Italia, Carmagnola
Yritys Pasta Berruto spa sijaitsee osoitteessa via Sommariva, 139 Carmagnolassa (TO) ja on toiminut pastateollisuudessa suurella intohimolla vuodesta 1881. Perhe Berruto voi ylpeillä vuosisadan kokemuksella viljakaupassa ja pastan valmistuksessa. Italialaisilla markkinoilla yritys toimii omilla brändeillään sekä asiakkaan brändeillä, yhteistyössä tärkeimpien kansallisten ketjujen kanssa. Pasta...
Portfolio (3)
Italia, altamura
... Unibrands brändiensä kanssa on tänään yksi tärkeimmistä toimijoista tyypillisten ja leivontatuotteiden alalla. Meillä on erittäin vahva asiantuntemus perinteisten leipien, focaccian, panfocaccian, pizzojen, tarallien, keksejen, pastan, valmiiden ruokien, säilykkeiden ja kastikkeiden tuotannossa, jotka valmistetaan yksinomaan Etelä-Italiassa, edelleen vanhojen sääntöjen mukaan: ainutlaatuiset ja korkealaatuiset raaka-aineet, hidas luonnollinen kohottaminen ja käsityöprosessi. Huolellisuus tuotteidemme valmistuksessa ja markkinoinnissa tekee meistä yhden parhaista toimittajista.
Portfolio (3)
Italia, Carasco
Studio ja koneiden sekä laitteiden rakentaminen tuoreiden, kuiva-, täytettyjen, raviolien, agnolottien, gnocchien, chickien, malfattien jne. pastatuotantoon. Pastakoneet, ekstruuderit, taikinapainot, taikinan kaulimet, raviolikoneet, gnocchikoneet ja muita pastatuotantokoneita 5–200 kg/h. Automaattiset pastakeittimet ja keittostatiot nopeaa pastaravintolatoimintaa varten. Koneet, laitteet ja varus...
Italia, San Martino Di Lupari
Yritys valmistaa varastointi- ja kuljetusjärjestelmiä lyhyelle pastalle ja/tai rakeisille tuotteille. Yritys käyttää: puoliksi automaattisia tai täysin automaattisia järjestelmiä PLC:llä tai tietokoneohjauksella (Cusinato:lle omistetulla ohjelmistolla); lyhyelle pastalle, rakeisille tuotteille ja muille (palkokasvit, makeiset) tarkoitetut kupu- ja kuljetinlaitteet, myös suurille kapasiteeteille (j...
Italia, Ripalimosani
...pastan, kalan ja lihan kuivattamiseen. LINEA NATURA: eteeristen öljyjen uuttoprosessit höyryvirrassa. LINEA APICOLTURA: siitepölyn puhdistuskoneet, koneet kermaisen hunajan tuotantoon, monikäyttöinen laitos hunajan käsittelyyn. LINEA CASTAGNA: järjestelmät kastanjoiden pesemiseen, lämpökäsittelyyn, pastörointiin; kuivien ja tuoreiden kastanjoiden kuoriminen. LINEA TARTUFO: järjestelmät tryffelin pesemiseen, keittämiseen ja sterilointiin. LINEA LATTE E FORMAGGI: minijuustolat, juuston kuivaajat.
Italia, San Giovanni In Persiceto
...La Bonato & Veronesi on ollut markkinoilla vuodesta 1960. Sen tuotanto kattaa yhtenäiset sähkömoottorit ja erikoissähkömoottorit, jotka on räätälöity asiakkaan suunnitelmien mukaan. Yrityksen tuotteiden sovellusalueet ovat moninaiset, aina elintarviketeollisuudesta teolliseen kemiaan, erityisesti pumppausjärjestelmiin, teollisiin koneisiin leivän, pastan, vihannesten ja viipalointikoneiden valmistuksessa. Tuotteiden laatu, joka perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja erityiseen tietämykseen alalla, yhdessä erinomaisen palvelun kanssa, mahdollistaa erilaisten tarpeiden täyttämisen ja tyydyttämisen.
