Mathén laboratoriot, jotka ovat fuusioituneet LOR'N PACK -yhtiön kanssa, muotoilevat ja valmistavat valikoiman luonnollisia makuja ja väriaineita elintarviketeollisuudelle: jäätelöteollisuus, leivonnaiset, makeiset, juomat (oluet, siirapit, alkoholijuomat, mehut), e-nesteet (e-savukkeet). Kukkamaut, mausteet, hedelmät ja aromit sekä väriaineemme soveltuvat vesiliukoisiin ja rasvaliukoisiin sovell...
Portfolio (25)
Ranska, Tassin-La-Demi-Lune
...Löydä uudelleen Iranin pistaijan todellinen maku, joka on uskomattoman herkullinen. Se on luonnollinen eikä sisällä säilöntäaineita tai lisäaineita. Iranin pistaija on yksi maailman parhaista, sillä Iranin kuiva ja lämmin ilmasto on erittäin suotuisa pistaijapuiden kasvulle. Iranissa ja Afganistanissa pistaijaa käytetään ruoanlaitossa lisäämään makua ja kasvisvivahteita. Ihana täydentämään leivonnaisia tai alkupaloja!
Portfolio (39)
... pistaasintuoksu tuo herkullisen pähkinäisen vivahteen jokaiseen sokerikiteeseen. - Luonnollinen Väriaine E141: Luonnollinen vihreä väriaine, joka korostaa visuaalisesti pistaasin erottuvaa makua. Käyttövinkit: ”Sucre Aromatisé à la Pistache” on ylellinen lisä jälkiruokiisi, leivonnaisiisi, jäätelöihisi ja paljon muuhun. Sen hieno rakenne ja lumoava tuoksu tekevät jokaisesta maistamisesta herkullisen hetken. Viite:SUCRE00044B...
Portfolio (200)
...Pistaasi eroaa muista öljypähkinöistä vihreän-keltaisen värinsä ja osittain avautuneen kuorensa ansiosta, mikä tekee siitä helposti nautittavan pähkinän. Se kasvaa ryhmissä puussa, joka tuottaa ensimmäiset hedelmänsä vasta kymmenen vuoden jälkeen. Kypsyessään ydin kasvaa niin, että se ylittää sille varatun tilan kuoressa ja halkeaa. Samalla niiden perikarp (vihreä, pehmeä ja lihaksikas iho, joka suojaa kuorta) muuttuu vaaleanvihreästä vaaleanpunaiseksi-lilaksi, kun hedelmä kypsyy. Pistaasi Coque Nature VIJAYA on raaka.
Portfolio (123)
Ranska, Montelimar
...), hapantaikina (perunatärkkelys, vesi, oliiviöljy), munanvalkuainen, luonnollinen vaniljan maku. Saattaa sisältää muita pähkinöitä. Valmistusmenetelmä: Hunaja ja glukoosisiirappi keitetään kattilassa, munanvalkuaiset, sitten keitetty sokeri, vanilja, mantelit ja praliinit. Allergeenit: Mantelit, muna, pistaasi, mahdolliset pähkinäjäämät. Kaikki nougatimme ovat takuulla GLUTEENITTOMIA. Säilytysohjeet: Säilytä suljettuna ja kuivana 18–22 °C:ssa. Parasta ennen: 12 kuukautta...
Portfolio (154)
Ranska, Talant
...jäätelöissä ja flanissa muiden leivonnaisten joukossa. Kokkien vinkit: Luonnollinen Bio Pistaasi Aromi on tiivistetty, kaada muutama tippa halutun annostuksen mukaan ja sekoita pehmeillä lastoillamme valmistuksiisi. Lisää kylmänä tai huoneenlämpöisenä. Jos valmistus vaatii kypsennystä, lisää annostusta kypsennysajan ja -intensiivisyyden mukaan. On siis hyvä aloittaa kevyellä annostuksella ja vahvistaa vain, jos se on tarpeen. Keskimääräinen aromin annostus on noin 0,5% (5g per kg valmistusta). Viite: ARB023 Varastossa: 52 tuotetta Mitat: 58 ml...
Portfolio (192)
Ranska, Montauroux
...Kaunis, hyvin pyöristetty ja runsas muffinssi. Maut: Luonnollinen, suklaa, sitruuna ja pistaasi. Muita makuja saatavilla pyynnöstä.
Portfolio (43)
Ranska, Arles
...Maison Lesage Pienet tummasta tai maidosta suklaasta valmistetut palat, jotka on päällystetty kuivatuilla hedelmillä (manteli, hasselpähkinä, saksanpähkinä, pistaasi), rusinoilla ja sokeroidulla appelsiininkuorella. Ainesosat: kaakaopavut, sokeri, KERMAKSI kuivattu MAITO, SOJA-lecitiini, luonnollinen vanilja-aromi, MANTELIT, HASELPÄHKINÄT, PISTAASIT, SAKSANPÄHKINÄT, rusinat, sokeroidut appelsiininkuoret.
Portfolio (142)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play