Belgia, Beringen
Bruegel lihatuotteet, nuori ja dynaaminen yritys, joka on erikoistunut lihaan ja tuoretuotteisiin. Oletteko ammattilainen ja intohimoinen tuoreen ruoan parissa? Me olemme valmiina palvelemaan teitä laajalla valikoimalla lihatuotteita, salaatteja, juustoja, erikoisuuksia ja esipakattuja tuotteita.
Ranska, Les Aldudes
PIERRE OTEIZA -yhtiö tuottaa alueellisia elintarvikkeita. Tarjoamme kinkkuja, vatsanlihoja, rintafileitä, makkaraa, chorizoa, garbureita, soseita, foie gras -sydämiä, rillettejä, pateita, säilykkeitä, cassouletia, juustoja ja viiniä. Jakelumme kattaa Ranskan ja vientimarkkinat.
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... laatu on erinomainen, perustuen täysin luonnollisiin rehuihin. Koko tuotantoprosessi toteutetaan käsityöläislaboratoriossamme, tarkkaan tutkimukseen ja jatkuvaan kehitykseen perustuen, kunnioittaen perinteisen lihanjalostuksen taidetta, sen vakiintuneita ja havaittavissa olevia piirteitä. Lihatuotteemme lähetetään jakeluun ja kulutukseen tietoisina ja ylpeinä siitä, että tarjoamme kiistattoman laadukasta ja korkeaa kulinaarista perinnettä edustavaa ruokaa.
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Olemme pieni perheyritys, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus, ja omistamme paljon aikaa tuotteidemme hoitamiseen ja hellimiseen sekä erinomaisen tuotteen tarjoamiseen asiakkaillemme. Iberico-tuotanto ja -valmistus. Guijuelon Iberico-makkarat ja -kinkut. Iberico-kinkku. Guijuelon kinkku. Iberico-makkara. Guijuelon makkara. Tuore liha.
Cipressi in Chianti nasce a Radda in Chianti , borgo medievale rinomato per la produzione del vino Chianti Classico, in provincia di Siena, dove trova il suo fondamento etico e professionale nel rispetto della tradizione dei prodotti alimentari artigianali toscani. L’attività inizia in un piccolo locale a ridosso delle antiche mura medievali di Radda in Viale Venti Settembre, qui avviene la lavora...
Italia, Montegiorgio
Vuodesta 1932 Guido Marzetti on aloittanut viljan jauhamisen kivimyllyllä ja sianlihan kasvatuksen. Raakajammasteja ja kypsennettyjä kinkkuja, mortadelloja ja puhdasta sianlihaa sekä jodisuolaa. Korkealaatuinen kotimainen kypsä kinkku, joka on valmistettu tuoreesta kotimaisesta sianlihasta, gluteeniton, laktoositon.
Saksa, Gelsenkirchen
... ennakkovarauksella. Toimitusalueemme kattaa koko NRW:n, ja täällä käytämme vain omia lämpötilasäädeltyjä ajoneuvojamme (kaksikammiojärjestelmä), kun taas muut osavaltiot toimitetaan kuljetusliikkeiden kautta. Tiimimme koostuu tällä hetkellä yli 90 työntekijästä.
Ranska, MONTREUIL BELLAY
Andouillettien tuottaja suurille myymälöille, RHD, ravintola-alalle, tukkukauppiaille, hankintakeskuksille. Andouillettien valmistaja La Saumuroise, andouillettien Bonbergel ja andouillettien Champenoises puhdasta sianlihaa. Maaseudun andouillet 100% sianlihasta, pakattu vakuumiin. Andouillet La Saumuroise 100% sianlihasta, pakattu vakuumiin. Vanhan ajan valkoisen verimakkaran valmistaja, erittäin vähärasvainen makkaratehdas, pakattu vakuumiin. Andouillettit Saumur Champigny pakattu vakuumiin. Suolatuotteiden tuottaja suurille myymälöille, RHD...
Belgia, Wommelgem
... Pohjoismaihin. Valitsetpa minkä tuotteen tahansa, jokainen Schots-tuote erottuu hyvästä maustaan, luovasta koristelustaan ja korkeimmasta laadustaan, joka on vain aidosti käsityönä valmistetuilla tuotteilla. Pateemme, erityisesti erikoisteemapatet, ovat todellisia taideteoksia, sillä niissä ilmenee todellinen mestaruus. Työssä käytetään yleisiä teemoja: Joulu, Pääsiäinen, Kevät, Talvi, Ystävänpäivä, Karnevaali, ... mutta myös pateita valmistetaan eksklusiivisesti muutamille tärkeille asiakkaille.
