Ranska, Marseille
Erikoistunut italialaisten elintarvikkeiden tuontiin Ranskassa ammattilaisille. Italialaisten tuotteiden tukkumyyjä: italialaiset juustot, italialaiset leikkeleet, italialaiset kastikkeet. Italialaisten tuotteiden jakelu: tukkumyyjät, GMS, herkkukaupat, teollisuus, ravintoloitsijat. Italialaisten erikoisuuksien tuonti suoraan Italiasta tuoreina ja pakastettuina. Toimitukset ympäri Ranskaa tuore...
Portfolio (9)
Italia, Noci
Ignalat-juustola on keskikokoinen perheyritys Puglian alueelta, joka on toiminut markkinoilla vuodesta 1948 ja erikoistunut maitotuotteiden valmistukseen käyttäen ainoastaan valikoitua puglialaista lehmänmaitoa. Ignalat tuottaa erilaisia maitotuotteita: tuoreita, savustettuja, kypsytettyjä sekä erilaisia tyypillisiä puglialaisia erikoisuuksia, kuten mozzarella nodino ja treccia, burrata, savustett...
Portfolio (10)
Ranska, LANGEAIS
Juustoteknologiaan sovellettavan muoviteollisuuden asiantuntija, Servi Doryl suunnittelee, valmistaa ja markkinoi ympäri maailmaa juustomuotteja, muottiblokkeja, koagulointialtaita, valutustasoja ja monia muita tuotteita, jotka on tarkoitettu erilaisten pehmeiden ja puristettujen juustojen valmistamiseen. Vuodesta 1972 lähtien Servi Doryl on kehittänyt ainutlaatuisia tekniikoita levyjen ja osien ...
Portfolio (68)
Italia, Parma
...Greci Yleiset Varastot, huipputeknologinen yritys juustojen kypsyttämisessä, pääasiassa Parmigiano Reggiano.
Portfolio (4)
Espanja, Alaior-Menorca-Islas Baleares
... vanhentunut ruskea, hieman kovempi rakenne ja kehittyneet, intensiiviset maut ja aromit, jotka jäävät pitkäksi aikaa suuhun. Juusto on voittanut Super Gold -mitalin World Cheese Awards 2019-2020, pronssimitalin World Cheese Awards 2018-2019, 1. sijan kypsytettyjen juustojen kategoriassa D.O.P. Mahón-Menorca -kilpailussa 2018, kultamitalin Gourmet Quesos 2017, ja 1. sijan kypsytettyjen juustojen kategoriassa D.O.P. Mahón – Menorca -kilpailussa 2017.
Portfolio (3)
B2C-verkkosivusto, joka myy gastronomisia erikoisuuksia Italian Food Valleysta koko Euroopassa, tuotettu valituista Emilia-Romagnan yrityksistä, jotka toimittavat tuotteita lähialueelta. Maistajamme ovat valinneet parhaat erikoisuudet perinteisestä Emilialaisesta mausta. Nämä ovat gastronomisia tuotteita, joita nautitaan päivittäin Food Valleyn pöydissä. Parmigiano Reggiano DOP tasangoilta, kukkul...
Portfolio (10)
...Tämä juuston varastointi-, kypsytys- ja kuljetusastia on erityisesti suunniteltu kalvokypsytettyjen juustojen käyttöön. Tämä järjestelmä edustaa täysin uutta lähestymistapaa kalvokypsytettyjen juustojen käsittelyyn.
Portfolio (5)
Slovenia, Ljubljana
...ranskalainen tammi) ja lisäksi 6 kuukautta pulloissa. Kypsymispotentiaali: 2018 - 2028. Ominaisuudet: 
Väri on syvän rubiininpunainen. Bouqueti tarjoaa sekä nuoria että kypsiä nuotteja. Se tuoksuu kypsiltä tummilta punaisilta ja mustilta hedelmiltä sekä suklaalta, jossa on vivahdus puuta. Viini on suussa kuiva, samettinen rakenne ja joustavat tanniinit. Erittäin intensiivinen ja hedelmäinen luonne, mutta silti voit tuntea elegantin raikkauden. Ruokapari:
 Hyvä pihville, riistateriin tai paahdetulle ankalle. Sopii myös pastan, risoton ja kypsytettyjen juustojen kanssa. Tarjoilulämpötila: 14 - 16° C.
