Ranska, Carquefou
... pekoni * Keitetty kylkipala Juhlaruoat: * Pateet: Ankanmaksapateet chanterelle-sienillä, porsaan poskipateet ankanmaksapaloilla chanterelle-sienillä, vasikan sydän pate morilleilla. * Vanhan ajan valkoinen verimakkara sienillä, maksalla, lohella, Saint-Jacques -simpukoilla Talvituotteet: * Vanhan ajan makkarat: Toulouse-makkara * Puolisuolatut: potka, rinta, olkapää * Vanhan ajan savustaminen...
VIESTINTÄ- TUONTI KALATUOTTEET, ALGARVEN JÄÄHDYTETYT TUOTTEET, ON ERITYISTÄN KALATUOTTEIDEN KAUPANKÄYNTIIN JA MUUNTAMISEEN. TÄRKEIMMÄT TUOTTEEMME OVAT KÄÄRMEET, JÄÄDYSTETTY MUSTEKALA, VALMISTETTU JA KEITETTY, PUOLIKYPSÄT KALAT, PUOLIKYPSÄT RENKAAT.
Ranska, Virazeil
Tunnettu ja arvostettu korkealaatuisten kattilassa keitettyjen hillojen ansiosta, Lucien GEORGELIN vaalii lapsuuden hillo-perinteitä. Valmistettu kauden hedelmistä, jotka on poimittu oikeaan aikaan ja keitetty avotulella kuparikattilassa, hedelmävalmisteemme maistuvat niin tyypillisiltä hilloilta, joiden reseptit olivat vain isoäideillämme. Tämä on Lucien Georgelinin perinteisten hillojen merkki. Hänen uskomuksensa: paikallisia erikoisuuksia, terveellisiä ja alueelliseen osaamiseen perustuvia, vanhan ajan makua luovalla kosketuksella.
Italia, Ginestreto-Pesaro
Asiakkaille tarjotaan monenlaisia herkkuja, kuten lonzaa, lonzineja, makkaroita, salameja ja erilaisia kinkkuja, joilla on erilaisia makuominaisuuksia. Nämä arvokkaat erikoisuudet syntyvät valikoiduista sianlihasta, jotka ovat taitavasti maustettuja käsityöläistemme asiantuntevilla käsillä. Jokaiselle lihatuotteelle taattu vähimmäiskypsytysaika ja ihanteellinen ilmasto, jossa se viimeistellään, te...
Belgia, Izier
... kuivasuolattu, savustettu tai ei. Pähkinä: Kinkun hieno osa, suolattu miedossa suolaliuoksessa, luonnollisesti tai verkossa, savustettu tai ei. Pekoni: Kuivasuolattu rinta, savustettu tai ei. Käsintehty keitetty kinkku: Ensiluokkainen kinkku, suolattu käsin, keitetty ja paistettu uunissa. Kuivamakkara: Valmistus, joka perustuu ensiluokkaiseen sian- ja naudanlihaan.
Espanja, Bulbuente (zaragoza)
Marmeladimme on valmistettu ensiluokkaisista hedelmistä, jotka on pesty ja kuorittu käsin yksi kerrallaan. Ne on keitetty käsityötilassamme juuri oikealla sokerimäärällä ja maustettu likööreillä ja mausteilla, jotka antavat niille henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen, rohkean ja erilaisen sävyn.
Ranska, Arnouville Les Gonesse
... kehittää ja toteuttaa teknologisia prosesseja, jotka sopivat kaikkiin tuotantoihisi: sianlihan leikkeleet (keitetty kinkku, pekoni, pateet ja muut), kuivatut leikkeleet (coppa, kuivattu kinkku, kuivasalamit, Cobourg), säilykkeet, jalostetut siipikarjatuotteet (siipikarjakinkku, nugetit), paistetut ja savustetut kanat, merenelävät (lohi, pääjalkaiset ja muut).
Belgia, Machelen (Bt.)
