... pystymme saamaan parhaat tarjoukset parhaalla laatu-hinta-suhteella. Mikä tekee meistä ainutlaatuisia, on se, että seuraamme asiakasta yli pelkän myynnin. Emme vain lähetä tarjousta, vaan seuraamme koko ostoprosessia: sopivimman tuotteen löytämisestä asiakkaalle, näytteiden ja hintojen lähettämiseen, tilauksen vastaanottamiseen, logistiikan järjestämiseen seurantatietoineen toimitukseen asti, ja...
Espanja, San Pedro Manrique (soria)
... Hoguera on vakiintunut yritys maatalousalan sektorilla, joka on jatkuvassa kehityksessä ja jolla on 95 työntekijää. Embutidos La Hoguera uskoo, että perinteen, teknologian ja tutkimuksen yhdistelmä on avain korkealaatuisten elintarvikkeiden tuotantoon. Nämä ovat periaatteita, joihin olemme panostaneet alusta alkaen, ja jotka ovat tehneet La Hoguera -brändistä sitoutuneen terveyteen ja tulevaisuuteen...
Portfolio (34)
Ranska, Marseille
...- Maitotuotteet (juustot, jogurtit, maidot, kerma...), - Lihatuotteet ja suolatut tuotteet, - Leivonnaiset ja makeiset, - Halal-tuotteet, - Kuivaelintarvikkeet, - Merituotteet, - Pakastetut tuotteet. Voimme tarjota erilaisia elintarviketuotevalikoimia. SOMEXPORT on vientikumppanisi. Itse asiassa autamme sinua löytämään parhaat tuotteet jokaiselta maailman alueelta, jotka vastaavat tarpeitasi ja...
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. on perheyritys, joka on yli sadan vuoden ajan valmistanut ja kypsyttänyt iberialaista kinkkua ja muita iberialaiseen sikoihin liittyviä tuotteita. Yritys on onnistunut yhdistämään perinteiset menetelmät edistyneimpään teknologiaan, sertifioimalla tilat Euroopan unionin vaatimusten mukaisiksi ja liittymällä Denominación de Origen Jamón de Guijuelo -nimitykseen sen perustamisesta lähtien, jotta se voi tarjota parasta laatua kaikissa tuotteissaan.
Portfolio (43)
Italia, Villafranca Piemonte
... huolehtii sianlihan teurastuksesta, käsittelystä ja kaupasta, taaten aina tuoreen ja aidon valikoiman. Tuotteisiin kuuluvat: tuore ja pakastettu sianliha, makkaroita, kinkkuja, salamia, zamponea, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ja cotechino.
Ranska, Laissac
...kuivattu kinkun pähkinä, kuivattu Aubrac-naudanliha, chorizo, guanciale, kuivattu makkara, saucisson, muodostavat nitriittivapaan lihatuotteiden valikoimamme, joka on valmistettu työpajassamme Laissacissa Aveyronissa. COTE2BOEUF on myös Popinejen keksijä: ohuesti viipaloitua lihatuotetta 100% kierrätettävässä ja pantillisessa lasipurkissa. Kun Popine on pakattu alipaineeseen, se säilyy kolme kuukautta huoneenlämmössä. Saatavilla kolmessa koossa (Popine, Marmite, Chaudron), se täydentää talven raclette-illallisia ja kesäisiä lihatarjottimia.
Portfolio (29)
Italia, Marmirolo
... teollisuusrakennukseen, joka on kunnostettu yhteisön ohjeiden mukaisesti. Vuodesta 1999 lähtien tuotanto- ja myyntirakennus on voinut hyödyntää tiloja ja laitteita, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimukset. Toimistojen aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 08.00–12.00 ja 13.30–18.00. Myymälän aukioloajat ovat maanantaisin klo 15.30–19.30 ja tiistaista lauantaihin klo 09.00–12.30 ja 15.30–19.30.
