Espanja, Guijuelo-Salamanca
Cárnicas Sánchez Martínissa meitä tukee asiakkaillemme tarjoamamme palvelu ja neuvonta. Cárnicas Sánchez Martínissa meitä tukee asiakkaillemme tarjoamamme palvelu ja neuvonta. Paras hinta-laatusuhde yhdessä henkilökuntamme ammattitaidon kanssa on paras takuu tuotteidemme laadusta. Tervetuloa vierailemaan ja varmistamaan se.
Espanja, A Coruña
... valmistusohjeita. Näin ollen ne ansaitsevat asiakkaiden ja kuluttajien täydellisen luottamuksen. Tämän liiketoimintafilosofian ansiosta EMBUTIDOS OBRADOIRO on nykyään merkittävässä asemassa galicialaisten yritysten rankingissa alalla.
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone sijaitsee Crespina Lorenzanassa, Pisa maakunnassa, ja se on historiallinen brändi, joka on toiminut yli 150 vuotta korkealaatuisessa lihanjalostuksessa. Yritys tuottaa ja jakaa erittäin korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu perinteisellä taidolla ja huolella, kunnioittaen moderneja tuotantostandardeja ja käyttäen vain laadukkaita raaka-aineita, sekä maasta että merestä, jotka pystyvät tyydyttämään jopa vaativimmat makumieltymykset.
Italia, Zola Predosa
Italian markkinoiden johtava IGP-sertifioidun mortadellan tuottaja. Eksklusiivinen ja sertifioitu laatu, aito mortadella valmistettu bolognalaisen perinteisen reseptin mukaan - Sertifikaatit VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Gluteeniton mortadella. Brändit: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Vienti ympäri maailmaa.
Ranska, Aurillac Cedex
... kypsytys kestävät 7 kuukautta. Makkarat ja makkarat valmistetaan vanhan perinteen mukaan samalla osaamisella. La Maison yhdistää moderneja tekniikoita ja vanhan ajan osaamista tuottaakseen poikkeuksellisia tuotteita.
Belgia, Aalter
...Yli 25 vuoden kokemuksella lihasta ja vähittäiskaupasta voit pitää meitä kokeneena asiantuntijana. Yrityksemme sydän sijaitsee Itä-Flanderin Aalterissa, jossa seuraavat viisi pilaria keskitetään: - Valinta & osto - Leikkaus & valmistus - Säilytys & varastointi - Tilauksen keräys & kuljetus - Palvelu & hallinto...
Ranska, Wissous Cedex
... valmisruokateollisuudelle, säilykkeille ja kuivatuotteille. Meillä on kaksi tuotantolaitosta, yksi raakojen tuotteiden valmistukseen ja toinen kypsien ja jalostettujen tuotteiden valmistukseen, ja nämä tilat mahdollistavat meille 6500 tonnin valmiiden tuotteiden tuotannon vuosittain, mikä tuo noin 21 miljoonan euron liikevaihdon.
Belgia, Izier
... kuivasuolattu, savustettu tai ei. Pähkinä: Kinkun hieno osa, suolattu miedossa suolaliuoksessa, luonnollisesti tai verkossa, savustettu tai ei. Pekoni: Kuivasuolattu rinta, savustettu tai ei. Käsintehty keitetty kinkku: Ensiluokkainen kinkku, suolattu käsin, keitetty ja paistettu uunissa. Kuivamakkara: Valmistus, joka perustuu ensiluokkaiseen sian- ja naudanlihaan.
Ranska, Pamiers
... lihamyyjiä ottamassa tämän paikallisen seikkailun haltuunsa ja viemässä sitä kauemmas horisonttiin. Sillä täällä Ariègessä, kuka ei tunne Commengesin lihatuotteita? Laatu kulkee suusta suuhun! Ja matkailu muuttaa näkemyksiämme, edistäen lihatuotteiden tunnettavuutta. Itse asiassa asiantuntevat ja laadukkaita lihatuotteita arvostavat ihmiset, jotka ovat maistaneet tuotteitamme Ariègessä, pyytävät...
Salumificio Del Vecchio, vuodesta 1968 Cesena, tuottaa korkealaatuisia lihatuotteita luonnon kunnioittamiseksi kasvatetuista sioista: luomulihoja, maustettuja lihatuotteita, kultalihoja ja perinteisiä lihatuotteita ilman laktoosia ja gluteenia, parhaiden italialaisten ja romagnolalaisten perinteiden mukaan: Parma-kinkkuja ja alueen tyypillisiä makkaroita.
Italia, Termeno
... aktiivisia horeca-sektorilla, ja tuotteemme täyttävät tämän alan tarpeet. Tärkeä kanava on Private Label, joka edustaa 35 % yrityksen liikevaihdosta. Tuotamme yli 300 000 speckiä vuodessa, joten pystymme ratkaisemaan kaikki suurten vähittäiskauppojen, tukkukauppiaiden ja horeca-sektorin ongelmat. Tehdas, joka on täysin remontoitu ja laajennettu, sijaitsee Termenossa, Bolzanon maakunnassa, omassa...
