Ranska, Tassin-La-Demi-Lune
...Iranilainen kuivatettu sitruuna, eli limoo persiankielessä, on olennainen osa persialaista keittiötä. Nämä kuivatut sitruunat erottuvat happamista ja hienovaraisesti savuisista sävyistään, jotka tuovat raikkautta ruokiisi. Voit käyttää näitä sitruunoita kokonaisina tai paloina ja lisätä niitä pataruokiin, kastikkeisiin ja keittoihin. Ne rehydraatioituvat hyvin nesteiden kanssa. Vaihtoehtoisesti voit jauhaa nämä kuivatut sitruunat jauheeksi morttelissa, jotta voit sekoittaa niitä helposti leivonnaisiisi.
Portfolio (39)
... ne kehittävät voimakkaat sitruuna-aromit. Käyttö: Valkoiset sitruunat ovat kuivattuja hedelmiä, joita voidaan: - raastaa tai sekoittaa: jauheena ne maustavat kalaruokaa tai kastiketta. - murskata paloiksi ja lisätä suoraan valmistuksiisi. - liottaa lihaan mehussa tai kastikkeessa, kuten kanaan tai vasikanlihaan. Tätä varten voit tehdä hedelmään reikiä veitsen kärjellä tai neulalla. Kypsennysneste alkaa vähitellen imeytyä sitrukseen, ja näin se levittää tuoksua koko ruokalajiin. Säkki: 5 kg Säkki: 15 kg...
Portfolio (45)
Ranska, Yssingeaux
Ranska, Biguglia
...[Nautitaan kuin perinteinen hillo]. ravintoarvot 100 g kohden energia(kcal)= 181 energia(Kj)= 772 rasvat(g)= 0.5 joista tyydyttyneet rasvahapot(g)=0 hiilihydraatit(g)=43 joista sokerit(g)=48 proteiinit(g)=0.3 suola(g)=0 Tila: Uusi AINEKSET: Vesi, Korsikalaiset sitruunat 24%, sokeri, tuore sitruunamehu, pektiini, Madagaskarin vanilja 0.03% Nettopaino: 220 g Alkuperä: Korsika...
Portfolio (68)
Ranska, Villefranche Sur Mer
...vesi/aqua, tuoksu/fragrance, bentyyli alkoholi, sitraali, kumariini, eugenoli, heksyylikanelialdehydi, limoneeni, puu sammal Tällä hetkellä voimassa oleva alennuskoodi: 2plus1 (kirjoita ennen maksamista) Pää: Pieni vilja, Neilikka Sydän: Sitruuna, Verbena Pohja: Muskki, Sammal...
Portfolio (81)
Ranska, Cournonterrale
... öljy, joka on saatu kylmäpuristamalla Languedocin bio-picholine-oliiveja (95%) ja lisätty tuoretta sitruunaa (5%). Sitruunat on viljelty samoilla mailla kuin picholine-oliivit. Kulinaarinen valmistus, joka tuo hapokkuutta grillattuihin ruokiin, salaatteihin ja Välimeren aurinkoisiin ruokiin.
Portfolio (10)
Ranska, Vaulx-En-Velin
...Säilötyt sitruunat ovat täydellisiä lisättäväksi tajineihin, couscousiin tai kanaan. Ne ovat erinomainen lisä ohrasalaattiin ja tekevät herkullisia salsakastikkeita ja dippejä. Kokeile viipaloida niitä ja lisätä pastaruokiin saadaksesi jotain erityistä. Eri tuotekoot: 1kg, 3kg, 6kg Alkuperämaa: Algeria...
Portfolio (61)
Ranska, Malataverne
Tervetuloa DISTRAZUR:iin, teidän tukkukauppaanne herkullisessa ruokakaupassa. Olemme palvelleet perinteistä kauppaa yli 25 vuoden ajan, jatkuvasti pyrkien tarjoamaan laadukkaita tuotteita, jotka sopivat asiakkaillemme ja eroavat suurten jakelukanavien tarjonnasta. Brändimme, "Les Saveurs du Clavon", viehättää vaativimpia gourmeja. Se on helposti tunnistettavissa ja takaa valikoiman maukkaita, hien...
Portfolio (188)
Ranska, Douvres La Delivrande
Vuodesta 2016 lähtien perheemme käsityösaippuatehdas sijaitsee Normandiassa, tarkemmin sanottuna Calvadosissa. Tuotamme ja myymme omia saippuoitamme ja shampoita. Valmistuksen lisäksi muovaamme, leikkaamme ja pakkaamme tuotteemme käsin. Tuotteidemme ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä tai luonnollisista lähteistä. Emme käytä haitallisia tai myrkyllisiä aineita, jotka voisivat olla vaarallisia ...
Portfolio (156)
Suositut maat tälle hakutermille