...Kuba alkuperäinen juhlacocktail. Meidän versio on valmistettu sekoituksesta rommia, jota on makeutettu Meksikon luom agavesiirapilla.
HUOMIO:
Hemingway sanoi, että "juominen on tapa päättää päivä", ja jos se tapahtuu Daïquirin kanssa, se on vielä parempaa.
Profiili: Harmooninen, raikas, hapokas vivahde
Aste: 17 % alko
Ferrand-talon rommi
Maatalousrommi
Luom agavesiirappi
Itse valmistettu hapottaja...
...Fykosyaniini on sininen pigmentti, joka on uutettu spirulinasta.
Kaava, jossa on 10 g/L pitoisuus.
Kylmäuuttaminen, ilman liuottimia, mekaanisella menetelmällä.
Kaava on ilman lisäaineita tai glyserolia, pigmentti on stabiloitu agavesiirapissa pienen alkoholimäärän kanssa. Ainesosat: Agavesiirappi, Vesi, Alkoholi, Fykosyaniini (10 g/L) uutettuna meidän spirulinastamme.
...Agavesiirappi Meksikosta pakattuna 25 kg ämpäriin. Agavesiirappi on luonnollinen makeutusaine, joka saadaan agave-kaktusten mehun uuttamisesta, jotka kasvavat Meksikon eteläosien tuliperäisissä maaperissä. ECOCERT-sertifioitu.
...Keski- / puolikokoiset luomukurkut, valmistettu Alsacen perinteisellä reseptillä, joka kunnioittaa etikan ja sokerin hienovaraista tasapainoa saadakseen aikaan hienostuneen makeahapan maun säilyttäen samalla kurkkujen rapeuden.
Ainesosat: Kurkut*, etikka*, vesi, ruokosokeri*, tiivistetty agavesiirappi*, tilli*, paprikat*, sipulit*, sinapinsiemenet*, merisuola. *Ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä.
Saatavilla myös 37cl ja 1700ml purkeissa.