Kroatia, Petrinja
... perinteitä kohtaan ja huipputeknologiaa. Tulevaisuudessa näemme Gavrilovićin yhtenä alueellisen talouden keskeisistä vetureista, kiistattomana globaalina johtajana ja perinteisten alueellisten lihaspesialiteettien edistäjänä. Intohimo lihaspesialiteettien luomiseen on ensisijainen syy olemassaolollemme, intohimo niin syvä, että siitä on tullut perinne, joka on kestänyt yli 300 vuotta. Missiomme on luoda erottuva maku ja varmistaa, että kuluttajamme nauttivat Gavrilovićin ainutlaatuisista herkuista.
Ranska, Foix
Luonnollisessa ja aidoissa ympäristöissä perhe ROUCH on vuodesta 1870 lähtien valmistanut todellisia paikallistuotteita, jotka ovat rustiikkisia ja täynnä makua. Ariégeoisin maalaishammas, kuivattu maksamakkara, Ariégeoisin tuhkamakkara, foie gras, ankka- ja villisianmuhennokset, hirvimakkarat jne... ROUCHin lihatuotteet valmistetaan Euroopan standardien mukaisessa laboratoriossa Ferrièresissä, Ariègen alueella.
Italia, San Giuseppe Vesuviano
... järjestetään yleensä kesäisin kenttäkeittiöiden kanssa. Yrityksemme toimii pääasiassa Itä-Euroopassa, sillä siellä ei ole varsinaisia ruokapalvelualustoja, ja tarjoamme palveluitamme mihin tahansa tilaisuuteen. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä laatuun että hintaan. Tuloksena on yritys, joka toimii vakavasti ja ammattimaisesti, taaten luotettavuutta kaikille tuotteilleen ja palveluilleen.
Makkaroiden ja salamin valmistaja.
Espanja, Montemolin
SIERRAMONTE ON PERHEYRITYS, JOKA ON ERITYISTÄN OMISTAUTUNUT IBERICO-SIAN MUUNTAMISEEN EXTREMADURASSA, JOKA ON IBERICO-JAHTIEN KOTI. TUOTANTO ON KÄSITYÖTÄ, JA SE ON AINA TEHTY KOTONA LUONNOLLISISTA AINEKSISTA JA ENSILUOKKAISISTA LIHOISTA, IBERICO-SIAN KINKKUJA JA OLKIA.
Ranska, Manosque
Le Séchoir des alpes on yritys, joka on erikoistunut elintarviketeollisuuteen, tarkemmin sanottuna lihatuotteiden ja suolatuotteiden tuotantoon. Perinteisen ja käsityöperinteen ansiosta, joka on siirtynyt isältä pojalle, Le Séchoir des alpes tarjoaa teille laadukkaita tuotteita, jotka edustavat kaikkia Provencen makuja.
Saksa, Versmold
Hienojen makkaratuotteiden ja lihatuotteiden valmistus.
Yli sadan vuoden kokemuksella, jota olemme siirtäneet eteenpäin viiden sukupolven ajan, toimimme sianliha-alalla huipputeknologisessa laitoksessamme. Ammattitaitoisten työntekijöidemme ansiosta takaamme parhaan laadun. 100 % ITALIALAINEN TUOTE. Herkullinen maku makkaroissamme ja lihassamme on kuuluisa:...
Belgia, Poederlee
...Dela on kokonaisratkaisujen tarjoaja lihatuotteille, juustoille ja tuoreille erikoistuotteille. Dela ja sen työntekijät takaavat henkilökohtaisen lähestymistavan, ja heidän palvelunsa on epäilemättä lisäarvo: tarkasta tavarankäsittelystä ammattimaiseen myynnin tukeen, neuvontaan, maistamiseen ja muuhun. Tiiminsä kerryttämän asiantuntemuksen ansiosta asiakas voi Dela:lta saada "avaimet käteen" -konseptin.
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino on valmistanut lihatuotteita yli neljäkymmentä vuotta. Alueen erityistuotteisiin kuuluvat carne salada ja speck; yritys valmistaa myös perinteisiä italialaisia lihatuotteita, kuten keitettyjä kinkkuja, raakoja kinkkuja, salameja ja pekonia. Salumificio Trentino -brändi on esimerkki modernista ja dynaamisesta yrityksestä, joka on osannut yhdistää perinteen erilaisiin ruokamalleihin. Yritys on aina ollut tarkka laadun saavuttamisessa, ja vuodesta 2006 se on sertifioinut laatujärjestelmänsä standardin UNI EN ISO 9001:2008 mukaisesti.