Italia, Sassano
... Francescan kanssa päätti panostaa perinteeseen ja kotimaansa makujen laatuun. Yhdessä lastensa Rosarian, Donatellan ja Donaton kanssa Salvatore loi yrityksen, joka pystyy tuomaan pöydällesi aitoa kotitekoista pastaa. Juuri kuten ennen vanhaan. Olemme erittäin tarkkoja siitä, että perinne ja laatu ovat aina etusijalla. Siksi pakkaamme pastan suoraan yrityksessä, jotta jokainen tuote voi säilyä tuoreena...
Portfolio (4)
Italia, Sammichele Di Bari
... mahdollistaa karkean, huokoisen ja sitkeän pastan valmistamisen, joka takaa erinomaisen kypsennysominaisuuden ja pitää kastikkeet hyvin. Leipomotuotteet (Tarallit ja muut muodot) hyödyntävät korkealaatuisia luonnonraaka-aineita ja innovatiivista tuotantoprosessia, joka antaa taralle makua ja aromia. Yritys on sertifioitu IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO.
Italia, San Lorenzo Di Parabiago
...ja tunnelikuivaimet, puoliautomaattiset ja automaattiset pakkauskoneet, niditricit, farfallat, orecchiette- ja trofiekoneet jne. ... Olemme myös kykeneviä avaamaan täydellisiä myymälöitä ja laboratorioita tuoreelle pastalle; sekä tulemaan paikan päälle asennusta ja opastusta varten reseptikirjan kanssa vähemmän kokeneille (suuri valikoima täytteitä, klassisista lihasta, ricottasta, yrteistä, lohesta jne.), yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen perusteella pastan ja raviolien tuottajina.
Italia, Tricase
Peritty perinne ja oivallus pakastamisesta parhaana menetelmänä pastan säilyttämiseen, luonnollisimpana, vanhimpana ja ainoana, joka mahdollistaa säilöntäaineiden käytön välttämisen, ovat olleet keskeisiä tekijöitä brändin CARBONE, rakkaus pastaan, syntymisessä vuonna 2016. Hyvien tulosten myötä kotimaassa ja ulkomailla, kolmen lapsen astuessa mukaan, vuonna 2019 luotiin toinen brändi: LAFARGES...
Italia, Follonica
...Toscanan sydämessä Pastificio Lettieri tarjoaa ainutlaatuista ja vertaansa vailla olevaa pastaa. Olemme aina sitoutuneet etsimään perinteisiä ja aitoja makuja, ja olemme onnistuneet löytämään tavan SÄILYTÄ PASTAN ANTIKAA JA AITOA MAKUA "KUN SE VALMISTETTIIN KOTONA". Pastamme on mahdotonta erottaa tuoreesta. Se on valmistettu käsityönä perinteisin menetelmin, yli 70 tunnin kuivaus, pronssiputkilla ja 100 % italialaista viljaa, omalla linjalla 100 % toscanalaisesta viljasta.
Portfolio (3)
Italia, Milano
Jo 10 vuoden ajan TeamWorking on järjestänyt tiimityöskentely- ja kannustustapahtumia pienille, keskikokoisille ja suurille yrityksille. Toimipisteemme sijaitsevat Milanossa ja Dubaissa, mutta toimimme koko Italiassa ja koko Euroopassa. Tarjontamme vaihtelee ruoanlaittoaktiviteeteista (pastan valmistus, pizzan valmistus, cocktail-haaste, viinipelit, sushin valmistus jne.) toimintaan (CSI, hullut...
Italia, Salerno
Leipomoamme on toiminut kolmekymmentä vuotta perheomisteisena, eikä se voisi olla toisin, sillä juuremme ovat Gragnanosta, pastan kotimaasta, jossa durumvehnäjauhon tuoksu täyttää ilman. Leipominen, leivonnaisten valmistaminen ja kaikki, mikä liittyy jauhoon, on meille suuri intohimo, jonka olemme muuttaneet työksi. Tuo intohimo näkyy huolenpidossa ja aitoudessa kaikessa, mitä leivomme...
