Saksa, Gnarrenburg
... vegaanien keskuudessa. Myös ravintola-alalla agavepaksuainetta käytetään mielellään, esimerkiksi cocktaileissa. Meksikossa eri agavelajikkeista valmistettu raaka-aine koostuu glukoosista, mutta pääasiassa fruktoosista (noin 80 %), mikä antaa sille erittäin matalan glykeemisen indeksin. Agavepaksuainetta käytetään usein sokerin korvikkeena, ja erityisesti vegaanit käyttävät sitä myös hunajan sijasta. Se on hieman makeampaa kuin mehiläistuote. BIO Agavesiirappi liukenee nopeasti ja sitä on saatavilla eri värisävyissä ja erilaisissa...
Portfolio (10)
Saksa, Buxtehude
...Agavesiirappi koostuu lähes 100 % fruktoosista, jolla on erityisen korkea liukoisuus ja joka on noin 1,2 kertaa makeampaa kuin tavallinen ruokosokeri. Tätä makeaa siirappia pidetään myös vegaanisena makeutusaineena ja sokerin korvikkeena kotona.
Portfolio (85)
Puola, Brzozów
...Agavesiirappi on 30 % makeampaa kuin sokeri. Toisaalta korkea fruktoosipitoisuus ja glukoosin läsnäolo tekevät siitä glykeemiseltä indeksiltään alhaisemman (15-30 GI) kuin valkoinen sokeri (sakkaroosi). Kuitenkin sen energiapitoisuus on samanlainen. 100 grammassa on noin 310 kaloria (1 ruokalusikallisessa on noin 50 kaloria). Agavesiirapin nauttimisen jälkeen verensokeritaso ei nouse yhtä paljon...
Portfolio (781)
Saksa, Bad Bentheim
... käyttötarkoitukset Agavesiirappeja käytetään sokerin korvikkeena, hunajan korvikkeena (vegaanien toimesta) ja erilaisissa myslipatukoissa sitojana. Vaalean värinen agavesiirappi on miedon ja lähes neutraalin makuinen, joten sitä käytetään usein herkän makuisissa ruoissa ja juomissa. Agavesiirapin terveelliset ominaisuudet Agavesiirappi on runsas fruktoosin lähde, jolla on matala glykeeminen indeksi. Tämä...
Portfolio (549)
Ukraina, Novomoskovsk
...kirsikalla, seesaminsiemenellä, ilmakuivatulla amarantilla, 100 g, Healthy Generation - Ainesosat: raastettu kaakao, kaakaovoi, luomu agavesiirappi, osmoottisesti kuivatut kirsikat, paahdetut seesaminsiemenet, ilmakuivattu amarantti, suola, tiivistetty omenamehu, luonnollinen vaniljan maku. Sisältää makeutusaineita. Ravintoarvo per 100 g tuotetta: Proteiinit – 7,5 g Rasvat – 39,0 g Hiilihydraatit – 37,0 g Energiarvo per 100 g tuotetta: 529 kcal (2215 kJ) Paino: 100 g...
Portfolio (44)
Ranska, Brignais
....) (kaakaomassa*, kaakaovoi*, kookossokeri*), mustikat* 4,5% (metsämustikka*, tiivistetty omenamehu*), agavesiirappi*, riisipallerot*, kaakao*. *Luomutuotteet. Saattaa sisältää jälkiä muista pähkinöistä, maidosta, soijasta. Ravintoarvot per patukka Energia: 591 kJ / 141 kcal Rasvat: 7,1 g (joista tyydyttyneet rasvahapot: 3,6 g) Hiilihydraatit: 15 g (joista sokerit: 5,9 g) Kuitu: 2,5 g Proteiini: 2,9 g Suola: 0,03 g Paino: 30 g LUOMU: Kyllä 100% Kasvis: Kyllä...
Portfolio (26)
Ranska, Neufmoutiers-En-Brie
...Kuba alkuperäinen juhlacocktail. Meidän versio on valmistettu sekoituksesta rommia, jota on makeutettu Meksikon luom agavesiirapilla. HUOMIO: Hemingway sanoi, että "juominen on tapa päättää päivä", ja jos se tapahtuu Daïquirin kanssa, se on vielä parempaa. Profiili: Harmooninen, raikas, hapokas vivahde Aste: 17 % alko Ferrand-talon rommi Maatalousrommi Luom agavesiirappi Itse valmistettu hapottaja...
Portfolio (18)
Ranska, Moringhem
...Fykosyaniini on sininen pigmentti, joka on uutettu spirulinasta. Kaava, jossa on 10 g/L pitoisuus. Kylmäuuttaminen, ilman liuottimia, mekaanisella menetelmällä. Kaava on ilman lisäaineita tai glyserolia, pigmentti on stabiloitu agavesiirapissa pienen alkoholimäärän kanssa. Ainesosat: Agavesiirappi, Vesi, Alkoholi, Fykosyaniini (10 g/L) uutettuna meidän spirulinastamme.
Portfolio (14)
Alankomaat, Amsterdam
...Kevyt agavesiirappi on luonnollinen fruktoosimakeutusaine, joka on uutettu Agave Salmeana -kasvista, Meksikon sinisestä agavekasvista. Siirappi kerätään agavekasvin ytimestä, joka voi painaa 23–70 kg. Kasvin lehtien poistamisen jälkeen mahla uutetaan, suodatetaan ja kuumennetaan agavesiirapin tuottamiseksi. Se on 1,4 kertaa makeampaa kuin jalostettu sokeri ja siinä on lähes puolet hiilihydraattikaloreista. Alkuperä: Meksiko...
