Ranska, Bertrimoutier
...Ranskalainen yritys, joka on erikoistunut viiriäisten kasvatukseen Vosgesin alueella. Yli 50 vuoden ajan tämä perheyritys on keskittynyt eläinten hyvinvointiin ja laatuun. Viiriäiset syntyvät, kasvatetaan, teurastetaan ja käsitellään omissa tiloissamme. Käytämme paikallisia kasvipohjaisia rehuja. Asiantuntemuksemme perustuu osittain eläinten valinnan taitoon ja osittain erinomaisiin kasvatusolosuhteisiin. Markkinoimme kaikkia tuoreita/pakastettuja tuotteitamme Ranskassa, Euroopassa ja vientiin.
Portfolio (68)
Ranska, Le Plessis Robinson
... Yhdysvalloissa kutsutaan Countrysideksi. Rauhallinen ja lempeä, lehmä elää tasangoilla, joissa se ruokkii itseään heinällä. Sen marmoroitu liha on äärimmäisen mureaa ja mehukasta. Aito amerikkalaisen kasvatuksen todellinen tunnusmerkki, Black Angus -rotu nautitaan perheen, ystävien ja kaikissa maan Steak House -ravintoloissa. Viande du Monde & Tradition Bouchère Française, filosofia, jonka Grand...
Portfolio (9)
Ranska, Rochonvillers
... olevaa laadukasta lihaa. Tarjoamme naudanlihaamme suurissa ja keskikokoisissa myymälöissä (GMS), kunnallisille laitoksille (koulut, keskuskokkikoulut) ja horeca-sektorille. Jokainen pala leikataan huolellisesti, pakataan alipaineeseen ja merkitään täydellistä jäljitettävyyttä varten. Meillä on myös mahdollisuus toimittaa teille liha ruhoina. Pidämme tärkeänä varmistaa lihan tiukka jäljitettävyys...
Portfolio (15)
Ranska, Saint-Fraimbault
Tervetuloa DEGUSTONFOIN:iin, teidän ensisijainen kumppaninne naudanlihan ammattilais tarpeisiin. Yrityksemme on omistautunut laadukkaan lihan valintaan ja jakeluun ravintola- ja gastronomia-alan ammattilaisille. Teemme tiivistä yhteistyötä huolellisesti valittujen paikallisten kasvattajien kanssa varmistaaksemme poikkeuksellisen lihan, joka on kasvatettu eläinten ja ympäristön kunnioittamisen...
Portfolio (15)
Ranska, Ploufragan
... rouge" vuonna 2013. Nämä eri alat, samoin kuin lihatuotteiden jalostus, perustuvat tiukkoihin kasvatusnormeihin, jotka keskittyvät eläinten hyvinvointiin ja erityiseen osaamiseen, tavoitteena tarjota kuluttajille laadukkaita ja maukkaita tuotteita. Les Fermiers d'Argoatilla on nykyään 320 jäsentä, joista 260 on kasvattajia ja 60 yritystä (rehuvalmistajat, teurastamot, tekniset organisaatiot...
Portfolio (4)
Ranska, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS on yritys, joka sijaitsee Bourg-en-Bressessä Ain-osastolla. Yritys tarjoaa eläinten teurastus-, leikkaus-, luuttamis-, puhdistus- ja pakkauspalveluja kaikentyyppisille lihalle: naudanliha, sianliha, siipikarjaliha,... Leikkaus- ja pakkaustyöpajamme varmistaa tarkan työn laadukkaiden lihatuotteiden takaamiseksi. Lihamme lähetetään koko Ranskan alueelle, ja viennissä tuotteitamme myös koko Eurooppaan. Lisätietoja palveluistamme saat ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Vastaamme mielellämme mahdollisimman nopeasti.
Ranska, Rungis
POMMIER TREPIN COUSIN: Eläinten sisäelimet ja liha suurissa erissä Rungisin kansainvälisillä markkinoilla.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play