Ranska, Astaffort
Le Grand Bluff : Kasvisruokien ja luomuruokien gastronominen universumi Sukella Le Grand Bluffin maukkaaseen ja yllättävään maailmaan! Olemme uskaltaneet keksiä ranskalaisen gastronomian klassikot 100 % kasvis- ja luomuversiona. Enemmän kuin pelkkä brändi, Le Grand Bluff edustaa intohimoista liikettä kestävämmän ja ympäristöä, eläimiä sekä terveyttä kunnioittavan ruokavalion puolesta. Tutustu in...
Portfolio (7)
...PET voi Paino: 100 gr Koostumus: luonnollinen suuri harmaa suola Ré:n saarelta, tomaatit, basilika ja valkosipuli. Ihanteellinen salaateissa, raakoissa vihanneksissa, pastan päällä.... Saattaa sisältää jälkiä selleristä, soijasta, pähkinöistä, gluteenista, maidosta, sinapista, seesamista ja sulfiiteista. Viite: SEL0001...
Portfolio (200)
Ranska, Kedange-Sur-Canner
... SOVELTUVAT PINTA-ALAT Sisäseinät ja katot • Kipsilevyt • Kipsilaastit • Betoni • Sementtipinnoite TEKNISET OMINAISUUDET • Pastan tiheys: 1.9 • Granulometria: hieno • pH: 7 Liimaus: täyttää NFT 30 608 -standardin PAKKAUSKOKO 4 ja 10 kg ämpärit muovikelmulla pakattuna. KÄYTTÖ Levitä käsin tasoituskauhalla tai täyttöveitsellä. Maksimipaksuus on 2 mm per kerros. Anna kovettua ja poista epätasaisuudet ennen hiomista, jos tarpeen. Tulosta SEMIN ENDUIT DE LISSAGE, jos käytät satiinimaalia tai kiiltomaalia. Puhdista työkalut vedellä.
Portfolio (202)
Ranska, Rennes
...[terdézom] blanc esittelee kauniin kultaisen mehun, jossa on kimppu eksoottisia hedelmiä. Suussa raikas ja hienovarainen tasapaino hapokkuuden ja makeuden välillä. Nautitaan aperitiivina, salaatin, pastan, kalan ja äyriäisten kanssa. Meillä on suuria määriä saatavilla markkinoiden tarpeisiin.
Portfolio (7)
Ranska, Soreze
TOM PRESS tarjoaa ammattilaisille kaiken tarvittavan säilyttämiseen, elintarvikkeiden käsittelyyn ja ruoanlaittoon: N°1 kotitekoisten intohimoisten keskuudessa. TOM PRESS suunnittelee ja jakaa yli 5 000 tuotetta säilyttämiseen, ruoanlaittoon ja elintarvikkeiden käsittelyyn. Tämän välineistön avulla voit tuottaa ja käsitellä hedelmiä ja vihanneksia, lihaa ja kalaa, maitotuotteita, viljoja sekä val...
Portfolio (195)
...Puhuminen pastasta voisi viedä tuntikausia. Isoisäni aloitti perheemme perehdyttämisen pastan käsityötaiteeseen Palenan myllyssä, käyttäen Aventino-joen vettä. Sitten tuli sota... Sodan jälkeen isoisäni, Italian jälleenrakennusaikana, omistautui tälle kullalle, joka on valmistettu durumvehnäjauhosta, vedestä ja kärsivällisyydestä. Ei mitään muuta. Ja minä haluaisin jatkaa tätä sukua, Di Cecco...
Portfolio (9)
Ranska, Saint Aubin Du Cormier
...Kasvot: käyttö naamiona Valmista savipasta sekoittamalla 1 osa vettä (tai hydrolaattia) ja 1 osa savea. Sekoita puulastalla (ei koskaan metallilla) saadaksesi tasaisen pastan. Levitä puolipaksu kerros puhtaalle ja hieman kostealle kasvoille. Anna vaikuttaa enintään 10 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä. Taajuus: 1 kerta viikossa.
Portfolio (22)
Ranska, Cournon D'auvergne
...GEAC Dou Chonlai Périgordin pähkinät Käyttöohjeet Ihanteellinen mauste pastan, gnocchien kanssa, sitä voi täyttää loheen foliossa tai levittää kasvistahnoille. Sitä levitetään pizzoille, suolaisille piirakoille, bruschetta-leiville tai se maustaa suolaisia kakkuja. Tämä pesto on monikäyttöinen! Avauksen jälkeen säilytä viileässä ja käytä 5 päivän kuluessa. Energia: 171 kJ (41 kcal) Rasvat: 3,2 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 0,4 g Hiilihydraatit: 2,2 g Joista sokerit: 2 g Proteiinit: 0,7 g Suola: 0,6 g...