Belgia, Gent
... huoneenlämmössä. Pitkän säilyvyyden ja kätevän (yksittäisen) pakkauksen ansiosta tuotteet ovat ihanteellisia myytäväksi eri kanavissa: suurjakelu, tukkukauppa, myymälät, huoltoasemat, cash & carry, automaatit jne. Breughelillä on myös useita tuotteita, jotka sopivat paremmin kylmäkaappiin: (Knack) So-Si Frankfurterit, kuivat makkarat multipaketeissa ja Apero mini-maalaistalon makkarat. Tuotanto asiakkaan spesifikaatioiden mukaan ja yksityiset merkit ovat neuvoteltavissa. Breughel takaa ylimääräisen laadun ja erinomaisen, joustavan palvelun!
Ranska, Lacaune
... valmistamalla aitoja tuotteita. Hyvä maku menneisyydestä on säilytetty, mutta siihen on tuotu moderni kosketus. Pitkästä perhesukupolvesta periytyneet taidot Lacaunen lihatuottajilta Lacaune on kylpyläky village, joka sijaitsee Haut Languedocin luonnonpuiston sydämessä. Sijaiten 800 metrin korkeudessa, sen ilmaston puhtaus ja raikkaus ovat ratkaisevia laadukkaiden lihatuotteiden, kuten kuivattujen kinkkujen, kuivattujen makkaran ja kuivatun makkaran valmistuksessa ja kypsyttämisessä. Juuri täällä, merituulien ja vuoristotuulien myötä, tuotteidemme kypsyminen tapahtuu hitaasti.
Belgia, Bruxelles
Ardenia SA on erikoistunut belgialaiseen käsityölihaan. Meiltä löydät kaikenlaisia valkoisia ja mustia verimakkaroita, jopa pähkinä-, aprikoosi-, rusina-, sieni-, kaali- ja tryffelimakkaroita. Meidän lihatuotteemme valmistetaan käsityönä ja parhaalla mahdollisella huolella, ottaen huomioon tiukimmat laatuvaatimukset. Ardenia on takuusi palvelusta ja laadusta belgialaisen käsityölihan erikoisuuksissa (verimakkarat, paistipää, Breughel-paistipää, vasikanpää, kip kap, Ardennin pate, …)...
Belgia, Ingelmunster
Dobbels on hienojen lihatuotteiden valmistaja. He tarjoavat: Marinoituja lihatuotteita, Pekonia, Kinkkua, Erilaisia (Lihaleipä, Galantine, Rasva), Naudanlihaa, Makkaroita, Piirakoita.
Italia, Dobbiaco
Tirolilainen pekoni - Makkarat - Keitetyt kinkut - Tuoreet lihat...
Italia, Quattro Castella
Maatalousalan ryhmä FERRARINI Keitetyt ja raakat...
Ranska, Rungis
Spé ré -yhtiö sijaitsee Rungisissa. Tarjoamme alueellisia lihatuotteita, kuten foie gras, tuoreita tuotteita, valmiita salaatteja, lohta... Olemme aina olleet sitoutuneita parhaiden tuotteiden löytämiseen Ranskan ja ulkomaiden maakunnista. Yhtiö, joka on lihatuotteiden tukkumyyjä, perustettiin vuonna 1975 ja se aloitti toimintansa Rungisin MIN:ssä jo vuonna 1978. Erikoisuutemme ovat pääasiassa alueelliset lihatuotteet, foie gras, Label Rouge -lohi, tuoreet tuotteet ja myös valmiit salaatit. Gastronomia: Alueellisten ja ulkomaisten erikoisuuksien valmistus. Puh. : 01 46 87 33 00.
Ranska, Montreuil Bellay
... vaihe, jolloin niitä hemmotellaan eniten, sillä niiden on sitten jäähdyttävä tarkasti aikarajoitettuina vaiheina. Sitten tulee kypsymisen aika kuivurissa, jossa lämpötila- ja kosteusolosuhteita valvotaan tiukasti useiden viikkojen ajan.
Korkea lihalaatu on meille itsestäänselvyys. GEZER-lihafabrikka on varustettu nykyaikaisimmilla laitteilla Euroopan standardisoidussa ja sertifioidussa lihafabrikassa Saksassa.
Saksa, Berlin
Puolan kauralla ruokitut hanhet, tuoreina ja pakastettuna.
...Katalonialaisen lihatuotteen valmistaja, Salaisons Olésa tuottaa katalonialaisia fuetteja, jotka ovat erinomaisesti soveltuvia jälleenmyyntiin markkinoilla. Valmistamme myös mini-salamia, joita kutsutaan "buchetteiksi", 10 grammaa, ja meillä on jatkuvasti yli 10 makua saatavilla.