Ranska, Grasse
...Paksuntajat, hyytelöitysaineet, happamuudensäätöaineet, säilöntäaineet... Elintarviketeollisuudessa käytetään useita lisäainekategorioita. Usein käytetään luonnollisista lähteistä peräisin olevia tuotteita, kuten Agar Agar, joka saadaan erilaisista levistä. Nykyajan luovassa ruoanlaitossa, erityisesti molekyylikokin keittiössä, useat ammattilaiset käyttävät teksturoijia hienosäätämään ja...
Portfolio (186)
Ranska, Malataverne
...Ainesosat Maksaa, kaula, sianrasva, piquillos, siannahka (alkuperä Ranska), suola, piment d'Espelette (0,4%), munanvalkuainen, happamuudensäätöaine natriumasetaatti, antioksidantit natriumaskorbaatti. Kuorrutus naudanjelatiini, dekstroosi, suola, sakeuttajat E407, E415, makuaineet E621, happamuudensäätöaineet E330, aromit (maito) Baskimaalainen pate, perinne Baskimaalla, sen maine on jo...
Portfolio (188)
Ranska, Mietesheim
...Wasabin juuret, vesi, auringonkukkaöljy, vehnäjauho, etikka, suola, muunneltu tärkkelys, happamuudensäätöaineet: natriumasetatti, sitruunahappo, sakeuttamisaine: ksantaanikumi, luonnolliset aromit, säilöntäaineet: kaliumsorbaatti, natriumdisulfiitti, väriaine: titaanidioksidi. Saatavilla myös 35 g purkissa, 200 g purkissa ja 1 kg ämpärissä.
Portfolio (80)
Ranska, Les Pavillons-Sous-Bois
...Kasviuutteista valmistettu virkistävä juoma, makeutusaineilla. Ainesosat: Hiilihapotettu vesi; väriaine E150d; happamuudensäätöaineet fosforihappo, natriumsitraatti; makeutusaineet aspartaami, asesulfami K; luonnolliset aromit (kasviuutteet), mukaan lukien kofeiini.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play