Portfolio (37)
Ranska, Sète
...1 paketti mustekalan putkia, valkosipulia, sipulia, täytettä (lihaa tai kalaa valinnan mukaan), suolaa, pippuria, persiljaa, tomaattikastiketta, oliiviöljyä, "aiolia" ja valkoviiniä. Suosittelemme sulattamaan mustekalan putket vedessä juuri ennen valmistusta. Täytä putket valitsemallasi täytteellä ja sulje putken pää hammastikulla. Kuullota valkosipuli, sipuli ja persilja. Lisää tomaattikastike ja valkoviini. Lisää täytetyt putket ja anna hautua 25-35 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoilun hetkellä sekoita aioli kastikkeeseen. Tarjoile pastan tai riisin kanssa.
Portfolio (42)
...Pienikokoisen spelttivehnän jyvä on pehmeä. Sitä valmistetaan kuin riisiä, ja se sopii erinomaisesti salaattien, vihannesten tai lihan lisukkeeksi. Se erottuu hyvin alhaisella gluteenipitoisuudellaan. Pienikokoisen spelttivehnän jauhoja käytetään leivän, kakkujen tai pastan valmistuksessa.
Vastaavat tuotteet
Vilja
Vilja
Muut tuotteet
Jauho
Jauho
Varreddesissä, Île-de-Francessa sijaitseva maatilamme on sitoutunut viljelemään durumvehnää vastuullisesti luodakseen lyhyen toimitusketjun artisaanipastaa. Perustettu useiden sukupolvien ajan viljelijäperheen toimesta, viljelemme durumvehnää ja muita kulttuureja ympäristöä kunnioittaen. Vuonna 2020 aloitimme pastan valmistustoiminnan tilalla, käyttäen kivimyllymenetelmää. Tämä menetelmä, yhdistet...
Portfolio (43)
Ranska, St Sulpice De Faleyrens
Olemme ollut artisaanijauhojen ja pastojen tuottaja ja valmistaja kahden vuoden ajan Saint Sulpice de Faleyrens 33:ssa. Erityispiirteemme on, että hallitsemme tuotantoamme pellolta lautaselle asiakkaidemme ranskalaisten iloksi. Viljelemme erilaisia viljoja kestävässä maataloudessa (HVE3-sertifioitu vuodesta 2019), mukaan lukien pehmeä vehnä ja suuri speltti. Säilytämme osan sadosta jauhojemme ja ...
Portfolio (10)
...Alkuperäinen kastike pastan tai pizzan maustamiseen Ainesosat: Tomaatit - Paprikat - Punaiset sipulit - Valkosipuli - Timjami - Basilika - Laurinlehti - Oliiviöljy - Curry - Suola - Pippuri...
Portfolio (10)
Ranska, Paris
...Ilmatiivis lasipurkki. Sopii pastan tai muiden kuivien elintarvikkeiden säilyttämiseen. 1L...
Portfolio (27)
Ranska, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Vihreä ja musta oliivipate tomaateilla. ainesosat: Vihreät ja mustat oliivit 54 %, tomaattisosetta 27 %, oliiviöljyä ja tuplakonsentroitua tomaattia 8 %, kapriksia, sipulia, basilikaa, anjoviscremiä, suolaa. käyttö: Tätä tapenadea voidaan käyttää pastan, pizzan tai vihannesten lisukkeena, sekoitettuna kastikkeeseen tai vihannesten, kalojen tai vaalean lihan lisukkeena. Sekoitettuna vinaigretten kanssa se on alkuperäinen ja innovatiivinen tapa tarjoilla salaattia. Lasipurkki 180 g...
Portfolio (198)
Ranska, Pleucadeuc
...• Kastikkeet, suolaiset ja makeat lisukkeet, voit ja nestemäiset mausteet • Pumpattavat tuotteet • Merkitsemättöminä tai merkitsemällä SOVELLUKSET • Liha-, kala- ja vihannesruokien, pastan lisukkeena • Valmiit ateriat • Täytteet lettuille, munakkaat, paneroidut tuotteet… • Vihannesten, kalatuotteiden kuorruttamiseen PAKKAUS • 25 g - 1 kg annospussit (tasapussi tai doypack) • 5 kg tai 10 kg...