Belgia, La Louvière
Sag Food on kaupallinen toimisto, joka on erikoistunut italialaisten elintarvikkeiden myyntiin. Olemme aktiivisia pääasiassa Belgiassa, Hollannissa ja Luxemburgissa, mutta myös Ranskassa ja Saksassa. Pitkä kokemus ja jatkuvasti kehittyvä tuotekulttuuri ovat tärkeimmät vahvuutemme. Erityispiirteemme on ammattimaisen myyntiorganisaation perustaminen ja hallinta, joka on mukautettu jokaisen...
Vleeswaren De Baets on yritys, jolla on kaksi päätoimintoa: - hienojen lihatuotteiden tuotanto, kuten erilaiset salamityypit, keittotuotteet ja pateet. - teurastamo, joka on erikoistunut tuoreisiin lihatuotteisiin ja omiin valmistuksiin. * Salamityypit Hienosteleikkeleet, maalaissalamimakkara, valkosipulittomat salamimakkarat, valkosipulilla varustetut salamimakkarat, kopenhagen, bloende tai...
Italia, Terlizzi
Olemme olleet vuodesta 2010 lähtien tukkukauppiaita lihatuotteissa, juustoissa ja suolakalassa. Toimitamme ravintoloille, hotelleille ja lihaliikkeille ympäri Italiaa ja ulkomaille. Jos etsit tukkumyyntiin lihatuotteita ja juustoja myytäväksi liiketoiminnassasi, meiltä löydät todella kilpailukykyiset hinnat. Myymämme tuotteet ovat pääasiassa tyypillisiä apulialaisia tuotteita, mutta löydät myös kansallisia tuotteita kaikista alueista sekä tunnettuja brändituotteita, kuten grana padanoa.
Belgia, Veurne
...Intensiivisen tutkimuksen myötä De Beauvoorder, joka alun perin oli käsityöläispateen valmistaja, on vuosien varrella kehittänyt laajan valikoiman hienostuneita tuotteita. Valikoimasta löytyy myös laaja valikoima keittokinkkuja, suolatuotteita, siipikarjaa ja keittomakkaroita. Punaisena lankana kaikessa tässä ovat laatu, maku, kulinaarinen luovuus ja tuoreus. Tuoreus on yksi De Beauvoorderin tärkeimmistä periaatteista. Ei ainoastaan käytetä erinomaisia tuoreita raaka-aineita, vaan myös pyritään tuottamaan mahdollisimman paljon tilauksesta, mikä lopulta hyödyttää tuotetta.
Italia, Cerreto D'esi
...jotka on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, syntyvät käsityömenetelmistä, jotka ovat peräisin sukupolvien oppeista. Uusi tilan laboratorio CE-merkinnällä mahdollistaa perinteiden ja innovaatioiden yhdistämisen, tarjoten hygienisiä ja terveydellisiä takeita tinkimättä aidoista mauista.
Ranska, Villefranche De Rouergue
Vuodesta 1962 lähtien SACOR on erikoistunut Ranskan lounaisosan kuivalihoihin. SACOR tarjoaa elintarvikkeita, jotka perustuvat perinteisiin ja alueellisiin resepteihin. Yhtiö tarjoaa muun muassa kuivalihaa, kuivasalamia, leikkelelaattoja, chorizoa, kuivattua kinkkua, coppaa, pancettaa, salamia, savustettua pekonia jne. Yritys sitoutuu läpinäkyvyyteen ja makujen erinomaisuuteen.
... luonnollinen rehu ovat itsestäänselvyyksiä. Keinotekoisen turbo-kasvun välttäminen eläimillä on myös itsestään selvää. Kaiken tämän voivat taata vain arvostetuimmat kasvattajat ja tilat - juuri nämä ovat pitkäaikaisia kumppaneita, joiden kanssa Albers tekee luottamuksellista yhteistyötä. Tämä vaatimustaso luo todellista lihakulttuuria, joka tuottaa gourmet-lihaa äärimmäisiä makuelämyksiä varten...
Italia, Busto Garolfo
...Rondanini on yli 95 vuoden historiansa aikana muuttunut yksinkertaisesta lihatuottajasta todelliseksi elintarviketeollisuudeksi. Innovaatio prosessissa tuotantotekniikoissa sekä nykyaikaisten viipalointiin ja pakkaamiseen liittyvien laitteiden käyttöönotto ei ole lainkaan vaikuttanut yrityksen sitoutumiseen perinteisiin resepteihin, jotka ovat tuoneet sille menestystä myös ulkomailla. Tästä syystä Rondanini tarjoaa asiakkailleen tuotteen, joka on teollinen, mutta jolla on erinomaiset aistinvaraiset ominaisuudet ja erittäin korkeat laatuvaatimukset, mutta myös tunnistettava "vanhan ajan maku".
