Perustettu vuonna 1906, perheyritys GABRIEL COULET siirtyy sukupolvelta toiselle. Yritys tuottaa lampaanjuustoa, Roquefortia, ja tarjoaa laajan valikoiman juustoja.
Laatu ja osaaminen ovat ensisijaisia, ja juustot valmistetaan tarkkaa valmistusprosessia noudattaen.
Laatutodistuksena GABRIEL COULETin Roquefort on säännöllisesti palkittu Ranskan ja Euroopan kilpailuissa.
...Eurobloc-pakattuna, IQF-kuutioina. Kaikki juustot ovat LA COMTOISE:lta, ja käsittelemme erityisesti seuraavia nimikkeitä: emmental, sinihomejuusto, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, vuohi, maroilles, reblochon, cantal, roquefort.
Yli 4.500 m²:n tiloissa LA COMTOISE:lla on tehokas tuotantoväline, joka on huipputeknologiaa, jotta voimme taata asiakkaillemme Ranskassa ja...