Saksa, Hamburg
... ja puhdas Pohjois-Atlantin vesi Norjan länsirannikolla tekevät norjalaisista kasvatetusta lohesta huipputason lohta. Hamburger Fischwerkerin herkutteluvinkki: leikkaa lohi hieman paksummiksi paloiksi pään puolelta (leveä puoli) viistosti ihosta poispäin. Näin saat syödessäsi jotain pohjoismaista "sushia". Korianterin, inkiväärin ja appelsiininkuoren voit halutessasi kuoria pois tai nauttia ne hyvin mukana.
Portfolio (1)
Saksa, Hamburg
...{"Anwendung":"Sopii hyvin hienoihin alkupaloihin, kuten sashimiin tai raaka tonnikalan tai lohen tartariin. Savustettu lohi ja savustettu ankerias. Peuran selkäfileen tai naudan tartari. Grillatun lihan kanssa. Tuoreena jauhettuna uunissa paahdettujen juuresten päällä. Hienostuneesti luumuhillon tai korkeaprosenttisen täysmaitosuklaan mousse päällä.","Geschmack und Aroma":"savuisia, lämpimiä ja...
Portfolio (24)
Saksa, Obermoschel
...käsitellään heti ammattimaisesti; 25° C lämpimässä savussa (kylmäsavustettu) lohi jalostuu hellävaraisesti 24 tuntia, mikä tuottaa ainutlaatuisen maun ja erottuvan aromin.
Portfolio (10)
Verkkokala lähetys pakastetuille merenelävälle, lohifilee, savustettu lohi, haukifilee, mustatigerkatkaravut, katkaravut, gambas, hummeri, mustekala, simpukat ja paljon muuta!
Suositut maat tälle hakutermille