Portfolio (115)
Ruotsi, Åkersberga
Naturell AB:ssä olemme tehneet ekologisesta ruoasta standardin. Uskomme maailmaan, jossa 100 % ekologiset elintarvikkeet ovat normi. Ekologisten elintarvikkeiden asiantuntijana tarjoamme korkealaatuisia tuotteita. Näin olemme vähitellen ja varmasti tulleet johtavaksi yritykseksi ekologisten elintarvikkeiden alalla. Mutta teemme paljon muutakin kuin vain myymme ekologista terveellistä ruokaa tukkum...
Portfolio (201)
Saksa, Trittau
...Agavesiirapin valmistuksessa käytetään yksinomaan agavekasvin sydäntä. Sadonkorjuun jälkeen hedelmä pestään, pilkotaan ja makea mehu puristetaan ulos. Kasvikuituja ja sameutta suodatetaan pois. Mehun hellävarainen tiivistäminen alkaa, finsä mehu saavuttaa halutun viskositeetin. Agavesiirappi sopii erinomaisesti ruokien, mehujen ja virvoitusjuomien makeuttamiseen. Maku: kinuski tai hieman maltainen Aroma: kinuski, maltainen Väri: meripihkanvärinen...
Portfolio (9)
Meksiko, Guadalajara
Ranska, Villemandeur
...Agavesiirappi Meksikosta pakattuna 25 kg ämpäriin. Agavesiirappi on luonnollinen makeutusaine, joka saadaan agave-kaktusten mehun uuttamisesta, jotka kasvavat Meksikon eteläosien tuliperäisissä maaperissä. ECOCERT-sertifioitu.
Portfolio (127)
Ranska, Paris
...Urheilijoiden liittolainen. Maissihiutaleet, manteli, hasselpähkinä, chia, kurpitsansiemenet, auringonkukansiemenet, seesami, kookosöljy, agavesiirappi, goji-marjat ja karpaloita. Ilman valkaistua sokeria ja runsas kuituja Allergeenit: seesami, pähkinät, mahdollisia gluteenijäämiä Säilytettävä kuivassa paikassa Per 100g: KCAL: 423 Rasvat: 13g Hiilihydraatit: 64g Kuitu: 4,1g Proteiinit: 7g...
Portfolio (27)
Ranska, Mietesheim
...Keski- / puolikokoiset luomukurkut, valmistettu Alsacen perinteisellä reseptillä, joka kunnioittaa etikan ja sokerin hienovaraista tasapainoa saadakseen aikaan hienostuneen makeahapan maun säilyttäen samalla kurkkujen rapeuden. Ainesosat: Kurkut*, etikka*, vesi, ruokosokeri*, tiivistetty agavesiirappi*, tilli*, paprikat*, sipulit*, sinapinsiemenet*, merisuola. *Ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä. Saatavilla myös 37cl ja 1700ml purkeissa.
Portfolio (80)
Ranska, Cournon D'auvergne
...Keitetyt perunakuutiot*(57%), keitinvesi, auringonkukkaöljy*, sipuli*, sitruunamehu*, agavesiirappi*, suola, tajineseos*, valkosipuli*, timjami*. Energia: 575 kJ (138 kcal) Rasvat: 7,9 g Joista tyydyttyneitä rasvahappoja: 0,9 g Hiilihydraatit: 10,2 g Joista sokereita: 3,2 g Proteiinit: 4,7 g Suola: 0,6 g...
Portfolio (37)
ufs.country_names.RU, Kostomuksha
...Tuote on pastöroitu. Ainesosat: Suoraan puristettua VILLIMARJA-mehua 19%, makeutusaine – luomu agavesiirappi, vettä. Ilman säilöntäaineita ja keinotekoisia lisäaineita. Säilytä poissa suorasta auringonvalosta, temperatuurissa +2°C - +25°C ja suhteellisessa kosteudessa enintään 75%. Säilytyksessä luonnollinen sedimentti pulpista on sallittu. täytä hyvin ennen juomista. Avatun tuotteen säilytys enintään päivän temperatuurissa +2°C - +6°C. Parasta ennen -päivämäärä on 24 kuukautta valmistuspäivästä, joka on merkitty etiketin alaosaan. STO 65532222–007–2021...
Portfolio (9)
...-nektari: Tämä nektari on suodattamaton tuote, joka on valmistettu Bioland-raparperista Osnabrückin alueelta. Agavesiirappi toimii tässä vaihtoehtoisena makeutusaineena. • Raparperi-schorle: Valmiiksi sekoitettu, jossa on korkea osuus raparperimehua (40 %), vettä ja fruktoosia, hiilihapotettu. Raparperi-schorlemme on alkoholittomana ja nyt saatavilla myös 0,7 litran pullossa. Nauti schorle jääkylmänä, ripauksella Aperolia.
Portfolio (9)
Saksa, Hamburg
... viidennessä sukupolvessa. Pääkonttori on ollut Hampurissa sen perustamisesta lähtien. Tuotevalikoima koostuu pääasiassa luonnollisista makeutusaineista, jotka tarjotaan mahdollisimman luonnollisina. Näihin kuuluvat hunaja, erilaiset siirapit kuten vaahterasiirappi, agavesiirappi, riisi-siirappi, taatelisiirappi tai kookospalmusiirappi, sekä muut mehiläistuotteet (vaha, propolis, siitepöly), agavekasvin...
Luomutuotteiden tuonti ja markkinointi Meksikosta: Aloe Vera, Habanero-tahna, Damiana, agavesiirappi jne.
Suositut maat tälle hakutermille