Italia, Mortara
...Kypsennyksen jälkeen ja pois liedeltä, viimeistele Risotto Porcini -sieniä voilla, lisää muutama lastu Castelmagno-juustoa ja tuoretta silputtua persiljaa. Ainekset: Carnaroli-riisi (88 %), kasviperäinen liemijauhe (suola, tärkkelys ja perunamaltodekstriinit, kuivattuja vihanneksia (porkkana, selleri, persilja), auringonkukkaöljy, luonnolliset aromit, mausteet), riisijauho, porcini-sienet...
Portfolio (3)
Italia, Acquaviva Picena
...Kaada pakkauksen sisältö pannulle ja lisää 800 g vettä sekä nokare voita. Kypsennä keskilämmöllä 18 minuuttia ja sekoita lopuksi nokare voita. Reseptin variaatio: Lisää kypsennyksen lopussa paistettua pekonia tai grillattua lohta tai muita haluamiasi erikseen paistettuja aineksia. Valmis risotto riittää 2/3 annokseen.
Portfolio (3)
Italia, Castel D'ario
...Riso Nuvola syntyi ideasta Castel D'Ariossa (MN), kaupungissa, joka on kuuluisa "Risotto alla Pilota" -ruoastaan, ja sen tarkoituksena on tuoda esiin paikallisten maiden kulttuuri. Kaupunkiriisi, jota viljellään, tuotetaan ja käsitellään kuten mantovalaiset maanviljelijät tekivät aikaisemmin, ja se pakataan ja jaetaan markkinoille paikallisen riisintuottajan, Riso Nuvola snc:n, toimesta.
... tyypillisiä Vietri sul Maressa ja Amalfin rannikolla. Nämä perinteet yhdistävät viisaasti meren tuotteiden tyypillisen tuoksun mausteiden ja Amalfin sekä Sorrenton sitruunoiden tunnistettavan tuoksun kanssa. Ravintola tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden nauttia vietreseiden ja Amalfin rannikolle tyypillisistä ruoista, jotka laadukkaiden aitojen tuotteiden ja kokin mestaruuden ansiosta muuttuvat erityisiksi: gnocchi tai cannelloni sorrentolaisittain, scialatielli merenelävillä, paccheri tai risotto kalastajan tyyliin tai herkkusienillä, spagetti simpukoilla, kala.
Italia, Fondi
...MEDITERRANEAN KASTIKKEET VALMIINA KÄYTTÖÖN Idea Luoda "valmiita kastikkeita" valmistamaan hetkessä suosituimpia ruokia Välimeren rannikkokohteista, kuten: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Couscous, Keitot, Soseet ja Polenta. Perinne Käyttää vain Välimeren keittiön vanhimpia raaka-aineita, kuten: Välimeren kalastus FAO 37, Itrin EVO-öljy (lt), Pachinon Datterino-tomaatti, Gaetan mustat oliivit...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play