Portfolio (9)
Ranska, Vigneux-Sur-Seine
...Väline, jota tarvitaan sekä tomaattikastikkeen kanssa pastan valmistamiseen että suurten ruokapöytien arvoiseen menuun. Kun tämä keittiöessun pukee ylleen, mikä tahansa sunnuntai-kokki muuttuu tähdelliseksi kokiksi! Helppohoitoinen ja muotonsa pitävä Säädettävä koko jatkuvalla nyörillä kaulasta vyötärölle Kestävä ja vahva kangas 240 g/m² Koostumus: 100 % puuvillaa...
Portfolio (186)
Ranska, Mietesheim
...Perinteinen italialainen mauste, basilika-pesto, sopii erinomaisesti pastan ja gnocchien kanssa. Tämä muunneltu resepti käyttää yksinomaan luomutuotteita. 100 % vegaaninen, tämä basilika-pesto ei sisällä juustoa tai muita eläinperäisiä tuotteita. Sen raikas ja ainutlaatuinen maku tulee murskatuista cashew-pähkinöistä, sekoitettuna oliiviöljyn ja basilikan lehtien kanssa. Käytä rajattomasti terveelliseen ja luovaan ruoanlaittoon! Ainekset: Auringonkukkaöljy*, basilika* (37 %), cashew-pähkinät* (5 %), valkosipuli*, perunahiutaleet*, oliiviöljy*, merisuola, tiivistetty sitruunamehu*. *: Luomutuotteet...
Portfolio (80)
Ranska, Livry Gargan
...Luovien ja alkuperäisten esittelyjen tekemiseen vitriinissä, panosta tähän BPA-vapaaseen elintarvikelaatuiseen ABS-astiaan, jota käytetään teollisuudessa, leipomoissa, ravintoloissa, hotelleissa ja catering-palveluissa... Tämä vitriiniesittelyastia soveltuu kaikenlaisten ruokien, kuten lihan, kalan, leikkeleiden, pastan, salaatin, kastikkeiden, marinadien tai suklaan esittelyyn. Säästä aikaa ja...
Portfolio (46)
Ranska, Moustoir-Ac
...NESTPASTALINE on tarkoitettu tagliatelle-nestemäisten ja lasagne-levyjen tuotantoon, ja se voi tuottaa sekä nesteitä että/tai lasagnea tarjottimella. Taikinan valmistus PREMIX®-esisekoittimella ja säiliön täydellä tyhjötekniikalla antaa pastalle upean värin, kun taas erityinen puristusruuvin profiili minimoi pastan lämpenemisen, mikä varmistaa paremman laadun ja energian kulutuksen optimoinnin...
Portfolio (190)
Ranska, Grigny
...Tyypillinen belgialainen, tämä juustokastike, joka on tarjoiltu 'meidän' sikurien ja kinkun kanssa, on herkku. Ihanteellinen kastike pastan ystäville talvella.
Portfolio (93)
Ranska, Perpignan Cedex
... rikkautta: liha, kala, munat, keitot tai paistetut vihannekset, gratinit, kakut... Lammascurry, kanacurry, kalacurry... niin monta herkullista ruokaa, jotka voi valmistaa tällä tyypillisellä seoksella. Curry tuo myös hienosti esiin arominsa rikkauden kermassa, kalakeitossa tai simpukoissa, kalojen ja äyriäisten, vaalean lihan, perunoiden, riisin, pastan, munakkaiden, majoneesin, uunimunien kanssa. Se sopii myös täydellisesti vihannesten tai hedelmien kanssa.
Portfolio (30)
Ranska, Saint Mard De Réno
...Quinoa kasvaa maillamme Perchessä. Meidän lajikkeemme on saponiinivapaa, toisin kuin suurin osa markkinoilla olevista quinoista, joten sitä ei pestä sadonkorjuun jälkeen, ja sen maku on paljon voimakkaampi ja herkullisempi. Se on erittäin helposti sulavaa, sisältää yhtä paljon kuitua kuin täysjyväviljat, on gluteeniton, vähärasvainen, ja rikas raudassa ja proteiineissa. Sitä voi valmistaa sekä suolaisena että makeana, ja se korvataan riisin, couscousin, vehnän, pastan...
