Ranska, Marseille
Erikoistunut italialaisten elintarvikkeiden tuontiin Ranskassa ammattilaisille. Italialaisten tuotteiden tukkumyyjä: italialaiset juustot, italialaiset leikkeleet, italialaiset kastikkeet. Italialaisten tuotteiden jakelu: tukkumyyjät, GMS, herkkukaupat, teollisuus, ravintoloitsijat. Italialaisten erikoisuuksien tuonti suoraan Italiasta tuoreina ja pakastettuina. Toimitukset ympäri Ranskaa tuore...
Portfolio (9)
Ranska, LANGEAIS
Juustoteknologiaan sovellettavan muoviteollisuuden asiantuntija, Servi Doryl suunnittelee, valmistaa ja markkinoi ympäri maailmaa juustomuotteja, muottiblokkeja, koagulointialtaita, valutustasoja ja monia muita tuotteita, jotka on tarkoitettu erilaisten pehmeiden ja puristettujen juustojen valmistamiseen. Vuodesta 1972 lähtien Servi Doryl on kehittänyt ainutlaatuisia tekniikoita levyjen ja osien ...
Portfolio (68)
Ranska, Montmorot
...Affinage "Tradition" tarkoittaa, että nämä Comté-juustot on kypsytetty perinteisellä Comté-menetelmällä, jota käytettiin yrityksemme perustamisen aikaan lähes 140 vuotta sitten. Comté-juustojen kypsytys tapahtuu siten, että optimaalinen fermentaatio saavutetaan. Jokainen juustokiekko kulkee vähintään kolmen kellarin läpi, joissa jokainen...
Portfolio (18)
Ranska, Aboncourt-Gesincourt
... juustojen toimittamisen erittäin lyhyissä aikarajoissa viidelle mantereelle. Juustovalmistaja tarjoaa asiakkailleen nopean toimituksen lentokoneella tai pakastettuna toimituksena. Pâturages Comtois -juustot ovat erityisesti arvostettuja Yhdysvalloissa, sillä Yhdysvaltain markkinat edustavat yksinään 20 % yrityksen vientituloista. Juustosuuskunta on osannut sopeutua kuluttajien, jakelijoiden, logistiikan ja sääntelyn vaatimuksiin tyydyttääkseen amerikkalaista asiakaskuntaansa. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!
LARZACIN PASTORIN JUUSTO-OSUUSKUNTA on vuonna 1996 perustettu osuuskunta, joka mahdollistaa 20 tuottajan kokoontumisen "LARZACISTA" ja "LEVEZOU-vuorilta" AVEYRONISSA luodakseen valikoiman erityisiä lampaanjuustoja. Tämän saavuttamiseksi heidän tommansa kypsytetään luonnollisessa kellarissa, joka sijaitsee neljä kerrosta maan alla, mikä antaa niille ainutlaatuisen maun ja kukkivan kuoren. Yli 11 v...
Creusois-juustojen valmistaja. Perinteisten lehmänjuustojen valmistaja. Limousinin termisoitua maitoa käyttävän juuston tuottaja. Limousinin raakamaitojuustojen valmistaja. Creusois-juustot termisoidusta lehmänmaidosta. Limousinin juustojen valmistaja: Limouson perinteinen kypsytys, Limouson puhdas perinne. Limousin-juustojen valmistaja, jotka on muotoiltu kauhalla. Juustonvalmistaja, joka tekee camembert-juustoa ranskalaisille.
Ranska, Marcolès
... kypsytys ja vanheneminen kastanjapuusta tehdyssä tynnyrissä tekevät siitä todella ainutlaatuisen hydromelin, joka yllättää monet viinin ystävät. Apis terrae -hydromelia tarjoillaan esimerkiksi aperitiivina, mutta myös ja erityisesti alkuruokien ja jälkiruokien, kuten foie gras'n, siipiruokien (etanoita, gambasia...), juustojen, tumma suklaan ja kuivattujen hedelmien kanssa. Uudet makuyhdistelmät ovat...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play