Italia, Belforte Del Chienti
... laboratorioissa. Työstövaiheessa kontaminaatioriski on nollattu, koska tuotantolaboratorio on täysin omistettu luomutuotteille ja gluteenittomille tuotteille. Kontaminaatioriskin välttämiseksi ja täysin poistamiseksi tuotantolaboratorio on omistettu vain luomutuotteille ja gluteenittomille tuotteille. Kaikki valmiit tuotteet ja/tai käytetyt raaka-aineet analysoidaan etukäteen sertifioiduissa analyysilaboratorioissa. Pastan valmistus tapahtuu käsityönä, vain luomujauhoja ja pullotettua oligomineralivettä käytetään, pronssiset muotit ja matalassa lämpötilassa kuivaaminen.
Italia, Montecatini Terme
...ainesosien hankintaa ja ratkaisuja elintarviketeollisuudelle, yksityisbrändin tuotannon räätälöintiä, sekä neuvontaa maitotuotteiden (mozzarella, juustot), kastikkeiden ja pastan tuotantolaitosten toteuttamisessa sekä elintarviketeknologiassa.
Italia, Verucchio
Tänä päivänä yritys tuottaa erittäin laajan valikoiman koneita lihan ja pastan käsittelyyn, kuorimiseen, leikkaamiseen, kypsentämiseen, säilyttämiseen, monissa eri malleissa, jotka täyttävät suurten ja pienten ravintoloiden tarpeet, mutta myös baarien, pikaruokaloiden ja kaikkien niiden, jotka etsivät työhönsä huipputeknologisia, tehokkaita, käytännöllisiä ja helposti huollettavia tuotteita...
Italia, Benevento
...-luvulla. Tänään, kolmannessa sukupolvessa, perilliset ja perinteisen pastan vaalijat ovat lisänneet perinteisen ja vakiintuneen klassisen pastan valmistuksen rinnalle "Cavalier Vincenzo®" -brändin erikoispastat, jotka sisältävät Campanian alueen tyypillisiä erikoismuotoja. Tämän innovaation lisäksi on tullut haluttu tuorepastatuotanto, joka on pakattu perheen vanhan yrityksen väreihin. Viime vuosina...
Italia, Cesenatico
Romagnan maaperä, joka on täynnä perinteitä, intohimoja ja makuja, on synnyttänyt Pastificio La Fenicen, jossa raaka-aineiden käyttö on ensiarvoisen tärkeää korkean laadun ylläpitämiseksi. Tärkeimpiä ja eniten käytettyjä raaka-aineita ovat sertifioitu romagnolajauho ja Altamuran semolina, Parmigiano Reggiano ja Grana Padano, molemmat DOP-sertifioituja, sekä ainoastaan italialaista tuotantoa olevat...
Italia, Forli
Italia, Padova
Erinomaisen gluteenittoman pastan valmistaminen on haaste ja sitoumus, joka vaatii kärsivällisyyttä ja omistautumista. Meidän liiketoimintamme keskittyy gluteenittomien tuotteiden tuotantoon ja kauppaan, gluteenittomaan tuorepastaan ja gluteenittomaan kuivapastaan. Pastamme valmistetaan Italiassa ja jauhomme ovat 100 % italialaisia.
Italia, Agropoli
... laatuun kiinnitetään erityistä huomiota, sulkien pois mahdolliset saastumiset vihannesten, pastan ja muiden myytävien tuotteiden viljelyssä. Tuotantovaiheen jälkeen yritys huolehtii myös lähetysvaiheesta asiakkaan määränpäähän asti varmistaen, että kylmäketju säilyy. Ei ole sattumaa, että 100% Italian motto on "maasta pöytään".
... tuottaneet erinomaista extra virgin -oliiviöljyä. Lisäksi käytämme öljyämme myös erinomaisien maustekastikkeiden valmistamiseen, joissa käytämme vain italialaisia ja luonnollisia ainesosia, noudattaen perinteisiä toskanalaisia reseptejä. Tuotevalikoimamme on laajentunut myös maustettujen balsamiviinietikoiden tuotantoon sekä pastan, kastikkeiden ja käsintehtyjen kerma- ja tahna tuotteiden kaupallistamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme, erinomaisen laadun lisäksi, mahdollisuuden saada sekä pakkaus että etiketit räätälöityinä.