Portfolio (15)
Ranska, Furiani
...Mikä ilo on vastaanottaa tämä upea puulaatikko, joka on täynnä herkullisia erikoisuuksia. Se koostuu: - Yhden Corso-hunaj nougat -patukan. - Yhden tumman suklaan levyn, jossa on hienosti paahdettuja hasselpähkinöitä. - Valikoimasta maistelu-neliöitä, maitosuklaata ja tummaa suklaata, joissa on pieniä kuivattuja hedelmäpalasia. Täydellinen teekupposen tai kahvikupin seuraksi. - Yhden paprikahillon purkin, jota voi nauttia kuumana (pastan päällä) tai kylmänä aperitiivina. - Yhden siemenkeksejä, jotka täydentävät paprikahilloketta. Viite: COFFRETFRAGILE...
Portfolio (97)
Ranska, Mandelieu
...Sicilian alkuperän pesto rosso erottuu väristään, joka on merkki kuivattujen tomaattien läsnäolosta sen koostumuksessa. Perinteisesti pesto rosso tai pesto rosso on täydellinen pastan kanssa (ilman muuta!), mutta ei vain sen kanssa. Se sopii erinomaisesti aperitiivileipiin, bruschetteihin, quicheihin ja piirakoihin sekä lämpimien ruokien lisukkeeksi. Tutustu myös vihreään pestoon. Nettopaino: 0,180 KG Kapasiteetti: 0,180 KG...
Portfolio (45)
Ranska, Condé-Sur-Marne
16 vuoden ajan Champagnen maita viljellen olemme vuodesta 2015 lähtien ryhtyneet pastanvalmistajiksi, brändillämme Les Nominettes. Pastamme valmistetaan pehmeästä ja kovasta vehnästä, joka on kasvatettu paikan päällä, kestävästä maataloudesta. Les Nominettes on 100 % paikallista tuotantoa, joka korostaa yksinkertaisuuden erinomaisuutta. Valmistusatelierimme sijaitsee Reimsin vuoren juurella. Säily...
Portfolio (17)
Ranska, Menton
...Olemme toimineet elokuusta 2013 ja liiketoimintamme keskittyy tuorepastan valmistukseen piemontesetyylillä sekä erinomaisen paikallisen tuotannon, kuten AOP-juustojen, Albin valkoisten tryffelien, IGP-hasselpähkinöiden ja monien herkullisten erikoisuuksien kaupallistamiseen. Työpajamme mahdollistaa pastan valmistuksen seuraamisen paikan päällä, ja olemme mukana "ART & DÉLICES" -ohjelmassa Alpes...
Ranska, Liergues
Perustettu vuonna 1997, Cinque Terre Concetti on erikoistunut italialaisen ravintola-alan laitteisiin, kokonaisratkaisuihin, koulutukseen ja konsultointiin. Yrityksemme tarjoaa laajan valikoiman tuorepastakoneita (puristimet, raviolinkoneet, gnocchikoneet ja yhdistelmät), kaiken tarvittavan pastan, pizzan ja laadukkaiden italialaisten elintarvikkeiden valmistukseen (pastakastikkeet, risotto...). Cinque Terre Concetti:lla on myös hyväksytty italialaisen keittiön koulutuskeskus.
Villamayor Ingrédients jakaa Ranskassa korkealaatuisia jauhoja ja semoloita leipomoille, käsityöläisille tai teollisille pastan, leivän, pizzan, leivonnaisten, konditorian... valmistajille. Meillä on oma jakelu omilla kuorma-autoillamme ja jakajillamme myllyltä. Tiukka viljavalinta on mahdollistanut meille ranskalaisten perinteisten jauhojen tarjoamisen. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä...
Ranska, Saint-Priest
...Distram: Tuoreiden tai pakastettujen elintarvikkeiden jakelija ja toimittaja. Elintarvikkeiden tukkukauppias, joka sijaitsee Lyonissa, Bordeaux'ssa ja Montpellier'ssa. Pakkaustoimittaja, CHR-ravintoloiden toimittaja, yhteisöruokailu, catering. Pakkausten ja pizzatarvikkeiden myynti pizzerioille, ravintoloille, pikaruokapaikoille. Jakelija halal-elintarvikkeille, hampurilaisille, kanalle, pizzalle, voileipäaineksille, leipomotuotteille ja konditoriatuotteille, Barilla-pastan jakelija, Häagen-Dazs-jäätelön jakelija.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play