... 'Cobourg', savustettu pekoni), catering-tuotteet (aamiaispekoni, savustettu pekoni, keitetty kinkku), luomutuotteet (luomu aamiaispekoni, luomu salami, luomu keitetty kinkku, luomu kinkku, luomu filet de saxe, luomu raaka kinkku, luomu kalkkunafile).
Kaprikset, Kaprimarjat, Viiniköynnöksen lehdet suolavedessä, Täytetyt viiniköynnöksen lehdet, Auringossa kuivatut tomaatit, Säilykkeet, Keitetty ruoka,...
Ranska, La Chapelle Sur Erdre
... VIHANNEKSIA, PAKASTETTUJA PERINTEISIÄ VIHANNEKSIA, PAKASTETTUJA YRTTEJÄ JA MAUSTEITA, PAKASTETTUJA HEDELMIÄ, PAKASTETTUJA SITRUSHEDELMIÄ, PAKASTETTU BIOVALIKOIMA, IQF-KEITETTY RIISI, IQF-TÄYTETYT PASTAT, IQF-KEITETYT PASTAT, IQF-KEITETYT KASVISSEKOITUKSET.
Italia, Mugnano Di Napoli
... intensiiviset maut suolaisista, kuten nakit, sekaruoat, keitetty kinkku, ricotta ja pinaatti, tonnikala, gateau ja paljon muuta. Puolivalmisteet pakataan leikkauksen ja painon mukaan, vaihdellen suurista, keskikokoisista, mignon- ja jopa mikroleikkauksista.
Tuoreiden vihannesten käsittely ja muuntaminen valmiiksi aterioiksi ja elintarvikkeiksi. De.Pa. valitsee, kypsentää ja pakkaa yli 25 vihannestyypin, jotka on keitetty, höyrytetty, uunissa paistettu ja grillattu käyttäen vain korkealaatuisia tuoreita tuotteita; se jakaa sitten pakatut tuotteet supermarketteihin, herkkukauppoihin, pizzerioihin ja elintarvikeliikkeisiin. DE.PA. varmistaa tuotteiden...
Espanja, Cordoba
... huomiota uutuutensa vuoksi (Pinaatti ja Katkaravut, Philadelphia, Roquefort, Karamellisoitu sipuli, Keitetty muna jne.). Tällä hetkellä tuomme markkinoille myös revittyä Häränhäntää erillisessä kastikkeessa, mikä helpottaa kokkien työtä, sillä Häränhäntämme on upeaa ja sitä on vaikea parantaa. Sitä voidaan käyttää valmiissa annoksissa, kroketissa, piirakoissa, cateringissa, canapéissa jne. Jos...
Espanja, Cañaveras
...Varastostamme löydät erilaisia pajulajeja, kuten: Luonnollinen pajupuu: Kuiva, luonnollinen ja kuorellinen. Vihreä pajupuu: Tuore, luonnollinen ja kuorellinen. Buff-pajupuu: Luonnollinen pajupuu, kuivatettu kuorellinen, sitten keitetty, kuorittu ja kuivattu. Valkoinen pajupuu: Luonnollinen pajupuu, äskettäin leikattu, kuorittu ja kuivattu. Musta pajupuu: Luonnollinen pajupuu, keitetty ja kuiva.
Yli 25 vuoden kokemuksella tuotamme ja käsittelemme vihanneksia, jotka on keitetty luonnollisessa vedessä ilman säilöntäaineita, mukaan lukien pinaatti, lehtikaali, nauris ja villiyrtit.
Sianliha (tuore, kypsytetty, keitetty) lampaat, kanat, kanit, susianella, porchetta...
Keitetty kipsi, esivalmistettu rappaus...
Romania, Constanta
... eläinlääkintähyväksyntänumero F-398 ja myös HACCP-suunnitelma. Tehdas on moderni rakennus, ja se on kansainvälisesti sertifioitu ja täyttää kaikki EU:n vaatimukset. Tuotteemme on simpukkaliha, keitetty ja sisäelimet poistettu, IQF ja pakattu 10 kg muovipussiin, 2x10 kg pahvilaatikossa. Toimitusaika: elokuu - joulukuu vuosittain.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play