, curry, viinirypäle, kirsikka, vadelma, meloni, mustikka, vesimeloni, jasmiini, karvasmanteli, hibiskus, metsämansikka, tee, bergamotti, sitruunaruoho, anis, klementiini, kookos, raparperi, kaneli, minttu. Annosmäärä on sovellettava käyttötarkoituksesi mukaan. Sinä päätät, millaisia sekoituksia ja mausteita haluat. Olemme asiantuntevia valmistajia maun alalla. Kehitämme makuja...
Fallani on valmistanut käsintehtyjä karkkeja vuodesta 1926. Yritys on kehittynyt käsityöpajasta rakenteelliseksi yritykseksi, ja tänään se jakaa tuotteitaan Italiassa ja ulkomailla. Fallanin tunnetuimmat karkit ovat Klassinen Sarja, jossa on klassisia makuja: ohra, raparperi, minttu ja anis. Fallani valmistaa myös muita sarjoja: Nuori Sarja, Yrttisarja, Ilman Lisättyä Sokeria -sarja ja Luomusarja. Lisäksi valmistetaan myös räätälöityjä karkkeja.
Puola, Końskowola
Olemme pakastettujen (IQF) hedelmien valmistaja, kuten: vadelmat, mansikat, mustat ja punaiset viinimarjat, kirsikat, mustikat, karhunvatukat, raparperi, aronia ja karviaismarjat. Yrityksemme perustettiin vuonna 1991. Meillä on tällä hetkellä kolme tuotantolaitosta Puolassa. Tuotamme vuosittain yli 15 000 tonnia pakastettuja hedelmiä. Meillä on ISO 22000, BIO ja Kosher -sertifikaatit.
Ukraina, Kyiv
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play