Belgia, Marcinelle
Yli 50 vuotta Charleroin alueella toiminut yrityksemme on tukkukauppias lihatuotteille, juustoille, lihoille ja pakasteille, jotka on suunnattu kaikille ruokapalvelualoille. Olemme suurimpien brändien ja käsityötuotteiden jakelijoita, ja voimme palvella teitä CASH and CARRY -myymälässämme tai KOTONA koko maan ranskankielisellä alueella, mukaan lukien Bryssel.
Belgia, Brussel
Laurahamilla on yli 30 vuoden perhesuhde. Yritys on erikoistunut keitettyjen olkapää- ja kinkkutuotteiden valmistukseen sianlihasta. Laurahamin tuotantopaikka sijaitsee strategisesti hyvin Brysselin luoteisosassa, jossa on pääsy suuriin teurastamoihin ja toimittajiin yhdellä puolella ja tärkeimpiin suurjakelijoihin ja tukkukauppiaisiin toisella puolella.
Belgia, Bocholt
De Spiegeleire Ambachtelliset pateet. Vuodesta 1972 lähtien muuttumattomat tuotantoprosessit ovat taanneet hienostuneen ja tasaisen maun. Me takaamme ensiluokkaiset tuotteet: pateet, erityiset kana- ja kalkkunafileet sekä variantit, maksamakkara, lohkopateet ja variantit, sekä Berliner.
Belgia, Hofstade-Bij-Aalst
Dessomville on tukkukauppa lihatuotteille, juustoille, säilykkeille ja pakastetuotteille. Meillä on oma tuotanto hienoista leikkeleistä, ja siihen liittyy laaja valikoima tuoretuotteita sekä monia muita erikoisuuksia. Tarjontamme sisältää jopa kattavan palvelun, ja pyrkimys parhaaseen laatuun kuuluu myös asiaan.
Belgia, Antwerpen
Lihavälittäjä: Erikoistunut sianlihaan ja hevosenlihaan.
Belgia, Casteau
...lihamme valitaan laatuvaatimusten mukaan. Lisäksi kaikki salaisomme kuivataan perinteisellä tavalla, mikä tarkoittaa, että sovellamme hidasta kypsytystä, joka takaa tuotteidemme ainutlaatuisen maun ja aromin. Charcuterie-mallistomme on erittäin monipuolinen: erilaisia salameja, pancettaa, coppaa, lonzaa, porchettaa… ja kaikille makuille, alkuperäisille tai ei!
Belgia, Lauwe
Rafina tarjoaa erittäin laajan valikoiman leikkeleitä, tuoreita tuotteita, catering-tuotteita, pakastetuotteita, säilykkeitä ja laajan valikoiman leipätuotteita.
Yhdistynyt kuningaskunta, Wimborne
Lihatuotteiden Valmistajat ja Tukkukauppiaat, Lihan Tuotanto ja Säilytys...
Belgia, Neufchâteau
Tässä tyypillisesti ardennalaisessa tilassa teidät toivotetaan tervetulleeksi, olittepa yksin, pariskuntana, perheen kanssa tai ryhmässä vanhan ympäristön keskellä, ja voitte nauttia sen tuotteista eri alueellisten ja alkuperäisten reseptien kautta. Sanglochonsin tila antaa teille mahdollisuuden löytää menneiden aikojen makuja sen perinteisten lihatuotteiden, kuten savustettujen kinkkujen ja Sanglochons-makkaroiden, kautta. Voitte vierailla elävässä kinkkumuseossa, tervehtiä yhtä tai toista sanglochonia ja lähteä mukaanne lihatuotteiden ja muiden ...
Belgia, Bornem
Leyco on moderni perheyritys, joka on erikoistunut useiden vuosikymmenten ajan valmistamaan ainoastaan pääliha- ja aspikituotteita. Tuotteet on suunniteltu täysin vastaamaan kyseisten paino-, maku-, pakkaus- ja esittelytoiveita, sekä Belgialle että vientiin. Joitakin heidän tuotteistaan ovat muun muassa: Preskop - Boerekop - Kipkap - Edelsülze - Kop in tomaat - Varkenstongen in gelatine jne.
Embutidos Pajariel on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1945 ja joka valmistaa itse korkealaatuisia perinteisiä makkaroita, kuten kypsytettyä chorizoa, grillichorizoa ja cecinaa. Nykyisin teollisuudella on kaksi tuotantolaitosta, jotka on varustettu huipputeknologialla. Nämä yhdessä edistyneimpien ja moderneimpien liiketoimintajohtamisen ja laadunhallinnan tekniikoiden kanssa tekevät Pajarielista merkittävän valmistajan elintarviketeollisuudessa.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play