Italia, Imperia
...Pate Rosso – Maukas kastike kuivatuista tomaateista. Hieman mausteinen chilipippurin ja valkosipulin lisäyksen ansiosta, sopii erilaisiin gastronomisiin valmisteluihin. Tuotteen etiketti Liitteistä löydät etiketin ravintotietoineen ja muita tietoja tuotteesta. Yhdistelmät Erinomainen maustamaan lihapohjaisia pääruokia, ihanteellinen pastan maustamiseen, täydellinen levitettäväksi yksinkertaisille crostineille ja bruschettalle. Säilytysmenetelmä Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, kaukana lämpölähteistä. Avattuasi säilytä jääkaapissa (+4°C). Kuluta 3 päivän kuluessa. Koodi: PR 180...
Portfolio (44)
Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI on käsityöyritys, joka sijaitsee Piemonte alueella, ja se on erikoistunut vuodesta 1997 päivittäiseen tuorepastan, raviolien, lasagnen ja korkealaatuisten gourmet-annosten valmistukseen elintarvikealan ammattilaisille (HORECA) sekä vähittäismyyntiin, niin itsenäisille kuin organisoiduillekin. Jokainen tuotteemme on tulosta jatkuvasta huomiosta raaka-aineiden tutkimiseen ja valintaan,...
Portfolio (63)
Italia, Misano Adriatico
..."Nauti MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 mesi:n" rikkaasta ja intensiivisestä mausta. Valmistettu 100 % puhtaasta italialaisesta lehmänmaidosta, kypsytetty 60 kuukautta, tämä 1 kg:n juustokiekko on todellinen nautinto makunystyröillesi. Täydellinen raastettavaksi pastan päälle tai nautittavaksi sellaisenaan.
Portfolio (200)
...Villirucola on vihreä ja viiruinen lehtivihannes. Sen hieman karvas maku sopii painonhallintaan. Lisäksi se on runsas kuitujen, kalsiumin, raudan ja C-vitamiinin lähde, ja se sopii erinomaisesti pastan mausteeksi ja lihan lisäkkeeksi. Saatavilla muovipakkauksessa, pussissa tai erilaisissa styroksipakkauksissa.
Portfolio (47)
...Parmigiano Reggiano, kypsytetty 24 kuukautta. Maku, joka on luonteenomaista melko voimakkaalle maitopohjalle. Erinomainen raastettuna pastan päälle.
Portfolio (54)
Italia, Besana In Brianza
... linjanopeudet ja paksun pastan viskositeetin. Korkea kyllästys ja läpimenon ominaisuudet suhteellisen tiheässä levytyksessä tarjoavat erinomaisen hartsin virtauksen, erityisesti pitkissä pystysuorissa seinissä, mikä voi vähentää uudelleenkäsittelytarvetta. VAHVAA CLASSA-PINTAULKOASUA Suunniteltu käytettäväksi matalan tiheyden seoksilla, jotka mahdollistavat parannetut ClassA-pintaesteettiset...
Portfolio (47)
Italia, Ripalimosani
Tred Technology on innovatiivinen yritys, joka on erikoistunut täydellisten järjestelmien toteuttamiseen maataloustuotteiden jalostamiseksi. Meidän missiomme on tarjota huipputeknologisia ratkaisuja, jotka vastaavat alan tarpeisiin. Aloitamme LINEA ORTOFRUTTA -tuotteesta, joka sisältää POLILABin ja TOMATO LABin: monipuoliset laboratoriot kastikkeiden, sosien, pateiden, hillojen ja öljyjen valmist...
Portfolio (3)
Italia, MILANO
...Auringonkukkaöljyn paras käyttö, joka parhaiten korostaa sen aistinvaraisia ominaisuuksia, on ehdottomasti kylmäkäyttö. Se on erityisen ihanteellinen vihannesten maustamiseen, riisin ja pastan makukastikkeiden valmistamiseen sekä makeisten luomiseen. PAKKAUKSET 15 KPL 1 PAALIT 900 KPL VOIMASSAOLON PÄIVÄ 26/07/2025 MINIMI TILAUS 30 PAALIT...
Portfolio (133)
Italia, Controguerra
...Ainulaatuiset ja alkuperäiset valmiit kalakastikkeet pastan tai riisin maustamiseen.
Portfolio (4)
Italia, Monterotondo
... on hienojakoinen ja aromikas jauhe, joka sopii erinomaisesti elintarvikkeiden, nesteiden, puolijäykkien ja kiinteiden tuotteiden valmistukseen erinomaisen liukoisuuden ansiosta. Sopii juomien, jäätelön, suklaan, leivonnaisten, pastan ja monen muun valmistamiseen.
Portfolio (10)
Italia, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Trofie on lyhyen pastan tyyppi, joka valmistetaan durumvehnäsemolasta ja vedestä. Pitkän ja kapean muotonsa ansiosta ne ovat täydellisiä yksinkertaisten ja maukkaiden ruokien tarjoamiseen.
