"Wandor" on viime vuosina perustettu perheyritys, joka symboloi haasteita ja kehitystä erottuvien palveluiden tarjoamisessa. "Wandor" erottuu tarjoamalla korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyisin hinnoin, sitoutuen kestävyyteen.
"Wandor" toimii italialaisen espresson, suodatin-, luomu kahvin ja kapselien alalla. Lisäksi yritys vie Pohjois-Afrikasta premium-laatuisia taateleita eri tyyppejä.
"Wa...
... hedelmät, jotka on kerätty Itrian laakson maaseudulta, taitavasti sekoitettu sokerin kanssa ja hitaasti keitetty.","4":"VIHREÄT VIHREÄT HILLON RUM JA SUKLAA\nIhana viikuna-kerma, makeat hedelmät, jotka on kerätty Apulian maaseudulta, taitavasti sekoitettu sokerin, rumin ja suklaan kanssa."}...
...Todellinen nautinto- ja terveyskarkki kauniissa laatikossa, josta löydät kuuluisan Limousinen! Käsintehty hunajakarkki resepti, keitetty kuparikattilassa. 25 mm korkeus, 75 mm halkaisija, 50g...
..."Liha-Pilaf" on täyteläinen ja maukas ruoka jokapäiväiseen käyttöön.
Valmistettu vihanneksista, riisistä, naudanlihasta ja mausteista
Keitetty lihaliemessä
Tasapainoinen proteiini-, rasva- ja hiilihydraattipitoisuus
Yksi annos - 205 kcal
Valmistusaika 2-3 minuuttia
Se on uutuus täydellisten painonpudotustuotteiden sarjassa - runsas ja aromaattinen pilaf lihalla. Se on luotu niille, jotka eivät...
...100 % Luomu Balsamiviinietikka Modènasta IGP *, tiivistetty ja keitetty rypälemehu.
* Tuote luomuviljelystä.
Ei pastöroitu, ei allergeeneja.
Säilytä huoneenlämmössä. Vältä äkillisiä lämpötilan muutoksia.
Tätä tuotetta on saatavilla 25, 50 cl, irtotavarana 3, 5, 10 litraa, tynnyrissä 220 litraa ja säiliössä 1000 litraa.
...Syötävä, cabanoon, keitetty ja savustettu chorizo, puoliksi savustettu (frankfurterit ja hodarit, Strasbourg-makkarat; cervelas; musta tai valkoinen butifarra), pehmeä puraisu kuin luonnollisessa suolessa.
...Viipaloitu leikkeleet astiassa
Yhden astian paino: 100 g
Tuotanto: Jatkuva
Tuotteet: Keitetty kinkku, raaka kinkku, Milano-salami, unkarilainen salami, coppa, mortadella ja bresaola.
... pastöroitu.
- Pastöroitu nestemäinen keltuainen: Tuote, joka saadaan kuorimattomasta munasta, josta valkuainen on poistettu ja joka on pastöroitu.
- Keitetty kokonainen muna (kuorellisena tai kuorettomana): Muna, joka on keitetty vedessä kuorineen, myydään kuorellisena tai kuorettomana.
Pitkäaikaisen kokemuksemme ansiosta alalla meillä on nykyään IFS-laatusertifikaatti.
Työskentelemme suurten vähittäiskauppojen, elintarviketeollisuuden, pienten jakelijoiden, vähittäiskauppiaiden, Horeca-kanavan ja muiden kanssa.
Viljelemme ja käsittelemme vanhoja hedelmiä, kuten visciola, giuggiola ja musta mulperi, valmistamalla käsin ainutlaatuisia tuotteita, jotka muistuttavat sinua hedelmien aidosta mausta. Visciola-hillo, giuggiola-hillo, musta mulperi-hillo, viikuna-hillo, chili-hillo, sapa, visciola-viini, perinteinen keitetty viini, tyypilliset marchigiani-tuotteet, kuten sapa.
... extra-neitsytoliiviöljystä ja Made In Italy -henkisesti, Keitetty Tarallo ilmentää parhaiten italialaisen gastronomian herkullisuutta. Kuitenkin asiantuntemuksemme ansiosta voimme räätälöidä tuotteen asiakkaan toiveiden mukaan ja valmistaa yhtä aitoja Taralleja sipulilla ja rusinoilla, fenkolin ja aniksen siemenillä sekä paljon muuta.
Export
info@artebiancadoc.it...
...Pääkonttorimme ja toimistomme sijaitsevat Larissassa. Monien vuosien menestyksekkään toiminnan jälkeen etanoiden lisäämisessä, valinnassa ja käsittelyssä, pystymme tarjoamaan erinomaisen laadun etanoita. Tarjoamme seuraavia korkealaatuisia tuotteita: - Passiiviset etanat, joiden säilyvyysaika on 12 kuukautta - Syväjäädytetyt etanat / keitetty syväjäädytetty etanaliha, jonka säilyvyysaika on 24...
Espanjalainen Munantuottajien Yhdistys (ASEPRHU)
Maatilat, pakkauskeskukset, jakelijat ja munien sekä munatuotteiden viejät Espanjasta.