Portfolio (10)
Italia, Nave
... Veronese 90 %, Oseleta 10 %","Inoltre è delizioso con funghi stufati o alla griglia e con formaggi stagionati non piccanti.":"Lisäksi se on herkullinen haudutettujen tai grillattujen sienten sekä mietojen kypsytettyjen juustojen kanssa.","L’ottima esposizione dei vigneti che godono di buona insolazione edella fresca brezza che giunge dal vicino lago di Garda, permette alle uve di esprimere il...
Portfolio (46)
Espanja, La Seca-Valladolid
... hyvin merenelävien, rasvaisten kalojen, meriruokien, vaalean lihan, riisin ja tuoreiden juustojen kanssa. Alue: Rueda Lajike: Verdejo Vuosikerta: 2019 Kypsytys: Perinteisellä tavalla valmistettu, 100% verdejo-lajikkeen rypäleistä, jotka on valittu viinitarhoilta.
Portfolio (12)
Ranska, Montmorot
...Affinage "Tradition" tarkoittaa, että nämä Comté-juustot on kypsytetty perinteisellä Comté-menetelmällä, jota käytettiin yrityksemme perustamisen aikaan lähes 140 vuotta sitten. Comté-juustojen kypsytys tapahtuu siten, että optimaalinen fermentaatio saavutetaan. Jokainen juustokiekko kulkee vähintään kolmen kellarin läpi, joissa jokainen...
Portfolio (18)
Espanja, Cuarte De Huerva
... imeytyy juustoon, suojaten sitä epäpuhtauksilta ja samalla antaen sille Boffardin juustojen ainutlaatuisen maun. Boffard on valmistanut juustoja yli 130 vuoden ajan ja se on Espanjan kuninkaallisen palatsin virallinen jakelija. Kypsytys: vähintään 8 kuukautta suurille 3 kg:n juustoille ja 4 kuukautta pienille 1 kg:n juustoille.
Portfolio (10)
Italia, Dorgali
...joissa on välimerellisiä tuoksuja, myrtin ja maraskin vivahteita, jotka on yhdistetty mineraalisuuteen. Suussa se erottuu hyvästä raikkaudestaan sekä hienosta ja maukkaasta tanniinistaan. Se erottuu monipuolisuudestaan, sopien hyvin sekä mausteisten alkupalojen että punaisen lihan kanssa, ehkäpä välimerellisten yrttien aromeilla rikastettuna. Erinomainen myös puolikovia juustojen kanssa.
Portfolio (5)
Italia, San Donaci
...Viini, joka on valmistettu Negroamaro-rypäleistä (90%) ja Malvasia Nera -rypäleistä (10%). Tuotantoalue: Salento, Brindisin ja Lecce'n maakuntien välillä. Kypsytys tynnyreissä. Tuoksussa erottuvat kypsien punapulpraisten hedelmien ja hillojen aromit, mausteina mustapippuri, lakritsi, paahteisuus ja välimerellinen balsaminen vivahde. Ihanteellinen kovien juustojen, kuten Comté ja Gorgonzola, sekä lihatuotteiden, kuten sian pancetta, chorizo, capocollo ja grillattujen punaisen lihan kanssa.
Portfolio (5)
Italia, Marciano Della Chiana
... rubiininpunainen. Mehukkaan ja täyteläisen makunsa ansiosta se on täydellinen sellaisenaan tai suklaan kanssa. Erinomainen yhdistelmä kypsien juustojen kanssa. Muoto: 0,5 l. Viinityyppi: Passito. Vuosikerta: 2019. Maa: Italia. Alue: Toscana. Rypälelajike: 100% Aleatico. Kypsytys: 6 kuukautta pienissä puutynnyreissä - 6 kuukautta pullossa. Väri: Intenssi rubiininpunainen. Aromi: Mansikka, Luumu, Villiruusu. Lämpötila: 12° C. Ihanteellinen yhdistelmä: Suklaa, kypsät juustot.