Portfolio (4)
... säilyttämään erittäin hyvin kirsikkatomaattien aistinvaraiset ominaisuudet ilman lisättyjä sokereita, kiitos tämän erityisen kirsikkatomaattityypin jo korkeasta brix-arvosta. Lisäksi, heti kun kastike kuumennetaan, se on valmis kaadettavaksi pastan päälle. Tuomalla tuotevalikoimaamme kastikkeen "Il Moro", emme ainoastaan tarjoa symbolia sicilialaiselle ruokaperinteelle, vaan myös varmistamme raaka-aineiden alkuperän ja kirsikkatomaattien jäljitettävyyden, jotka on kasvatettu sertifioiduissa kasvihuoneissa ja joita valvotaan jatkuvasti. Pakkaus 300 g...
Portfolio (8)
... valmistukseen, pastan tekoon sekä leivontatuotteiden tuotantoon. Kun sitä lisätään muihin gluteenittomiin jauhoihin, se tekee taikinoista joustavampia ja helpommin käsiteltäviä. Se on ravitseva ruoka, joka on rikas vitamiineista ja mineraaleista, sisältää vähän rasvaa ja runsaasti polyfenoleja, voimakkaita antioksidantteja. ILCAR:n hyödyntämät teknologiset prosessit, jotka perustuvat vain mekaanisiin ja lämpökäsittelyihin, tekevät CHOCAR:sta täysin luonnollisen ruoan, joka on vapaa kaikista kemiallisista lisäaineista.
Portfolio (3)
Italia, Dorgali
... vaihtelee makeasta hieman mausteiseen. Sen sylinterimäinen muoto ja syötävä kuori ovat käsityön ja laadun symboleita. Pecorino Intramontes on täydellinen päärooli alkupaloissa, välipaloissa ja jälkiruoissa, kiitos sen hienostuneen ja koskaan päällekäyvän maun. Täydellinen nautittavaksi sellaisenaan tai raastettuna pastan ja risottojen päällä, se on juusto, joka hurmaa makuhermot ja rikastuttaa jokaista pöytää eleganssilla ja aidolla maulla.
Portfolio (10)
Italia, Forlì
... ajan eri puolilla maailmaa sen kyvyn ansiosta sopeutua erilaisiin ilmastoihin ja maaperiin. Nykyään sorgosta on tullut laajalti käytetty ainesosa kansainvälisessä keittiössä sen uskomattomien ravinto-ominaisuuksien ansiosta. Luomu Gluteeniton Sorgojauho on rikas vitamiinien ja mineraalien lähde. Sitä voidaan käyttää monenlaisten ruokien valmistamiseen, kuten pastan, leivän, makeisten ja suolaisten ruokien. Sen pehmeä koostumus ja hieman makea maku tekevät siitä erinomaisen herkullisten kakkujen, keksejen, pannukakkujen ja monien muiden herkkujen valmistamiseen.
Portfolio (50)
Italia, Villafranca
...). Tämä pastatyyppi on tyypillinen Amalfiin, jossa se syntyi kokki Enrico Cosentinon käsissä vuonna 1978, kun hän esitteli Scialatiellit kulinaarisessa kilpailussa ja voitti niiden ansiosta vuoden entremetier -palkinnon. Vastaavuus tuorepastan ja kuivatun pastan välillä: Laadun tekeminen valinnaksi paremman elämän puolesta. 270 kcal/100g tuorepastalle 350 kcal/100g kuivatulle pastalle Tuore Välimeren Pasta Made In Italy "Napoli" Kylmäkuljetukset Stef...
Portfolio (4)
Italia, Milano
...Rigatoni syntyi, kun pastan uurteet keksittiin, mikä mahdollistaa tämän muodon säilyttää kastikkeet. Maissi ja riisi varmistavat, että maku on samanlainen kuin klassisessa pastassa, mutta enemmän kuitua ja nollagluteni. Tämä muoto on erinomainen, koska se sisältää foolihappoa ja B1-vitamiinia, ja se sisältää hyvän määrän kuitua, joka hidastaa sokerin imeytymistä ja auttaa pitämään verensokeritasot alhaalla.
Portfolio (4)
...Pesto on loistava tuote canapéille ja erinomainen paistetun pastan maustamiseen.
Portfolio (7)
Italia, Messina
...Öljyyn säilötyt tuotteet valmistettu tiukasti käsityönä. KUIVAT TOMATIT ÖLJYSSÄ: tomaatit kuivataan päivien ajan uunipellillä upeassa auringossamme. Erinomainen alkupaloiksi tai pastan mausteeksi. Tomaatit kuivataan päivien ajan uunipellillä upeassa auringossamme. Erinomainen alkupaloiksi tai pastan mausteeksi. KOKONAISIA KIRSIKKATOMATTEJA ÖLJYSSÄ: Meillä Sisiliassa kirsikkatomaatti on...
Portfolio (10)
Italia, Rome
... perinteisiä italialaisia ruokia, kotitekoista pastaa tai pizzaa, kokkimme avustuksella. Nautit ainesosien ja makujen sekoittamisesta luodaksesi suosikkipizzasi tai pastasi, maistellen erilaisia reseptejä ja oppien italialaisen keittiön "salaisuuksia". Kun valmistus on valmis, pääset viimein maistamaan itse valmistamaasi ruokaa ja selvittämään taitosi italialaisena "pizzan" tai "pastan" tekijänä. Kaikki tämä on seurattuna valikoimalla parhaita viinejä Lazio-alueelta. Todella ainutlaatuinen kokemus intohimolla italialaista keittiötä kohtaan.