Tuotamme ja myymme kananmunia (parannellussa häkissä, lattialla, vapaana tai luomuna) sekä munatuotteita (pastöroitu muna, pastöroitu valkuainen, pastöroitu keltuainen, keitetty muna ja munajauhe, valkuaisjauhe tai keltuaisjauhe).
Ota meihin yhteyttä, jos olet munantuottaja ja haluat liittyä jäseneksi.
Ota meihin yhteyttä ostaaksesi espanjalaisia munia ja munatuotteita.
... perustettu leskien toimesta, joiden miehet olivat kaatuneet. Tai yksinkertaisesti siksi, että keitetty vesi, jossa oli makua (ja vähän voimaa), oli terveellisempää kuin kylän kaivosta saatu roskaruoka, joka oli täynnä tauteja. Kun suuremmat panimot alkoivat kiinnittää huomiota rahoihin. Aina vähemmän ainesosia, nopeampi tuotanto.. Suurempien pilsnerien kaupittelu tuli halvemmaksi kuin itse paneminen. Kunnolliset oluet unohtuivat. Burgunder Panimo haluaa tuoda nämä vanhat oluet takaisin. Saksalaisen maun pöydälle ja lasiin. Yhteys menneisyyteen!
... tukeaksemme teitä tuotteiden kehittämisessä. Aromimme voivat olla käytössä monenlaisissa sovelluksissa, kuten suklaissa (suklaamassa tai pralineiden täytteissä, levitteissä jne.), makeisissa (keitetty sokeri, kumit, hedelmäpastat, vaahtokarkit jne.), jäätelöissä (jäätelöt, sorbetit ja vesijäätelöt), leivonnaisissa ja leivissä, kekseissä, leipomo- ja jäätelötuotteiden raaka-aineissa (koristeet...
...galicialaista mustekalaa ja centolloa. Lisäksi tarjoamme valmiita tuotteita, jotka on suunniteltu sloganilla "lämpimäksi ja valmiiksi", kuten keitetty mustekala omassa liemessään vakuumipakkauksessa, täytetyt kalmarit omassa musteessaan ja täytetyt paprikat béchamel-kastikkeella ja tonnikalalla tai sienillä ja katkaravuilla, jotka ovat todellinen herkku. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä.
Nüve Saippua on valmistettu puhtaasta, luonnollisesta, tislatusta oliiviöljystä ja muista eteerisistä öljyistä. Nüve Saippua sisältää vain puhdasta kasviöljyä. Kookos-, taateli-, aprikoosikivi-, ricin- (kastor)-, manteli- ja sheaöljy ovat joitakin ainesosia, joita käytämme täydelliseen ihon puhdistukseen ja hoitoon. Nüve saippuatuotesarja on ihanteellinen syvään ihon puhdistukseen, kuten mäntyterva, hiuksille kuten saksanpähkinä, seesami, jojoba, laventeli ja dafnakin. Kylmäprosessilla valmistettu, ei keitetty %100 säilytetty glyseriini EI LISÄAINEITA EI ELÄINÖLJYÄ...
Tunnettu ja arvostettu korkealaatuisten kattilassa keitettyjen hillojen ansiosta, Lucien GEORGELIN vaalii lapsuuden hillo-perinteitä. Valmistettu kauden hedelmistä, jotka on poimittu oikeaan aikaan ja keitetty avotulella kuparikattilassa, hedelmävalmisteemme maistuvat niin tyypillisiltä hilloilta, joiden reseptit olivat vain isoäideillämme. Tämä on Lucien Georgelinin perinteisten hillojen merkki. Hänen uskomuksensa: paikallisia erikoisuuksia, terveellisiä ja alueelliseen osaamiseen perustuvia, vanhan ajan makua luovalla kosketuksella.
... kuivasuolattu, savustettu tai ei. Pähkinä: Kinkun hieno osa, suolattu miedossa suolaliuoksessa, luonnollisesti tai verkossa, savustettu tai ei. Pekoni: Kuivasuolattu rinta, savustettu tai ei. Käsintehty keitetty kinkku: Ensiluokkainen kinkku, suolattu käsin, keitetty ja paistettu uunissa. Kuivamakkara: Valmistus, joka perustuu ensiluokkaiseen sian- ja naudanlihaan.
Marmeladimme on valmistettu ensiluokkaisista hedelmistä, jotka on pesty ja kuorittu käsin yksi kerrallaan. Ne on keitetty käsityötilassamme juuri oikealla sokerimäärällä ja maustettu likööreillä ja mausteilla, jotka antavat niille henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen, rohkean ja erilaisen sävyn.
... kehittää ja toteuttaa teknologisia prosesseja, jotka sopivat kaikkiin tuotantoihisi: sianlihan leikkeleet (keitetty kinkku, pekoni, pateet ja muut), kuivatut leikkeleet (coppa, kuivattu kinkku, kuivasalamit, Cobourg), säilykkeet, jalostetut siipikarjatuotteet (siipikarjakinkku, nugetit), paistetut ja savustetut kanat, merenelävät (lohi, pääjalkaiset ja muut).