Ranska, Sarrola-Carcopino
... perinteitä kunnioittaen. Yritys toimii sekä tuotannossa, pakkaamisessa että tuotteidensa lähettämisessä. Huolehtien tavaransa laadusta, Salaisons Joseph Pantaloni takaa kuljetuksen parhaissa olosuhteissa. Lähetykset tapahtuvat Ranskaan ja Eurooppaan maantie- tai merikuljetuksilla. Ajaccion lähellä sijaitseva kauneuden saaren lihatuotteiden toimittaja Salaisons Joseph Pantaloni on työskennellyt...
Portfolio (8)
Ranska, Carpentras
... erinomaisuuden tarjotaksemme teille parhaat makkarat. Verkkosivustomme on suunniteltu vastaamaan yksityishenkilöiden tarpeita, samalla kun tarjoamme tilan ammattilaisille: jakelijat, kumppanit, juustolat, lihapuodit, herkkukaupat, pienet liikkeet ja supermarketit.
Portfolio (16)
Ranska, Rabastens De Bigorre
... sianlihaa tunnetulta toimittajalta alueella, joka tunnetaan Label Rouge -lihoistaan. Menestyksemme avaimet ovat: maku, makujen tasapaino ja houkutteleva koostumus! Perinteitä sukupolvelta toiselle siirtäen, tuotteet valmistetaan puhtaimman perinteen mukaisista resepteistä. Yritys on ylpeä voidessaan tarjota kuluttajilleen luonnollisia tuotteita. Vuodesta 2021 lähtien Conserverie du Sud on saanut IFS version 8 -sertifikaatin. IFS FOOD on kansainvälinen viitekehys, joka mahdollistaa tuotteiden ja prosessien arvioinnin elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun osalta.
Portfolio (27)
Espanja, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, perheyritys, jolla on yli 60 vuoden kokemus parkitun kinkun valmistuksesta.\nKäsityövalmistus. Erikoistuminen luun poistamiseen, kinkkujen kuivaamiseen.\nKinkkujen vienti.
Italia, Vomano (TE)
... formuloinnissa ja tuotannossa. PNK Farmaceutici Spa yhdistää NTP BIOTECH, MD’E GUM ja ADISTAFARMA -nimiset yritykset, jotka ovat erikoistuneet lääkealaan. Tämä synergia mahdollistaa laajan valikoiman tuotteita, joilla on korkeat laatu- ja määrälliset standardit, ja takaa asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden maksimaalisen tyydyttämisen. PNK Farmaceutici on sitoutunut kaupallisiin yhteistyöhön...
Portfolio (55)
Belgia, Andenne
... ja suolatut lihat - Marinoidut oliivit - DIPS/crackerit - Aasialaiset ja etniset suupalat - Levitteet ja tapenadit - Espanjalaiset tapas - Kreikkalaiset erikoisuudet - Samosat - ….. Muuntamis- ja pakkauspaikkamme, joka sijaitsee Belgian sydämessä, täyttää kaikki voimassa olevat elintarvikestandardit ja on ollut IFS+ ja BIO -sertifioitu useiden vuosien ajan. Tuotteitamme tarjotaan pääasiassa...
Kreikka, KALAMATA
Perinteiset maalaissalamit ja suolatut lihat. Yli 70 vuoden perinne, kolme sukupolvea lihanjalostajia. Makkara appelsiinilla, kuivatuilla tomaateilla, purjolla, kanalla, naudanlihalla, keitettynä, suolattuna. 80 % - 85 % tuoretta lihaa, sianlihaa tai naudanlihaa tai kanaa, yrttejä, mausteita. Laatu, perinne, voimakas maku, aromi. Kaikissa tuotteissamme on tuoretta lihaa ja 100 % puhtaita raaka-aineita.
Italia, Potenza
... myötä arvot ja kunnioituksen perinteitä kohtaan. Kokemuksemme lihan valinnassa ja leikkaamisessa, sekä käsin täyttämisessä ja sitomisessa, varmistaa, että tuotteitamme seurataan huolellisesti koko valmistusprosessin ajan aina kypsyttämisestä pakkaamiseen. Tuotteidemme käsityöläisyydessä voi löytää kaiken sen lämmön ja tuoksun, joka juontaa juurensa kotimaastamme. Nämä ovat ominaisuuksia, jotka kulkevat mukanamme ja inspiroivat meitä edelleen parantamaan ja viemään eteenpäin Salumificio Bilanciaa.
