...Mausteisten nuottien ansiosta Roquefort Papillon on elegantisti tasapainotettu pehmeyden ja murenevuuden välillä. Tämä raakamaitosheese, joka on kypsytetty luonnollisissa luolissa, vie sinut suoraan Etelä-Ranskan maaseudulle.
Paino: 100g...
...Sinisen juuston erinomaisuus. Castello® Danablu on perinteinen tanskalainen sininen juusto, joka tunnetaan voimakkaasta, hieman suolaisesta maustaan. ¡Sinisen juuston ystäville! DANABLU on tanskalainen IGP-juusto (suojattu maantieteellinen merkintä) ja edustaa siten tanskalaisen sinisen juuston erinomaisuutta. Castello® Danablu on saatavilla 2 kg:n lohkona ravintolakäyttöön. Castello® Danablu -perinteistä voidaan käyttää alkupalana, pizzassa tai pastaruoassa, salaateissa tai kastikkeissa.
Perustettu vuonna 1906, perheyritys GABRIEL COULET siirtyy sukupolvelta toiselle. Yritys tuottaa lampaanjuustoa, Roquefortia, ja tarjoaa laajan valikoiman juustoja.
Laatu ja osaaminen ovat ensisijaisia, ja juustot valmistetaan tarkkaa valmistusprosessia noudattaen.
Laatutodistuksena GABRIEL COULETin Roquefort on säännöllisesti palkittu Ranskan ja Euroopan kilpailuissa.
...Eurobloc-pakattuna, IQF-kuutioina. Kaikki juustot ovat LA COMTOISE:lta, ja käsittelemme erityisesti seuraavia nimikkeitä: emmental, sinihomejuusto, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, vuohi, maroilles, reblochon, cantal, roquefort.
Yli 4.500 m²:n tiloissa LA COMTOISE:lla on tehokas tuotantoväline, joka on huipputeknologiaa, jotta voimme taata asiakkaillemme Ranskassa ja...