...Norjalainen savustettulohi
Laatutietoisuutemme vuoksi kiinnitämme paljon huomiota raaka-aineidemme laatuun. Siksi laadimme toimittajiemme kanssa vaatimukset valitsemalla kasvatustilat Norjasta, Skotlannista ja Irlannista.
Ruotsalainen villilohta savustettuna
Tätä tuotetta on saatavilla vain kalastuskauden aikana (lokakuusta huhtikuuhun), koska valmistamme savustettua lohta yksinomaan...
...Kalojemme erittäin nopea teurastus tapahtuu perinteisellä japanilaisella IKEJIME-tekniikalla, joka vähentää eläinten kärsimystä ja mahdollistaa vertaansa vailla olevan lihan laadun sekä pitkän säilyvyyden.
Sashimi-tyylinen savustettulohi on valittu huolellisesti kauneimmista fileistämme. Ne ovat ruodottomia, kuivasuolattuja ja savustettuja hellävaraisesti pyökkiwoodilla. Lohta vähärasvaisempi...
...KEITTIÖSSÄ: Makeapippurilla on monia käyttötarkoituksia keittiössä: kana, hampurilainen, kebab, munakkaat, savustettulohi, erilaiset vartaat, avokadomousse... Makeapippuri on välttämätön mauste keittiössä.
HYÖDYT
Makeapippuri on rikas A-, C- ja E-vitamiineista. Se sisältää useita antioksidantteja. Kohtalaisessa maustamisessa ruokiin = Täynnä vitamiineja ja antioksidantteja.
... reseptinsä ansiosta se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat huolissaan painostaan ja/tai terveydestään.
Tämä pannukakku on hyvin paistettu säilyvyyden vuoksi.
Sitä voi nauttia kylmänä voileipänä tai aamiaisella ja välipalana (voilla tai suklaalla, hillolla…), ja se voidaan täyttää lounaalla ja illallisella.
Ruokaidea:
Aterialle voit täyttää sen kaikella, mitä voit kuvitella:
- voi, gruyère-juusto, kinkku, muna,
- voi, savustettulohi, sitruunamehu
- juusto, salaatti
- makkara
- savustettu pekoni
- pienten vihannesten kanssa...
... valmistaa itse makkarat, mehut, viinit ja siiderit, kuivatut hedelmät, kastikkeet ja säilykkeet, hillot, voi, juusto, jäätelö ja jogurtit, leipä, pizzat ja pastat, öljy, savustettulohi jne.
TOM PRESS tarjoaa monia palveluja, kuten ilmaisen toimituksen yli 110€ tilauksille Ranskassa, toimituksen ympäri maailmaa, ei ylimääräistä maksua asiakaspalvelusta, ilmaisen paperikatalogin, 1 vuoden...
Olemme ranskalainen yritys, joka sijaitsee Île-de-Francessa. Toimitamme ravintoloille ja catering-yrityksille ympäri Ranskaa meren antimia.
- Tuoreet ja pakastetut kalat
- Äyriäiset
- Ravut
- Valmistetut tuotteet, kuten savustettulohi jne.
Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.
Le Fumoir de Provence, perheyritys jo kahden sukupolven ajan. Olemme savustettujen kalojen tuottajia, ilman väriaineita, säilöntäaineita tai lisäaineita. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita ja savustettuja kaloja. (tonnikala, lohi, miekkakala, taimen, boutargue, turska, katkaravut, osterit, simpukat, musta turska, siika, mustekalat, Välimeren meriahven, Välimeren dorado, meriahven ja paljon muuta ... )...