Olotissa (Katalonia) vuodesta 1933 lähtien toimiva yritys on erikoistunut korkealaatuisten perinteisten espanjalaisten lihatuotteiden valmistukseen ja 2000-luvun alusta lähtien myös korkealaatuisten halal-espanjalaisten lihatuotteiden valmistukseen.
Belgia, Zemst
Kaikkien aikojen tuoreiden elintarvikkeiden kumppanisi. Aro Products toimittaa tukkukauppana kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita teurastamoille, pitopalveluille, leipomoille ja supermarkettien tuoreosastoille. Hienot lihatuotteet: belgialaiset kinkut, ulkomaiset kinkut, suolatut ja savustetut lihatuotteet, makkaratyypit (keitetyt ja savustetut), siipikarja. Paté: kerma-paté, puolikarkea...
Belgia, Lille
Jepro on vähittäis- ja tukkukauppa, joka erikoistuu lihatuotteisiin, välipaloihin ja monenlaisiin pakastetuotteisiin. Jepro on lihatuotteiden valmistaja (lihan viipaleet, lihavalmisteet ja keitetyt lihatuotteet), grillituotteet ja räätälöidyt tuotteet.
Belgia, Alleur
Valmistamme pekoniverkkoja, savustettuja rintafileitä, pekonikuutioita sekä ilmakuivattuja kinkkuja, ja kaikki nämä tuotteet ovat huippulaatuisia! Tässä suolatut tuotteet yhdistyvät intohimoon. Into työhön, joka on tehty hyvin, jotta voimme tarjota laadukkaita suolatuotteita puhtaimmassa tyyliämme. Laajat kuivauskammioimme yhdistävät modernin teknologian vanhaan perinteeseen. Hitaasti, kuten...
Belgia, Olen
...Perheomisteinen lihatuotteiden ja välipaloja valmistava yritys, jolla on erittäin laaja tuotevalikoima tuoreista ruoista, pakastetuista välipaloista, lihasäilykkeistä, hienoista leikkeleistä, kastikkeista ja erikoisherkuista. Näitä markkinoidaan brändeillä kuten OVI, Castel d'Oro, Leon's, Ottimo, Savico, China Chicken, Fontein, Veka, Ter Vesten ja Alimex sekä kansallisesti että kansainvälisesti. OVI on lyhyt nimi laajalle valikoimalle itse tuotettuja laatutuotteita. Mitä OVI valmistaa, se maistuu!
Belgia, Baileux
Chimacien alueen sydämessä löydät Chimay Tradition -yhtiön. Tutustu paikallisiin lihatuotteisiimme, jotka on valmistettu käsityönä. Valikoimaamme kuuluvat: makkarat, pastat ja keitetyt kinkut sekä siipikarjatuotteet. Kaikki lihat valmistetaan käsityönä raaka-aineita ja perinteitä kunnioittaen. Jokaisella tuotteella on ainutlaatuinen luonne, korkea laatu sekä rikas ja ainutlaatuinen maku.
Vuodesta 1957 perhe Vitali on toteuttanut ikivanhaa norcinerian taidetta intohimolla, huolehtien asiakastarpeista ja kiinnittäen huomiota laatuun. Modernit tuotantotekniikat ovat mahdollistaneet näiden ominaisuuksien edelleen kehittämisen, jotka tänäkin päivänä erottavat yrityksemme. Viljelemme viljoja, jotka on tarkoitettu rehuksi omilla maillamme. Kasvatamme arvokkaita sianrotuja, jotka ovat syntyneet Fermon maakunnassa Petritolissa sijaitsevassa tilassamme, joka on luokiteltu BAT:ksi (Best Available Technique) ja on energiatehokas, kiitos uusiutuvista energialähteistä (aurinkosähkö).
Portfolio (1)
Italia, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc, jonka omistaa Lavigna Santo E. C. Mesoracassa, Crotone maakunnassa, keskittyy omien ja käsityönä valmistettujen, pakattujen perinteisten lihatuotteiden, kuten makkaran, capocollo- ja pancetta-tuotteiden valmistukseen. Kiitos henkilökunnan, joka on koulutettu ja omaa kokemusta alalta, Salumificio Lavigna pystyy tyydyttämään jopa vaativimmatkin makumieltymykset.
