...T70-ruisjauho saadaan hienoksi jauhetuista ja siivilöidyistä ruishiutaleista, mikä antaa sille kevyen koostumuksen ja hieman ruskean harmaan värin. "T70" viittaa kohtuulliseen tuhkapitoisuuteen, mikä tarkoittaa, että se säilyttää hyvän osan ravintoaineista, mutta on tarpeeksi hienoa käytettäväksi erilaisissa valmistuksissa. Ruishiutaleita, joita usein kutsutaan "mustaksi viljaksi", pidetään itse...
Portfolio (44)
Ranska, Livry Gargan
Burçak Baharat on tunnettu turkkilainen yritys, jolla on pitkä historia. Erikoistumme erilaisten mausteiden (100 grammasta 25 kiloon) valmistukseen ja vientiin, mukaan lukien punapippuri, kahvi ja leivontatuotteet (kermavaahto, kaakao, makeutettu vanilliini, leivinjauhe, suklaakastike, erilaiset tärkkelykset), granaattiomenasiirappi, omenaviinietikka ja viinietikka, sekä maustetut juomat. Olemme t...
Portfolio (46)
Ranska, Paris
...Ranskalaisen tähditetyn kokin Nadia Sammutin filosofia on "vapauttaa rajoitteet vapauttaakseen luovuutensa". Hänen tuotteissaan hän ei ole korvannut ainesosia perinteisistä resepteistä, mutta hän on avannut loputtoman kokeilun kentän luodakseen ainutlaatuisia makuelämyksiä ilman gluteenia, laktoosia tai munia. Viite: FarineRizBioCamargue1...
Portfolio (133)
Ranska, Fouquereuil
...Pistachiot maistuvat makeilta, muistuttaen mantelia, ja niitä käytetään pääasiassa makeisissa ja leivonnaisissa, mutta myös ruoanlaitossa ja jäätelöissä. Pistachioita arvostetaan erityisesti naposteltavina aterioiden välillä, sillä raakoina ne ovat sekä pehmeitä että rapeita, ja paahdettuina niissä on mukava mausteinen maku.
Portfolio (10)
Suositut maat tälle hakutermille