Italia, Radicofani
...Pecorino-juusto, vanha delattoiso, on kypsytetty juusto, jonka paino on noin 1,9 kg. Saatavana kokonaisena, irtotavarana; kokonaispakkaus vakuumissa 1,9 kg, puolikkaan vakuumipakkaus 0,950 kg; neljänneksen vakuumipakkaus 0,450 kg. Saatavana myös 0,500 kg:n muodossa.
Portfolio (48)
Ranska, Paris
... Crunchy -herkut ovat täydellisiä kasvaville pennuille, pienille roduille tai yksinkertaisesti päivittäiseksi palkkioksi kaikille aikuisille koirille. Ihanat kaikille yli 4 kuukauden ikäisille koirille ja pennuille, jokainen herkku tarjoaa täydellisen tasapainon, ei liian kovaa eikä liian pehmeää, pieninä maukkaina ja 100 % herkullisina palasina! Koiran koko: 5 kg max A la carte: Juusto Analysoitavat ainesosat: Raakaproteiini 65,0 % / Raakaöljyt 9,5 % Lehmänmaito: Sivutuotteet Pureskelutaso: Taso 1 - Pieni pureskelija...
Portfolio (115)
Saksa, Hamburg
... yhdessä ja tarjoavat ihanteellisen tasapainon vauvan nopean kasvun ja kehitysvirstanpylväiden tukemiseksi. Kun pieni tutkijasi alkaa ryömiä ja ottaa ensimmäisiä askeliaan, varmistaa jatkoateriamme, että hän saa kaiken tarvitsemansa kukoistaakseen.
Portfolio (180)
Belgia, Nivelles
... Alain Vedrinesin, mestarijuustontekijämme, valmistama ja ikivanhaan reseptiin perustuva 1815 Waterloo sopii täydellisesti juhlistamaan kuuluisimman taistelun kaksisataavuotispäivää. Se on valmistettu Vielsalmin vihreän alueen luomumaidosta ja sillä on kaikki edellytykset tarjota valtava aistielämys laadukkaiden tuotteiden ystäville. Pyöreän muotoinen, tämä pieni reikärikas juusto kypsyy kuorensa alla yli kaksi kuukautta, jotta se voi iloisesti liittyä kaikkiin aterioihisi. Hyvä joka puolella! Raastettuna gratinien päälle, maustamaan ruokia...
Ranska, Auxerre
...{"Nez":"monimutkainen mausteiden ja lakritsin aromikimara, jossa on paahteinen vivahde","Accord metvin":"punainen liha, valkoinen liha, juusto","Appellation":"Margaux","Conditionnement":"6 pullon 75cl pahvilaatikko","Le conseil de l'œnologue":"tarjoillaan 16–18 °C:ssa","Label":"Appellation d'Origine Contrôlée","Bouche":"pehmeä hyökkäys, hedelmäinen, pieni puumainen vivahde, elegantit tanniinit...
Portfolio (190)
Saksa, Laucha
LeHA GmbH on pieni, innovatiivinen yritys Etelä-Saksin Anhaltin alueelta, jonka pääkonttori sijaitsee suoraan Saksan pohjoisimman viinialueen, Saale-Unstrut-laakson, keskuksessa. Vuodesta 2002 lähtien LeHA on toiminut Saksan elintarvikemarkkinoilla ja voi ylpeänä katsoa taakseen todellista menestystarinaa. Korkean innovatiivisuuden ansiosta yritys on pystynyt jatkuvasti laajentamaan ja...
Portfolio (9)
Belgia, Peer
Breugel-juusto, ainutlaatuinen maussa ja laadussa.
Belgia, Brugge
85 vuoden ajan olemme valinneet parhaat juustot koko Euroopasta: AOC-juustot, raakamaitojuustot, artisanaalisten juustonvalmistajien erikoisuudet, suoraan tilalta tulevat eksklusiiviset juustotuotteet, kovia - puolikovia ja pehmeitä juustoja,... Laadun ja hienostuneisuuden vaistolla juustonmaistajamme kokoavat laajimman ja valikoidun juustovalikoiman Irlannista Italiaan. Suora tuonti, optimaalin...
Alankomaat, Amsterdam
KaasKraam on verkkokauppa, joka keskittyy laatuun. Käsityöjuustoja suoraan tilalta, raakamaitojuustoja alppiniityiltä tulevilta lehmiltä ja herkullisia juustotarjottimia. KaasKraamilla on kaikkea.
Belgia, Izier
Yksin, perheen kanssa tai ryhmässä, tule tutustumaan tai uudelleen tutustumaan: - Elämän luonnollinen kierto; - Ozon vuohitila uudessa ympäristössään; - Maitoa kerääminen, automaattinen ruokinta (ainutlaatuinen Belgiassa); - Päivä vuohitilalla Goatstory-videomme kautta; - Tuotteidemme maistelu; - Pieni myymälämme (meidän ja alueemme juustot (vuohi, lehmä, lammas), elintarvikkeet ja käsityöt alueeltamme); Ja jos et voi päättää lähteä, toivotamme sinut mielellämme tervetulleeksi maalaistaloon (telttailu tai majoitus) erityisessä ympäristössä!
Ranska, Rungis Cedex
Kuka me olemme? ALAZARD, pieni parisiilainen tila: Teidän erikoisosaaja ravintolatuotteissa Rungisissa. Maitotuotteiden tuottajan, Desaillyn perheen, tarina Rungisissa alkaa vuonna 1935 Pariisin Hallesista, jossa Maurice Desailly aloittaa juustonvalmistustoimintansa. Toisen maailmansodan jälkeen hänen poikansa, myös nimeltään Maurice, ottaa toiminnan haltuunsa ja avautuu eurooppalaiseen tuonti- ja vientikauppaan tuomalla 1960-luvulla juustoa Hollannista. Luonnollisesti maaliskuussa 1969 yrityksemme osallistuu ...
Ranska, LANNE EN BARETOUS
LAMMASJUUSTON MYYNTI (AOC OSSAU-IRATY), LEHMÄ, SEKOITUS (vuohi/lammasta), MAALAISVUOHENJUUSTO. Tuottajat 3 Béarnaise laaksosta: Aspe, Ossau, Barétous...
...Kun Ferdinando Bagarani perusti Mamma Maremma -juustolan, se oli vain pieni laboratorio, jossa valmistettiin pääasiassa ricottoja ja pari erilaista caciottaa. Puolen vuosisadan aikana valikoima on rikastunut makuilla ja koostumuksilla, jotka ovat juurtuneet perinteeseen ja alueen erityispiirteisiin. Se Maremma, jota Macchiaioli-taiteilijat ylistivät ja jota Giosué Carducci kutsui "makeaksi maaksi".
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play