Portfolio (10)
Ranska, Aboncourt-Gesincourt
... juustojen toimittamisen erittäin lyhyissä aikarajoissa viidelle mantereelle. Juustovalmistaja tarjoaa asiakkailleen nopean toimituksen lentokoneella tai pakastettuna toimituksena. Pâturages Comtois -juustot ovat erityisesti arvostettuja Yhdysvalloissa, sillä Yhdysvaltain markkinat edustavat yksinään 20 % yrityksen vientituloista. Juustosuuskunta on osannut sopeutua kuluttajien, jakelijoiden, logistiikan ja sääntelyn vaatimuksiin tyydyttääkseen amerikkalaista asiakaskuntaansa. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!
Jacquy Cange on juustojen kypsentämiseen erikoistunut yritys. Tämän perinteisen työn lisäksi Jacquy Cange on erikoistunut juustojen ja kiinteiden sekä nestemäisten ainesosien yhdistämiseen, jotta voidaan toteuttaa luovia kypsennyksiä viinillä, oluella, yrteillä, tryffeleillä,… Saatavilla olevat juustovalikoimat: luonnonjuustot, oluet, sienet, kuivatut hedelmät, viinit ja erikoisuudet. Yritys...
Italia, Montelibretti
... kulutukseen. Tilalla on CE-merkintä (IT F8W1G CE). Yritys on erikoistunut tuorejuustojen, kuten primo sale, stracchino ja robiola, kypsytettyjen juustojen ja ricottan tuotantoon. Valmistamme myös luonnonjogurttia ja hedelmäjogurttia sekä pastöroitua maitoa. Kaupallinen tarjontamme keskittyy Orazio-juustoon, puolikypsytettyyn juustoon, joka sopii pöytäkulutukseen ja jota myydään muutaman viikon kypsymisen jälkeen. Kuivasuolaus ja kypsytys luonnollisessa tilassa tekevät siitä ainutlaatuisen sen aistittavien ominaisuuksien vuoksi.
Belgia, Herve
... liiketoimintatarpeisiin. Olipa kyseessä erityiset juustot, räätälöity kehitys, sopimusvalmistus tai kypsytys, jokainen erityinen pyyntö analysoidaan huolellisesti. Lisätietoja tai erityisiä pyyntöjä varten ottakaa yhteyttä Jean-Marc Cabayhin.
Italia, Santa Maria Di Sala
... kokemusta. Myytävät tuotteet: laaja valikoima tuotteita tilasi ja lehmiesi hygieniaan, lypsyjärjestelmäsi varaosia, ilmanvaihto- ja ilman stratifikaatiojärjestelmiä, sekä yleisiä eläintaloustuotteita. Maitoa jäähdyttävät säiliöt 100:sta 18000 litraan, lihanjäähdytyskammiot, juustojen kypsytys, vihannekset. Kaikki myytävät tuotteet asennetaan ja toimitetaan suoraan meidän tarjoamallamme huoltopalvelulla.
Italia, Gioia Del Colle
... suolalle; - Erilaiset laitteet: koagulointisäiliöt, spino, juustonrikkoja, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kauha, maidon suodatin, teräksiset astiat, vaahdotusvälineet; - Teolliset säiliöt: kulhot, astiat, säiliöt, laatikot, altaat; - Pakkausmateriaalit: tyhjöpussit ja -säkki, narut, painot, sinetit, peitekalvot; - Erilaiset lämpötiivistetyt astiat, ricotta-muotit, juustomuotit; - Juustojen kypsytys: polypropeenihyllyt, hyllyt, stuie, homeenesto; - Siivousmateriaalit: ämpärit, harjat, luudat, harjat, vedensuodattimet, nestemäiset puhdistusaineet, desinfiointiaineet, letkut.
