...Riisin kanssa on niin paljon mahdollisia reseptejä... On selvää, että sen valmistaminen vaatii taitoa. Jätä taaksesi ajatus, että riisi on vain lisuke; kanssamme riisistä tulee oma itsenäinen ruokalajinsa: Risotto, joka on pukeutunut erilaisiin muotoihin kulkemaan pöydillesi aina viimeisimmän muodin mukaan. Kovan ja hienostuneen tryffelin mausta, neljän juuston lämpöön ja pehmeyteen, hienostuneen sahramin makuun ja BIO:hon, Casa Di Cecco esittelee risottojaan: kaikki erilaisia, mutta jokaisella on oma tyylinsä.
Portfolio (9)
Ranska, Malataverne
...Ilman säilöntäaineita ja alle 1,5 % rasvaa. Tämä risotto vie makunystyräsi mennessään. Käytetyt raaka-aineet ovat markkinoiden parhaita (Carnaroli-riisi, erikoiset suppilovahverot, kuivattu silputtu vihannes). Käytämme vihannespalasia sen sijaan, että käyttäisimme vihannespulvereita. Pakkaus on valittu siten, että sisältö on näkyvissä ja houkutteleva. Risottovalikoimamme avulla voit esittää itsesi todellisena kokkina vain 16 minuutin kypsennyksellä.
Portfolio (188)
Ranska, Talant
... muutamalla ainesosalla: täydellinen ja virheetön toteutus, jotta voit nauttia yksinkertaisesta, terveellisestä ja maukkaasta ruoasta ilman huonoa omaatuntoa. Se vie sinut tutustumaan tähän kirjaan ruokiin, jotka vievät silmät mukanaan kaikessa yksinkertaisuudessaan. Saatavuutta taataan, lautasellasi: pot-au-feu, bourguignon, blanquette, mutta myös risotto, gratin dauphinois tai tarte au maroilles jne. KIRJOITTAJA Sosiologina toiminut DORIAN NIETO avasi ruokabloginsa "Mutta miksi kerron teille tämän... doriancuisine.com" jakaakseen Viite: BELSO17 Varastossa: 1 Tuote Kieli: Ranska...
Portfolio (192)
Ranska, Auxerre
...{"Vinification":"Viininvalmistus\nKäsin- ja konekorjuu. Täydellinen murskaus. Maseraatio 15–20 päivää, lämpötilan hallinta 24°–28°. Alhainen painepuristus (alle 1 bar). Kypsytys 10–12 kuukautta betonisäiliössä. Pullotus omassa kellarissamme. Pullokypsytys 2–3 kuukautta ennen myyntiä.\n\nRuoka- ja viinisuositus\nVanha juusto, maalaistyyppiset pastat tai risotto, maalaistyyppiset ruoat\n\nPakkaus...
Portfolio (190)
Ranska, Liergues
Perustettu vuonna 1997, Cinque Terre Concetti on erikoistunut italialaisen ravintola-alan laitteisiin, kokonaisratkaisuihin, koulutukseen ja konsultointiin. Yrityksemme tarjoaa laajan valikoiman tuorepastakoneita (puristimet, raviolinkoneet, gnocchikoneet ja yhdistelmät), kaiken tarvittavan pastan, pizzan ja laadukkaiden italialaisten elintarvikkeiden valmistukseen (pastakastikkeet, risotto...). Cinque Terre Concetti:lla on myös hyväksytty italialaisen keittiön koulutuskeskus.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play