Portfolio (19)
Espanja, Guijuelo
... asiakkaidemme tarpeisiin (luulliset kinkut, luuttomat kinkut, embutidos, pakastettu Iberico-sian liha ja käsin leikattuja tuotteita). Toisaalta FISAN on tehnyt yhteistyötä joidenkin Espanjan arvostetuimpien kokkien kanssa, kuten Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) tai José Carlos Fuentes (*Michelin) muiden joukossa, jotka ovat parhaita esimerkkejä...
Portfolio (10)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
... kasvatamme karjaamme ja valmistamme rehuamme viljoista ja valituista luonnollisista raaka-aineista. Yrityksellämme on erinomaiset tilat, jotka yhdessä tiimimme ammattitaidon kanssa tekevät tuotteistamme viittauskohtia kuluttajillemme.
Portfolio (2)
... odottaen terveysministeriön hyväksyntää. Meillä on kaksi patenttia: Coccia-leikkaus, jossa ei ole reisilihasta, ja Guanciamia, ensimmäinen pyöreä, ei-kääritty guanciale. Lisäksi meillä on Slow Food -presidio, La susianella, tuote, jota valmistivat etruskit, alueemme ensimmäiset asukkaat, La Tusciassa. Valmistamme 136 tuotetta, jotka ovat korkealaatuisia ja perinteisen makuisia, koskaan itsestäänselviä...
Portfolio (7)
Belgia, Aubel
...jotka on valmistettu aitojen reseptien mukaan. Luonnollisia, houkuttelevia, yllättäviä, aitoja, kuten kaunis alueemme. Pitkään Groupe Detry on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita tuotteita, jotka vastaavat nykypäivän kulutustarpeita: - Vastaamme tiukimpiin normeihin: Valvontamenetelmät kaikilla tasoilla ja voimassa olevien normien tarkka noudattaminen - Hallitsemme laadun: Laadukkaan...
Ranska, Aix En Provence
... CAS’AIACCINA:ssa rakastamme hyviä asioita, miksi et hyödyntäisi niitä?! Laadukkaita tuotteita niille, jotka nauttivat niiden maistamisesta… Olemme onnistuneet ympäröimään itsemme alamme pätevillä ammattilaisilla, jotka ovat sitoutuneet ainoastaan tyydyttämään teidät. Olemme myös tiukasti sitoutuneet noudattamaan tiettyjä laatuvaatimuksia ja toimimaan HACCP-, IGP-, VPF- ja BIO-standardeja noudattaen. Seurantaa ja valvontaa toteutetaan näin ollen jokaisessa valmistusvaiheessa, raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme laadukasta lihatuotetta.
Espanja, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA panostaa tyypillisiin galicialaisiin tuotteisiin, kuten perinteiseen chorizoon ja cebolleroon, lacóniin, pancettaan, cacheiraan… mutta unohtamatta myös yleisempiä tuotteita, kuten hampurilaisia, makkaraa tai criolloa. Tietenkin kaikki tämä paikallisten raaka-aineiden laadulla, asiantuntevien käsien taidolla ja teknologisella infrastruktuurilla, joka voi vain edistää tuotteidemme erinomaisuutta.
Ranska, Saint-André-Le-Puy
... kuivuvat hitaasti perinteistä kypsytystä kunnioittaen. Yli 9 kuukautta kypsytettyinä ne paljastavat kaikki hienoutensa. MAUSTEVARRET Panostamme siihen, että valitsemme parhaat palat makkaramme valmistamiseen. Ne ovat peräisin olkapäästä, rinnasta tai kinkusta, pääasiassa Auvergnen tai Rhône-Alpesin alueelta, ja jokainen valittu liha liittyy taitavaan sekoitukseen. Näin varmistamme, että jokaisessa reseptissämme on sekä mureutta että voimakasta aromia. Luonnollinen suolitus tehdään käsin.
Portfolio (2)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play