Suomi, Turku
...Mausteisten nuottien ansiosta Roquefort Papillon on elegantisti tasapainotettu pehmeyden ja murenevuuden välillä. Tämä raakamaitosheese, joka on kypsytetty luonnollisissa luolissa, vie sinut suoraan Etelä-Ranskan maaseudulle. Paino: 100g...
Portfolio (177)
Ranska, Objat
...Ainesosat: Ranskalainen vehnäjauho, voi, vehnälese, 14.32% roquefort (raaka lampaanmaito, suola, juoksute, maitohappobakteeri, penicillium roqueforti), suola, 0.22% timjami. Ravintoarvot 100g kohden: Energia 1999 Kj, 480 Kcal, rasvaa 34g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 24g, hiilihydraatteja 36g, josta sokeria 0.9g, proteiinia 7.6g, suolaa 0.68g.
Portfolio (109)
Espanja, Madrid
...Sinisen juuston erinomaisuus. Castello® Danablu on perinteinen tanskalainen sininen juusto, joka tunnetaan voimakkaasta, hieman suolaisesta maustaan. ¡Sinisen juuston ystäville! DANABLU on tanskalainen IGP-juusto (suojattu maantieteellinen merkintä) ja edustaa siten tanskalaisen sinisen juuston erinomaisuutta. Castello® Danablu on saatavilla 2 kg:n lohkona ravintolakäyttöön. Castello® Danablu -perinteistä voidaan käyttää alkupalana, pizzassa tai pastaruoassa, salaateissa tai kastikkeissa.
Portfolio (9)
Ranska, Auxerre
...{"Nez":"kypsän vadelman, mangon ja muskamelonin aromit, joissa on vivahteita setripihkasta, appelsiinikukista, kanditusta inkivääristä ja leipätaikinasta.","Accord metvin":"alkupala (paistettua foie gras'ta ja tryffelimehua), pääruoka (tuoreita viikunoita foie gras'n kanssa), pääruoka (sorsia Sauternes-viinissä), juusto (roquefort).","Appellation":"Sauternes.","Conditionnement":"6 pullon kartonki...
Portfolio (190)
...Eurobloc-pakattuna, IQF-kuutioina. Kaikki juustot ovat LA COMTOISE:lta, ja käsittelemme erityisesti seuraavia nimikkeitä: emmental, sinihomejuusto, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, vuohi, maroilles, reblochon, cantal, roquefort. Yli 4.500 m²:n tiloissa LA COMTOISE:lla on tehokas tuotantoväline, joka on huipputeknologiaa, jotta voimme taata asiakkaillemme Ranskassa ja...
Ranska, Roquefort
Perustettu vuonna 1906, perheyritys GABRIEL COULET siirtyy sukupolvelta toiselle. Yritys tuottaa lampaanjuustoa, Roquefortia, ja tarjoaa laajan valikoiman juustoja. Laatu ja osaaminen ovat ensisijaisia, ja juustot valmistetaan tarkkaa valmistusprosessia noudattaen. Laatutodistuksena GABRIEL COULETin Roquefort on säännöllisesti palkittu Ranskan ja Euroopan kilpailuissa.
Ranska, Roquefort Sur Soulzon
...Vuodesta 1906 juustola PAPILLON on erikoistunut juustojen tuotantoon. Juustola tuottaa Roquefort-juustoa, puhdasta lampaanjuustoa sekä myös luomuoliiviöljyä. Laatutakuuna yrityksellä PAPILLON on useita sertifikaatteja, kuten "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Suojattu alkuperänimitys" ja "Luomuviljely".
Gevers esittelee laajan juustovalikoiman eri maista; belgialaiset (Maredsous, Chimay, Passendale, Postel-abdijjuusto), hollantilaiset (Beemsterjuusto, Gouda, Leerdammer, Oudendijk, Noord Holland, Goudajuusto, Westlite, Edammer), ranskalaiset (Boursin, Brie, Camembert, Vuohenjuusto, Munsterjuusto, Roquefort, Rambol), kreikkalaiset (Feta), sveitsiläiset (Appenzeller, Gruyère, Emmental...
Ranska, Roquefort Sur Soulzon
Ranska, Roquefort Sur Soulzon
Ranska, Roquefort Sur Soulzon
Ranska, Roquefort La Bedoule
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play