Italia, Sala Baganza
Teolliset jäähdytysjärjestelmät Kypsennyslaitteet lihatuotteille Juustojen kypsytys ja säilytys Jäähdytys ja sulatus Ilmastointijärjestelmät Uunit mortadellan - kinkkujen kypsentämiseen...
Italia, Strongoli
Käsityönä valmistettujen luomujuustojen tuotanto, jota on harjoitettu luomumenetelmillä vuodesta 1994. Tila kattaa 105 hehtaarin alueen, joka koostuu pelto- ja laidunmaasta, joka on kokonaan omistettu lampaille, joita pidetään vain laitumella.
LARZACIN PASTORIN JUUSTO-OSUUSKUNTA on vuonna 1996 perustettu osuuskunta, joka mahdollistaa 20 tuottajan kokoontumisen "LARZACISTA" ja "LEVEZOU-vuorilta" AVEYRONISSA luodakseen valikoiman erityisiä lampaanjuustoja. Tämän saavuttamiseksi heidän tommansa kypsytetään luonnollisessa kellarissa, joka sijaitsee neljä kerrosta maan alla, mikä antaa niille ainutlaatuisen maun ja kukkivan kuoren. Yli 11 v...
Guffanti Formaggi valitsee ja kypsyttää parhaat juustot Italian ja Euroopan juustoperinteestä vuodesta 1876. Suurin huomio laadukkaan käsityöjuuston etsimisessä ja valinnassa sekä intohimo huolelliseen kypsyttämiseen ovat perusperiaatteita, joita Guffanti-Fiori -perhe on vaalinut jo viiden sukupolven ajan. Guffanti Formaggi käsittelee yli kahta sataa erilaista italialaista juustoa, useita kymmeniä...
Creusois-juustojen valmistaja. Perinteisten lehmänjuustojen valmistaja. Limousinin termisoitua maitoa käyttävän juuston tuottaja. Limousinin raakamaitojuustojen valmistaja. Creusois-juustot termisoidusta lehmänmaidosta. Limousinin juustojen valmistaja: Limouson perinteinen kypsytys, Limouson puhdas perinne. Limousin-juustojen valmistaja, jotka on muotoiltu kauhalla. Juustonvalmistaja, joka tekee camembert-juustoa ranskalaisille.
Ranska, Marcolès
... kypsytys ja vanheneminen kastanjapuusta tehdyssä tynnyrissä tekevät siitä todella ainutlaatuisen hydromelin, joka yllättää monet viinin ystävät. Apis terrae -hydromelia tarjoillaan esimerkiksi aperitiivina, mutta myös ja erityisesti alkuruokien ja jälkiruokien, kuten foie gras'n, siipiruokien (etanoita, gambasia...), juustojen, tumma suklaan ja kuivattujen hedelmien kanssa. Uudet makuyhdistelmät ovat...
Toimistot Baari - Juustokauppa - Majatalo huoneilla - DOP-juustojen ja harvinaisten juustojen kypsytys? - Napoleonilainen mylly kolmella kivellä - rakennusvuosi 1802? - Maatalousyhtiö - Maalaistalon leivontatyöpaja? - Opastetut kierrokset maistiaisineen ja myyntineen VALCASOTTON KYLÄSSÄ...
JÄRJESTELMÄN VARMENTAMA LAATU Kylmälaitteet ja -järjestelmät koko Euroopassa ISO 9001 Uusi energiansäästöjärjestelmä? Hedelmien ja vihannesten, lihan, kalan, jäätelön, pakastettujen tuotteiden, leikkeleiden, juustojen, kukkien, lääkkeiden säilytys? Banaanien kypsytys vuodesta 1965 Patentti 80 %:n vähennykseen kylmäaineista? Kattava 3 vuoden takuu? Energiankulutuksen sertifiointi...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play