Italia, San Donaci
...Viini, joka on valmistettu 100 % Primitivo -rypäleistä. Tuotantoalue: Salento, Brindisin ja Lecce'n maakuntien välillä. Punaviinin valmistus tapahtuu lämpötilansäätelyllä käymisprosessin aikana. Se erottuu pehmeistä tanniineistaan ja pitkäkestoisesta maku- ja tuoksuelämyksestään. Tuoksussa korostuvat kypsien punamarjojen, kuten mansikoiden, vadelmien ja mustikoiden, aromit myös hyytelöiden muodossa. Ihana kypsien juustojen, kuten Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, bolognese-kastikkeella maustetun pastan ja riistapihvien kanssa.
Portfolio (5)
...Italialaisen pastan DOP-tuotanto Gragnano...
Portfolio (3)
Italia, Trento
...Bauerin herkkusienigranulaatti perustuu erinomaisiin herkkusieniin, jotka on yhdistetty parhaisiin vihanneksiin luonnollisen tuotteen aikaansaamiseksi, ilman lisättyä natriumglutamaattia. Bauerin hitaalla käsittelymenetelmällä saadaan aikaan liukeneva liemi hetkessä, joka luo herkullisia ja tunnistettavia makuja. Ihanteellinen risottojen, pastan, paistettujen ruokien ja nuudelikeittojen...
Portfolio (9)
Italia, Marciano Della Chiana
... ominaisuus: se ei sisällä Alliinia. Tämä tekee siitä täysin helposti sulavaa eikä se jätä jälkeensä epämiellyttävää hajua. Yhteenvetona, valkosipuli, joka on suudelmien kestävä. Tämän kastikkeen valmistamiseen olemme käyttäneet koko Aglione-kasvia kukasta sipuliin. Tuloksena on raikas, makea ja hienostunut maku. Tästä syystä suosittelemme lämmittämään sitä vain muutaman minuutin ajan ennen kuin kaadat sen pastan päälle. Täydellinen maustamaan mitä tahansa pastaa, erityisesti perinteisiä Pici-pastoja, halutessasi lisätä sieniä ja makkaraa tai kapriksia ja anjovista tai kypsytettyä Guancialea.
Portfolio (10)
Italia, Città Di Castello
...Kesätartufi-salsa ja sienet. Ilman säilöntäaineita ja gluteenia. Täydellinen pastan, risottojen, munien, leipäpalojen ja alkupalojen kanssa. Ei sisällä mustia oliiveja, jotta saat todellisen tartufin maun! Kastike mustista tartufoista ja sienistä. Ihanteellinen rikastuttamaan erilaisia ruokia, kuten alkupaloja, paahtoleipiä, pääruokia, kastikkeita, lihaa, gratinoituja ruokia ja munakkaita.
Portfolio (2)
Italia, Castellammare Del Golfo
...CONCHIGLIONI Parhaista sicilialaisista viljoista huolellisesti valittuja CONCHIGLIONI -pastat syntyvät. Valmistusprosessi tapahtuu kylmän veden avulla, jotta pastan kypsennysominaisuudet varmistuvat optimaalisesti. Pronssiprässäys mahdollistaa pastan pinnalle pieniä hankaumia, jotka tekevät siitä poikkeuksellisen kyvyn pitää kastikkeita ja mausteita. Pasta myös kuivataan hitaasti matalassa lämpötilassa, jotta sen aistinvaraiset ominaisuudet ja ravintoarvot säilyvät. Conchiglioni on pronssiprässätty pasta, joka valmistetaan käsityönä. Kypsennysaika 9 / 11 minuuttia...
Vastaavat tuotteet
Conchiglione
Conchiglione
Muut tuotteet
Tuoteluettelo
Tuoteluettelo
...Tyypillinen valkoviini Pohjois-Italiasta; tunnetaan ympäri maailmaa aperitiivina ja erinomaisena viininä pastan, kalan ja pizzan kanssa. Se on hyvin tunnettu ja rakastettu amerikkalaisten ja englantilaisten keskuudessa.
Vastaavat tuotteet
Pinot Grigio - valkoviini
Pinot Grigio - valkoviini
Portfolio (1)
... ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Portfolio (2)
Italia, Fidenza
....), saatavilla 150:stä 500 kg:aan/tunti. Italpast Gluten Free -prosessi mahdollistaa pastan valmistamisen esigeelatoiduista jauhoista tai raaka-aineista suoraan saatavista jauhoista; Italpast Pregel Tech on ratkaisu raaka-ainejauhojen geelaamiseen, joka sisältää höyryinjektiokypsennysaltaan liittämisen linjaan. Tuorepastan tuotantolinjat vahvistavat yrityksemme asiantuntemusta modernien...
Italia, Castellamare
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
Portfolio (26)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play