Italia, Racale
Huolehtimalla ympäröivästä alueesta tuotamme elintarvikkeita, jotka kunnioittavat perinteitämme käyttäen Apulian tyypillisiä raaka-aineita. Valikoimamme kattaa leivonnaiset, öljyn ja viinin tuotannon sekä käsintehdyn pastan valmistuksen laboratorioissamme. Työstämme useita jauhotyyppejä: vehnä, paahdettu vehnä, durumjauho, täysjyvädurumjauho ja ohra, tarjotaksemme korkealaatuista ja helposti...
EKSTRA NEITSYÖLIVIÖLJYN, PASTAN, VIININ, MARINOITUJEN TUOTTEIDEN JA LEIPOMOTUOTTEIDEN TUOTANTO JA MYYNTI.
Italia, Corato
Durumvehnän jauhaminen erilaisten durumseminaattien tuottamiseksi kuivan, tuoreen, täytetyn, pakastetun pastan, leivän ja pizzan valmistukseen.
...katukauppiaista ja elintarvikeliikkeistä. Tällä hetkellä ulkoistamme seuraavat palvelut: logistiikka ja varastointi - kuljetus ostoihin - kuljetus myynteihin. Yrityksemme toimii laadukkaiden elintarvikkeiden tukkukaupassa, jotka kuuluvat niin sanottuihin Välimeren ruokavalion erikoisuuksiin. Yritys on erikoistunut myymiensä tuotteiden säilykkeisiin, tomaatteihin, artisokkiin, oliiveihin, sieneen, kaprisiin ja erilaisiin vihanneksiin. Lisäksi olemme äskettäin aloittaneet pastan, jauhojen, juustojen, leikkeleiden ja öljyjen myynnin.
Italia, Caltanissetta
Mato Export on yritys, joka on erikoistunut Sicilian alkuperää olevien elintarvikkeiden, kuten viinin, öljyn, mausteiden, säilykkeiden ja pastan, vientiin Italiaan ja ulkomaille. Mato Export on valinnut tuotteita Sicilian alueelta antaakseen teille mahdollisuuden tutustua ja nauttia erilaisista herkuista, pyrkien valitsemaan teille parhaat tuotteet, jotta voimme tyydyttää kulinaariset toiveenne ja vastata tarpeisiinne. Pyydä palveluitamme ja lahjoita erikoisuuksiamme ystävillesi tai itsellesi.
Italia, Vasto
Stic srls on pääasiassa kaupallinen yritys, joka palvelee useita abruzzolaisia pastateollisuuden asiakkaita, jotka valmistavat edelleen tuoretta ja kuivatettua pastaa perinteisin kotimenetelmin. Tuore pasta valmistetaan päivittäin, kun taas kuivattua pastaa tuotetaan viikoittain. Koska jauho on pastan pääraaka-aine, se valitaan huolellisesti laatutietoisten asiantuntijoiden toimesta, ja se on...
Italia, Sant'anastasia
ruoka- ja juoma-alan tuonti- ja vientiyritys, mutta ylivoimainen erityisesti bufalo-mozzarellan, Parma-kinkun, San Danielen, pastan, öljyn, viinin, Lioness Paw -vodkan ja aivan uuden energiajookin Ray Just Energy toimittamisessa.
...La Pasta "dei PASTAI DEL METAPONTINO" syntyy huolellisesta valikoimasta Lucanasta tuotettuja kovia viljoja, joilla on korkein keltainen indeksi ja proteiinipitoisuus, joka ei ole alle 14 %. Tuotanto on täysin käsityövalmisteista, alkaen jauhoista, joissa käytetään vain niin sanottua Fiore-tyyppistä semolaa, aina pastan valmistusprosessiin ja hitaaseen kuivaamiseen, joka voi vaihdella 24:stä 36...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play