Ranska, Le Portel
...Olemme kalan (lohi, turska, mustaturska) massan, lihan ja palojen tuottaja / valmistaja, jonka pakastamme teollisiin lohkoihin. Vuotuinen tuotantomme on noin 4000 tonnia pakastettuja tuotteita. Tehtaamme, joka sijaitsee Boulogne/Merissä, on sertifioitu BRC, BIO ja MSC.
Ranska, Plailly
... poikkeuksellisesta luotettavuudesta. Yli 8 000 LUTETIA-järjestelmää on asennettu ympäri maailmaa sulatus-, suolaus-, vaiheiden yhdistämis-, lämpökäsittely-, kuivaus- ja savustus-, jäähdytys- ja kryogeenisiin operaatioihin. LUTETIA kehittää teknologisia prosesseja kaikille valmistuksillesi: sianlihan leikkeleet (keitetty kinkku, pekoni, pateet), kuivatut leikkeleet (coppa, kuivattu kinkku, kuivasalamit, Cobourg), marinoidut tuotteet, jalostetut siipikarjatuotteet (siipikarjakinkku, nugetit), paistetut ja savustetut kanat, meren antimet (lohi, pääjalkaiset).
Ranska, Fresnes
Olemme ranskalainen yritys, joka sijaitsee Île-de-Francessa. Toimitamme ravintoloille ja catering-yrityksille ympäri Ranskaa meren antimia. - Tuoreet ja pakastetut kalat - Äyriäiset - Ravut - Valmistetut tuotteet, kuten savustettu lohi jne. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.
Ranska, Boulogne-Sur-Mer
Mareyeur - tuorekalojen maahantuoja, alkuperä Islanti. Tukkukauppias Boulogne-sur-Merissä, turskan selkäfileiden asiantuntija. 100 % tuoretta, 100 % ilman lisäaineita, laatu ja palvelu: tiimi, joka kuuntelee sinua. Seabass, merilohi, turska, turska, mustaturska, julienne, kampela, lohi, merlang, saatavilla selkäfileinä, fileinä tai häntäfileinä. Tuotteemme ovat MSC- ja IRF-sertifioituja, jotka...
Ranska, Rungis Cedex
MAS SA on Rungisin tuorekalatukku ja erikoistunut hienoihin mereneläviin ja fileisiin. Yleiskauppias merituotteissa ja makean veden tuotteissa. Kaikkia fileetä, Norjan lohta, Skotlannin lohta, tuontiturskaa ja ranskalaista turskaa, meriahventa, ja turskaa. Neuvottelemme päivittäin parhaista merenelävistä ja tarjoamme valikoiman mereneläviä, jotka tunnetaan laadustaan ja tuoreudestaan. MAS on kalat...
Ranska, Rungis
... tuotteen jäljitettävyyteen sekä tiiviisiin suhteisiin toimittajiensa ja asiakkaidensa kanssa. Ranskalainen ravintola: viivabarbi, turska, kampela, merikrotti, ahven, hummerin häntä, keltainen ja musta turska, pagrus, villi ja kasvatettu vaaleakylki, mustekala, kalmar, ruskosimppu,... Japanilainen ravintola: albacore-tonnikalan, paksun ja punaisen fileet, Norjassa kasvatettu lohi ja punainen...
Ranska, Arnouville Les Gonesse
... kehittää ja toteuttaa teknologisia prosesseja, jotka sopivat kaikkiin tuotantoihisi: sianlihan leikkeleet (keitetty kinkku, pekoni, pateet ja muut), kuivatut leikkeleet (coppa, kuivattu kinkku, kuivasalamit, Cobourg), säilykkeet, jalostetut siipikarjatuotteet (siipikarjakinkku, nugetit), paistetut ja savustetut kanat, merenelävät (lohi, pääjalkaiset ja muut).
Ranska, Tourlaville
...-Jacques -simpukoihin, bulotteihin, Barfleurin simpukoihin, bigorneaux-simpukoihin, praireihin, mantelisimpukoihin ja clameihin; sekä normandialaisiin äyriäisiin, kuten hummeriin ja rapuihin. Tarjoamme myös laajan valikoiman kaloja rannikoltamme, kuten meriahven, harmaadorado, makrilli, lohi sekä pääjalkaisia. Tarjoamme monia palveluja asiakkaittemme vaatimusten täyttämiseksi: Fileointi, Lajittelu, Suomustus, Sisäelinten poistaminen, Pakkaaminen, Pakastaminen, Toimitus Ranskaan, Vienti.
Ranska, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, perheyritys jo kahden sukupolven ajan. Olemme savustettujen kalojen tuottajia, ilman väriaineita, säilöntäaineita tai lisäaineita. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita ja savustettuja kaloja. (tonnikala, lohi, miekkakala, taimen, boutargue, turska, katkaravut, osterit, simpukat, musta turska, siika, mustekalat, Välimeren meriahven, Välimeren dorado, meriahven ja paljon muuta ... )...
Vuonna 1989 perustettu Maison CASTEIGT on erikoistunut lohen savustamiseen. Lohit saadaan yhteistyökumppaneilta Skotlannista ja Norjasta. Ne käsitellään sitten Pyreneiden juurella täysin käsin, ilman koneita, ja ne ovat takuulla koskaan jäädytettyjä. Maison CASTEIGT myy lohensa Ranskassa suurille jakeluketjuille, herkkukaupoille ja kalakaupoille.
Ranska, Rungis
Spé ré -yhtiö sijaitsee Rungisissa. Tarjoamme alueellisia lihatuotteita, kuten foie gras, tuoreita tuotteita, valmiita salaatteja, lohta... Olemme aina olleet sitoutuneita parhaiden tuotteiden löytämiseen Ranskan ja ulkomaiden maakunnista. Yhtiö, joka on lihatuotteiden tukkumyyjä, perustettiin vuonna 1975 ja se aloitti toimintansa Rungisin MIN:ssä jo vuonna 1978. Erikoisuutemme ovat pääasiassa alueelliset lihatuotteet, foie gras, Label Rouge -lohi, tuoreet tuotteet ja myös valmiit salaatit. Gastronomia: Alueellisten ja ulkomaisten erikoisuuksien valmistus. Puh. : 01 46 87 33 00.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play